Results 61 to 75 of 95
Thread: ΧΩΡΙΣΜΟΣ
-
22-07-2012, 18:16 #61
ΩΡΑΙΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ????? ΑΓΙΑ?/??? ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΩ ΟΥΤΕ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΕΡΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΠΟΥ ΤΗΣ ΦΕΡΘΗΚΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ????????????? ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΛΙΟΥΜ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ, ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ.
- 22-07-2012, 18:26 #62
Γιωργο...εγω οχι μονο μαλακα δεν θα σε πω....νομιζω οτι εισαι το ονειρο καθε σωστης γυναικας.....!!!!!!!
Εμεινες 5 μηνες χωρις σεξ γιατι αγαπουσες την κοπελα σου!!! Υπαρχουν ακομα αγορι μου τετοιοι αντρες?
Να σκουπισεις τα δακρυα σου...και να σκεφτεις οτι καθε εμποδιο ειναι για καλο σε αυτη την ζωη.....για ενα παιδι σαν εσενα θα εκοβαν φλεβες πολλες γυναικες...και σιγουρα μια απο αυτες θα την συναντησεις και θα παρεις την αγαπη και τον σεβασμο που σου αξιζει.....η κοπελια εχασε....οχι εσυ.....
θα σου παρει ισως χρονο...αλλα μια μερα θα κοιτας πισω σου θα γελας και θα φτυνεις τον κορφο σου για την τυχη που σε φυλαξε....απο ενα λαθος ζωης!ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
22-07-2012, 18:44 #63
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΙΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΤΙΜΑΩ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙΣ ΚΑΤΙ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑ ΜΕ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ.ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΒΑΖΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΑ ΔΑΚΡΥΣΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΑ. Κ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΓΙΖΕΙ. ΕΧΩ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΠΟ 18 ΧΡΟΝΩΝ, ΕΧΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ.ΑΥΤΗ ΕΧΩ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΖΗΤΑΩ.ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΑΝΤΕ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΒΡΕΣ ΜΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΣΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ.ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ .ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΕΙ Κ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΠΩΠΟ ΤΗΣ.ΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΝΑ ΓΥΡΝΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ Η Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΦΙΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ'' ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ''. ΙΣΩΣ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΑΝ ΤΗΝ ΕΒΡΙΖΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΧΗ.ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΞΙΖΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ. ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΑ, ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ ΕΡΩΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΘΕΛΩ.ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.ΜΕ ΔΙΕΛΥΣΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΟΥΤΕ ΟΙΚΤΟ. ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΝΙΩΘΑ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ...ΕΙΜΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ... ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ...¨(
22-07-2012, 18:52 #64
κοιτα Γιωργο...εσυ εισαι αυτος που εισαι....και το σωστο ειναι να εχεις τα ματια σου ανοιχτα για να βρεις,μια κοπελα που εκτιμα ακριβως αυτα τα στοιχεια....και ειμαι σιγουρη πως θα την βρεις...
μην λες πως οι αντρες δεν κλαινε....βασικα κλαινε με δακρυα της καρδιας (και οχι κορκοδειλια οπως καποιες/οι αλλοι) οσοι εχουν καρδια και συναισθηματα...κι αυτο απο μονο του ειναι δυναμη....
απλα ετυχε σε σενα μια λαθος επιλογη...συμβαινει...δεν σε αλλαζει αυτο ουτε σε αλλοιωνει σαν ανθρωπο και αξια....
στο ξαναλεω....αυτος που στο τελος ειναι ενταξει με την συνειδηση του....δεν ειναι ποτε ο χαμενος.....με τον καιρο θα το διαπιστωσεις και συ....απλα τωρα εισαι πολυ πληγωμενος ακομα για να το δεις....ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
22-07-2012, 23:18 #65
- In this old house where every door is open
αυτο σου ειπα γιωργο κοιτα το πως σου φερθηκε στο τωρα και κρινε, κατσε σκεψου τα μια φορα κανε εναν απολογισμο μια ωρα και μετα κλεισε το κεφαλαιο. Δε θα κανω εγω τον απολογισμο για σενα ουτε κανεις αλλος, ουτε ειναι υγιες να συνεχιζεις επαοριστο να αναμασας τις καταστασεις. Νομιζω ακουσες γνωμες εδω μεσα. ΑΠλα πηγαινε παρακατω. Οτι εγινε εγινε. Μαθε να μην την ξαναπατησεις.
