Originally Posted by
Remedy
Κοιτα μαρινα. Εγραψες για να συμβαλεις στο θεμα «παρεμβασεις», για να μας πεις για την παρεμβαση σου, αλλα δεν μας εξηγεις, ως τι παρενεβης ….
Οι κατηγοριες σου προς το ζευγος που σε απαξιωσε, δεν αρκουν για να διαφωτισουν ως προς την αποψη σου.
Τι νοημα εχει να μας βριζεις το ζευγαρι σαν ξεφτιλα κι ανανδρο τον έναν και κολλημενη και στραβη που φαντασιωνοταν εχθρους, την άλλη, όταν δεν μας λες ως τι παρενεβης και σε αδικησε ετσι η αχαριστη και νομιζε ότι θελεις να την χωρισεις?
Κι αν δεν ηθελες να τους χωρισεις, με τι κινητρο παρενεβης? Γιατι σε αφορουσε το τι κανει αυτό το ζευγαρι στην σχεση του?
Αυτό είναι ολο το θεμα στις παρεμβασεις: ΠΟΙΟΣ αποφασιζει, η «νομιμοποιειται» να παρεμβει και με τι κινητρο.
Αν ησουν το «τριτο προσωπο» της ιστοριας σου όπως εγω καταλαβα, ειτε παρακαλουσες ειτε όχι, με οσους κι αν συζητησες το προβλημα σου και αποφασισατε να μιλησεις, η παρεμβαση σου για να ενημερωσεις ηταν τουλαχιστον επιληψιμη ως προς τα κινητρα και την ειλικρινεια της και απορω πως δεν το αντιλαμβανεσαι και μονη σου και κατηγορεις για στενομυαλια και κολληματα την κοπελα που σε αδειασε…
Σε αυτή την περιπτωση, η εξαπατηθεισα η μη-εξαπατηθεισα, είναι πολύ λογικο να σας θεωρησε ψευτες και κακοηθεις όπως λες, εσενα και την «παρεα» σου, ειδικα αν δεν σας εκτιμουσε, η δεν σας γνωριζε καν... κάθε σοβαρος ανθρωπος, το ιδιο θα εκανε. Σε ποιον πλανητη θα θεωρουνταν αξιοπιστη μια τετοια παρεμβαση?
Αλλωστε μπορει να ειχε καλυτερες πληροφοριες από τις δικες σου η κοπελα, να ειχε βγαλει τα συμπερασματα της, και να μην χρειαζοταν την «συμβολη» σου το ζευγαρι. Το σκεφτηκες αυτό?
Τα δικα μου σχολια παντως αφορουσαν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μια τετοια εκδοχη, όπως κατά την γνωμη μου προκυπτει από την σε α’ προσωπο απαντηση σου και το γενικοτερο υφος σου. (θυμαμαι τι ρωτησα).
Αν εγινε παρανοηση περι του ρολου σου ως «τριτο προσωπο»+πληροφοριοδοτης, μπορεις να το διευκρινισεις εν τελει (η και όχι) .