Originally Posted by
giorgos panou
Δεν λες μαλακιες ! λες ωραια πραματα. Δεν ειναι μελος του φορουμ εδω ! κι οταν ηταν δεν εμπενε παρα μονο οταν εμπαινα εγω!
Ξερω πως πολλα απο υτα που εχω γραψει η γραφω ακομα¨) μπορει να ειναι η χαριστικη βολη! Δεν μπορω ομως να κανω αλλιος , θα ξενερωνε κι η ιδια πιστευω! ξερει οτι δεν μπορω να κριβομαι πισω απο την καρδιαμου! δεν μπορω να λεω παραμυθακια για να γυρησει πισω! γτ. ο.κ., ξερω κι ξερει οτι αμα αρχισω να την καλοπιανω μπορει να τα ξανα βρουμε! αλλα για λιγο μετα παλυ τα ιδια! αν δεν λυθουν καποια προβληματα δεν παιζει, δεν μπορω να μην ειμαι ο εαυτος μου!!
Δεν της ελεγα ψεματα, ουτεσ την παραπυθιαζα! πωτες δεν της ελεγα οτι ηταν καμια κουκλαρα! θεα!δεν ηταν - φυσικα εχει πολυ γλυκο προσωπο αλλα δεν ηταν η θεα! , εμενα ομως μου αρεσε!!κι της ελεγα οτι για τα ματια μου ειναι το ομορφοτερο κοριτσακι που υπαρχει στον κοσμο!! κι με τον τροπο μου την εκανα να νιωσει πως μου αρεσε πιο πολυ απο καθε κουκλαρα η θεογκωμενα που μπορει η τυχη να μου τα ερε ετσι να γνωρισω !-κι το ηξερε αυτο- γτ. στην μικρουλα ! βρηκα πραματα που νομιζα οτι υπαρχουν μονο στισ νουβελες!!Πιστεψα στην αγΠπη της ενωολοι με εκραζαν , μου ελεγαν οτι εχει μονο εντυποσιαστει! οτι ειναι η διαφορα ηλικιας που την τραβα!! μου ελεγαν οτι χανω χρονο κι τετοια! εγω ομως τα ενιωσα αυτα! δεν ηταν ψεματα! αλλα οχι για πολυ! αυτο ηταν το κακο!