23-07-2012, 02:50 #66
καλησπέρα....διάβασα όλα όσα γράφτηκαν εδώ κ από εσένα κ από άλλους....δεν ξέρω αν μπορώ να βοηθήσω λόγο του ότι είμαι μόνο 20 χρονών αλλά στην ιστορία σου είδα εμένα κ θα ήθελα να σου πω κάποια πράγματα που θα ήθελα κ εγώ να ακούσω όταν βρέθηκα σε παρόμοια κατάσταση ελπίζοντας ότι θα σε βοηθήσουν...κατανοώ ότι είναι κάτι το τρομερό κ όσοι κ να σου πουν ότι ηρέμησε πήγαινε παρακάτω είναι κάτι που είναι αρκετά δύσκολο κ μάλιστα αφού είναι τόσο νωπό ακόμα....εγώ θα σου πρότεινα να το ζήσεις να το βιώσεις κ μέσα από αυτό θα βγεις πιο δυνατός....στο λέω εγώ που τρέμω τον πόνο σε οποιαδήποτε μορφή του αλλά κυρίως στην συναισθηματική....είναι κάτι που πρέπει να το ζήσεις για να μπορέσεις να πας παρακάτω...πρέπει να πενθήσεις γιατί όπως είπες κ εσύ κάπου παραπάνω αν κάνεις τώρα κάτι άλλο μπορεί να πληγώσεις κάποια κοπέλα που να μην φταίει....θέλω να σου πω κ ένα μεγάλο μπράβο....σήμερα σπανίζουν άντρες με αυτά τα μυαλά.....να είσαι σίγουρος πως εκεί έξω είναι η γυναίκα που θα σε κάνει ευτυχισμένο....σε περιμένει....αξίζεις πολλά μην το ξεχνάς....κ κάτι άλλο αν δεν θες να πενθήσεις εκμεταλλεύσου την ευκαιρία που έχεις....ζήσε τη ζωή του εργένη....κάνε πράγματα που θες αν μπορείς κάνε ταξίδια....όσο κ να σε πονάει τώρα σιγά σιγά θα κλείσει η πληγή.....κ τότε θα τα θυμάσαι κ θα λες δόξα το θεό που δεν με άφησε να κάνω ένα τέτοιο λάθος....σου αξίζουν τα καλύτερα....κ σου εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την ψύχη μου....κ ξέρεις κάτι στην τελική εκείνη έχασε.... ;)
23-07-2012, 03:16 #67
ααα κ κάτι άλλο σε καμία περίπτωση δεν είσαι μ@λ@κ@ς....αυτό να το θυμάσαι.....
23-07-2012, 10:08 #68
ΑΓΑΠΗΤΗ ΛΙΛΙΟΥΜ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΑΙ ΜΕΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ.ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΜΑΣΑΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΑ ΛΕΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΚΟΥΩ 5 ΛΕΞΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ.ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ
23-07-2012, 10:16 #69
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ. ΟΤΙ ΠΕΝΘΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ .ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΩ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑΡΑΖΟΜΑΙ.ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΤΑΡΑΖΟΜΑΙ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΜΕΝΑ ΑΘΗΝΑ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Η ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΔΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΩ 15 ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΛΛΟΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 23 ΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΔΙΝΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ.
23-07-2012, 13:46 #70
LILIOUM συγχωραμε αμα αργησα να απαντησω, αποφευγω να μπαινω πολυ εδω , στο φορουμ, βλεπεις ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!! ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!! Ηταν πολυ περιεργη κι ρωμαντικη η γνωριμια μας. Απο οτι ξερω μου χει πει πως εχει κλειδωσει το προφιλ κι εχει φυγει! δεν ξερω αν ειναι ετσι , αλλα πλεον δεν εχει συμασια! αυτη ειναι σε ενα απο τα πιο τουριστικα μεροι του χωρας! κι γω καθομαι απο την παραλια κι κοιτωντας πρως εκει την ονειρευομαι! καλα να παθω! που πιστευα οτι μου λεγε!
