Originally Posted by
λιλιουμ
περαστικα μας, και ενα εχω να σου πω ακομα, δεν ξερω αν απαντα σε ενα απο τα γιατι σου, αλλα απο προσωπικα βιωματα εχω καταληξει οτι υπαρχει μια κατηγορια ανθρωπων που εχει κολλημα με το παρελθον και δε μπορει να χαρει το παρον ή αυτα που θα ερθουν. Γυρνανε πισω λοιπον, ειναι κολλημενοι, ξανα μανα τα ιδια. Δεν ξερω αν θα σε βοηθησει αλλα θα σου πω τι ειχε γινει τοτε με εμενα. Ειχα μια σχεση εναμιση χρονο, η πρωτη μου σχεση σημειωτεον, τρελα ερωτευμενη, οποτε καταλαβαινεις πως ημουν. Απο την αρχη ειχα διακρινει οτι ο φιλος μου ειχε ενα "θεματακι" με την πρωην, ειχαμε τσακωθει δυο τρεις φορες για αυτο αλλα τπτ σοβαρο. Μεχρι που αργησα αλλα καταλαβα οτι το θεμα ειναι μεγαλυτερο απο οτι νομιζα. ΑΥτος ο ανθρωπος δεν ηταν καλα ψυχολογικα και εγω βασανιζομουν μαζι του. Τον χωρισα λοιπον καθως δεν αντεχα αλλο, με εκεινον να κλαιγεται να παρακαλαει να ικετευει να τηλεφωναει να στελνει ιμειλ, να χτυπαει κουδουνια για μηνες. Αναγκαστηκα να αλλαξω τηλ, ιμειλ και να βαζω γνωστους και φιλους να λενε ψεματα για το που ειμαι. Τι ειχε γινει ομως εντωμεταξυ? Ουτε ενα μηνα αφου χωρισαμε, τα ξαναφτιαξε με την πρωην, το απωθημενο του!! Και ενω ηταν μαζι της κυνηγαγε εμενα και με παρακαλαγε, τωρα ειχα γινει εγω το απωθημενο του!! Καταλαβα λοιπον οτι οσο ηταν μαζι μου ηθελε την πρωην, και μετα οταν ηταν με την πρωην ηθελε την καινουρια πρωην, εμενα!! Αρρωστεια μιλαμε!! Και η κοπελιτσα αυτη που τον ξαναδεχτηκε περασε τα χιλια μυρια μετα φυσικα αφου ηταν μαζι της και κυνηγαγε εμενα. Οποτε κατεληξα εκει που σου ειπα στηνα ρχη, καποιοι ανθρωποι ειναι γεννημενοι να βασανιζονται με το να κολλανε στο παρελθον. Ισως η πρωην σου ειναι καπως ετσι και αυτη..