Σχετικα με την εμπειρια ΛΙΛΙΟΥΜ ,δεν με βοηθα , την παταω σαν την πρθτη φορα, το μονο που με βοηθα η εμπειρια ειναι στην αρχη, οταν κανω μια γνωριμια με μια νεα κοπελα ,μπορει να καταλαβω κατι σε σχεση με οταν ειμουν 20.
Καλα λες για το σημερα κι οτι ευκολα χαλαν οι οικογενειες αλλα με αυτην τεροιαζαμαι φουλ σε θεμα συμβιωσεις, ειχαμε πορα πολυ καλη σχεση σε τετοιο θεμα ηταν ισως η πιο υδανικη γυναικα για να παντρευτω! κατι που το κοροδευα κι δεν το πιστευα για μενα ΠΩΤΕΕΣ!! κι για αυτο ειμαι τοσο σκατα!!
23-07-2012, 14:30 #71
γιωργο με ρωτησες αυτο "ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΕΡΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΠΟΥ ΤΗΣ ΦΕΡΘΗΚΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ?????????????"
και πανω σε αυτο σου απαντησα οτι δε θα κρινω εγω ουτε μπορω να σου πω κατι παραπανω γιατι πως να κρινω μια κατασταση απο τοσο μακρια μεσα απο εικοσι γραμμες.
Κατα δευτερον μη μου επιτιθεσαι γιατι εγω οτι ειπα πιστευω οτι ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις για σενα, δεν το ειπα για να στην πω. Και εγω χωρισα χθες αν θες να μαθεις απο σχεση δυο ετων. Δεν ειμαι καμια μεσα στην τρελη χαρα που τη λεει σε οσους βασανιζονται. Τα ιδια λεω και στονε αυτο μου. Αν ημουν αποτομη στο πως τα ειπα συγμωνη, οπως καταλαβαινεις δεν ημουν και σε πληρη νιρβανα χθες, και παλι μεσα απο ενα ηλεκτρονικο κουτι πολλες παρεξηγησεις γινονται στην επικοινωνια. Χρονια εχω αναλωθει ψαχνοντας απαντησεις σε γιατι οπως εσυ, και αυτο που καταλαβα, ειναι οτι το καλυτερο ειναι να τα ξεχασεις. Αν αυτο σου ακουγεται ακαρδο σκληρο ή δεν ξερω εγω τι αλλο, εχω να σου πω οτι αυτο πολυ απλα ειναι ο,τι λειτουργει για μενα, οποτε το μοιραζομαι μαζι σου..
23-07-2012, 14:42 #72
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΑΠΛΑ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ. ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ Κ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Κ ΑΣ ΜΗΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΕΣ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ Κ ΕΓΩ ΣΕ ΣΕΝΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΣ Κ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ Κ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΧΑΛΙΑ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ Κ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ.
23-07-2012, 14:58 #73
περαστικα μας, και ενα εχω να σου πω ακομα, δεν ξερω αν απαντα σε ενα απο τα γιατι σου, αλλα απο προσωπικα βιωματα εχω καταληξει οτι υπαρχει μια κατηγορια ανθρωπων που εχει κολλημα με το παρελθον και δε μπορει να χαρει το παρον ή αυτα που θα ερθουν. Γυρνανε πισω λοιπον, ειναι κολλημενοι, ξανα μανα τα ιδια. Δεν ξερω αν θα σε βοηθησει αλλα θα σου πω τι ειχε γινει τοτε με εμενα. Ειχα μια σχεση εναμιση χρονο, η πρωτη μου σχεση σημειωτεον, τρελα ερωτευμενη, οποτε καταλαβαινεις πως ημουν. Απο την αρχη ειχα διακρινει οτι ο φιλος μου ειχε ενα "θεματακι" με την πρωην, ειχαμε τσακωθει δυο τρεις φορες για αυτο αλλα τπτ σοβαρο. Μεχρι που αργησα αλλα καταλαβα οτι το θεμα ειναι μεγαλυτερο απο οτι νομιζα. ΑΥτος ο ανθρωπος δεν ηταν καλα ψυχολογικα και εγω βασανιζομουν μαζι του. Τον χωρισα λοιπον καθως δεν αντεχα αλλο, με εκεινον να κλαιγεται να παρακαλαει να ικετευει να τηλεφωναει να στελνει ιμειλ, να χτυπαει κουδουνια για μηνες. Αναγκαστηκα να αλλαξω τηλ, ιμειλ και να βαζω γνωστους και φιλους να λενε ψεματα για το που ειμαι. Τι ειχε γινει ομως εντωμεταξυ? Ουτε ενα μηνα αφου χωρισαμε, τα ξαναφτιαξε με την πρωην, το απωθημενο του!! Και ενω ηταν μαζι της κυνηγαγε εμενα και με παρακαλαγε, τωρα ειχα γινει εγω το απωθημενο του!! Καταλαβα λοιπον οτι οσο ηταν μαζι μου ηθελε την πρωην, και μετα οταν ηταν με την πρωην ηθελε την καινουρια πρωην, εμενα!! Αρρωστεια μιλαμε!! Και η κοπελιτσα αυτη που τον ξαναδεχτηκε περασε τα χιλια μυρια μετα φυσικα αφου ηταν μαζι της και κυνηγαγε εμενα. Οποτε κατεληξα εκει που σου ειπα στηνα ρχη, καποιοι ανθρωποι ειναι γεννημενοι να βασανιζονται με το να κολλανε στο παρελθον. Ισως η πρωην σου ειναι καπως ετσι και αυτη..
23-07-2012, 15:10 #74
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ Η ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΓΕΝΙΚΩΣ.ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟ.ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΙΕΤΑΙ.ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ. ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ. Η ΠΡΩΗΝ ΦΑΝΗΚΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΥ@@@@ΡΙΟ.ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ . ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.ΕΚΜΕΤΤΑΛΕΥΤΗΚΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Κ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΑ. ΨΕΜΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.Ε ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΑΝΑΡΤΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ '' ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ Κ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ'' ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ'' ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΓΩΣΕ ΜΩΡΗ ΜΑΛΑΚΩ ? ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ? ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?'' ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΚΑΥΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΗ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.ΕΛΕΕΕΕΕΟΣ.
23-07-2012, 15:11 #75
Διάβασα τη κουβέντα...και θέλω να προσθέσω κι εγώ μια άποψη...Γιώργο διαισθάνομαι ότι νιώθεις κοροίδο, ότι έδωσες και πήρες τα @@.....
Πολλές φορές συμβαίνει το εξής. Δύο άνθρωποι που θα τα πήγαιναν μια χαρά, να βρέθηκαν σε λάθος τάιμινγκ και τα πράγματα να μην προχωρήσουν. Η κοπέλα δεν φέρθηκε δίκαια με το να λέει ότι θέλει να κάνει μαζί σου οικογένεια ενώ προφανώς δεν ήταν έτοιμη να παίξει τέτοιο ρόλο.
Εσύ από την άλλη φέρθηκες όπως έπρεπε, (και όταν ξαναβρεθεί το σωστό άτομο έζησες μια καλή εμπειρία σχέσης και ξέρεις πως να φερθείς) δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να ελέγχουμε τη συμπεριφορά των άλλων ούτε να τους αλλάζουμε σύμφωνα με την δική μας συμπεριφορά γιατί ο καθένας κάνει ότι καταλαβαίνει για τον εαυτό του.
Να σου πω και κάτι άλλο? Τώρα πονάς,,,αλλά αύριο,,, όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου,,,μη σου κάνει εντύπωση αν έρθει η ίδια να σε παρακαλάει γονυπετής και εσένα πια να μην σου καίγεται καρφί. Η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια