γνωριστηκαμε σε αυτο το φορουμ,ερωτευθήκαμε σφοδρα!! Κι με χωρισε απο το σκαιπ! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 139
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Δλδ συγνωμη με αυτο θρεντ νιωθεις οτι κρατας χαρακτηρα?Γιωργο συνελθε..καταλαβαινω εισαι πληγωμενος,την θες,την αγαπας αλλα με κλαψα κανεις δεν καταφερε τιποτα..την μισω την κλαουρα!κλαψε βουβα ρε αδερφε μου!πρεπει να μπει και να τα διαβασει αυτα?και τι νομιζεις οτι αν τα διαβασει θα πει "Αχ τι αγορινα εχω εγω!!" ?ισως ειμαι λιγο σκληρη και να με συγχωρεσεις,ισως απανταω βαση του δικου μου χαρακτηρα,αλλα σου ξαναλεω ετσι δεν κερδιζεις τιποτα..απεναντιας απωθεις!οχι σαν ανθρωπος να εξηγουμαι,σαν κατασταση!
    ..συμφωνώ απόλυτα.
    Έχεις παρακαλέσει και έχεις ρίξει πολύ τον αντρισμό σου μέχρι στιγμής.

Εγώ προσωπικά θα ξενέρωνα και από τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής μου αν τον έβλεπα να κλαιγεται όλη την ώρα και να φέρεται με αυτο τον τρόπο. Εμείς οι γυναίκες, όσο δυναμικές και αν είμαστε έχουμε την ανάγκη ο άντρας που επιλέγουμε ως συντροφο να είναι ένα κλικ παραπάνω από μας στο θέμα της δυναμικότητας. Εγώ προσωπικά θα είχα ξενερώσει απίστευτα, (αν δεν είχα ξενερώσει πρώτα με αυτό που έγραψες κάπου παραπάνω πως ξαναήπιες).
    Έχεις να κάνεις με μια νεαρή κοπέλα που πάει να κερδίσει τη ζωή της, σπουδάζει, έχει φύγει από το σπίτι της, ζει μόνη στην αθήνα, έχει στόχους και κυνηγάει το μέλλον της. Φαντάζεσαι πως θα νιώθει όταν βλέπει πως ο κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερος "αντρας" απέναντι της κλαίγεται όλη μέρα που χώρισαν και με την πρώτη δυσκολία καταφεύγει στην πρέζα?
    Τι σόι ασφάλεια να νιώσει αυτό το κοριτσάκι με σένα?

Banned
    Εχετε δικιο ρε κοριτσια! ξερω , με αυτα που γραφω μπορει να την αποθω!, δεν θα τα εγραφα πριν 5 μερες, αλλα της ελεγα! τα χω ξανα πει αμα διαβαζατε τα προηγουμενα! Στην αρχη μονο κλαψιαρεις δεν ειμουνα!
    Με ξερει καλα! ξερει καλα η πιτσιρικα οτι αμα ενιωθε εγκλοβισμενη, αμα ενιωθε πιεσμενη κι μονη της ενα νευμα ηθελα! οχι πολλα ,ενα υπονοουμενο! Πειραια μενω ,το λιμανι ειναι διπλα ,βαπορι κι θα ειμουν εκει! Κι οτι ηθελε! , να την φερω εδω κι να ζησει μαζι μου? μπορουσα! να την πω με ωραιο τροπο σοτυς δυκους της ,μπορουσα! να την δω , μια αγκαλια κι να φυγω αθοριβα μπορουσα!!
    Με ξερει , κι ξερει αν θα εκανα τα παντα!! η οχι για παρτι της.
    λαθοι εκανα πολλα! δεν της εδειχνα πολυ εμπιστοσυνη! τι να κανω ρε κοριτσια?? οταν απο μικρος βλεπω γυρο μου ψεματα? οταν η ιδια η αδελφη μου κερατονε τους γκομενους της οταν ειμουν παιδακι κι τα εβλεπα φρικερνα!!!
    Αλλο λαθος ηταν πως δεν της φερομουν αναλογα με την ηλικια της! μου ελεγε πως δεν την εβλεπα σαν κοριτσακι τον τελευταιο καιρο!! λαθος αλλα νομιζα οτι στην αρχη ηταν λογικο , μετα πιστευα πως θα ηταν καλητερα να της φερομαι σαν μεγαλη γυναικα!!

Senior Member
    giorgo panou έχεις πολύ αγάπη να δώσεις πραγματικά ,δώσε κ τον καλυτερό σου εαυτό κ σε διαβεβαιώνω ότι όλα θα πάρουν καλή τροπή στη ζωή σου είτε κερδίζοντας το χαμένο εδαφος είτε ανακαλύπτοντας νέα γη .
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Banned
    Δεν εχετε χασμα ηλικιας..αλλα εμπειριων και βιωματων και αυτο ειναι τρις χειροτερο!εσυ υποσυνειδητα θες ενα μαξιλαρακι,ενα λιμανακι να το πω ετσι..!μπορει να στο προσφερει αυτο ενα κοριτσακι?θα μου πεις αυτο ελαχε να αγαπησω..!κοιτα εγω δεν θα σου εγραφα τιποτε απο τα παραπανω αν δεν ελεγες οτι ειναι μελος του φορουμ,με την εννοια οτι μπορει να τα διαβασει!εκει θα χασεις ποντους!
    Εισαι ευαισθητη ψυχη οφειλω να ομολογησω..αλλα νομιζω οτι πρεπει να βρεις κατι αναλογο του κυμματος σου..λυσε τις αδυναμιες σου γιατι η ζωη εχει πολλες απογοητευσεις και απο οτι βλεπω δεν εχεις γυμνασει αρκετα την αμυνα σου..

(ξερω,θα λες τι μαλακιες μου λεει αυτη η ψυχη τωρα..) :)

Senior Member
    Δεν εχετε χασμα ηλικιας..αλλα εμπειριων και βιωματων και αυτο ειναι τρις χειροτερο!εσυ υποσυνειδητα θες ενα μαξιλαρακι,ενα λιμανακι να το πω ετσι..!μπορει να στο προσφερει αυτο ενα κοριτσακι?θα μου πεις αυτο ελαχε να αγαπησω..!κοιτα εγω δεν θα σου εγραφα τιποτε απο τα παραπανω αν δεν ελεγες οτι ειναι μελος του φορουμ,με την εννοια οτι μπορει να τα διαβασει!εκει θα χασεις ποντους!
    Εισαι ευαισθητη ψυχη οφειλω να ομολογησω..αλλα νομιζω οτι πρεπει να βρεις κατι αναλογο του κυμματος σου..λυσε τις αδυναμιες σου γιατι η ζωη εχει πολλες απογοητευσεις και απο οτι βλεπω δεν εχεις γυμνασει αρκετα την αμυνα σου..

(ξερω,θα λες τι μαλακιες μου λεει αυτη η ψυχη τωρα..) :)
    συμφωνώ ...οχι οτι λες μαλακίες χαχαχα βρε ψυχή αλλα με ολο το κειμενάκι σου.

Banned
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    συμφωνώ ...οχι οτι λες μαλακίες χαχαχα βρε ψυχή αλλα με ολο το κειμενάκι σου.

:P :P (παρε και δεκα χαρακτηρες..φασιστα!μια φατσουλα ηθελα να βαλω,θες και δεκα χαρακτηρες,αχαρακτηριστε!)

Senior Member
    γμτ με βρίζεις η μου κάνεις πλακα ..ο γραπτος λογος με μπερδεύει
    :P :P (παρε και δεκα χαρακτηρες..φασιστα!μια φατσουλα ηθελα να βαλω,θες και δεκα χαρακτηρες,αχαρακτηριστε!)

Banned
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    γμτ με βρίζεις η μου κάνεις πλακα ..ο γραπτος λογος με μπερδεύει
    Tεκνον μου δεν ξερω τι να κανω με εσενα...!θα σου εξηγησω οσονουπω!!

Banned
    Δεν λες μαλακιες ! λες ωραια πραματα. Δεν ειναι μελος του φορουμ εδω ! κι οταν ηταν δεν εμπενε παρα μονο οταν εμπαινα εγω!
    Ξερω πως πολλα απο υτα που εχω γραψει η γραφω ακομα¨) μπορει να ειναι η χαριστικη βολη! Δεν μπορω ομως να κανω αλλιος , θα ξενερωνε κι η ιδια πιστευω! ξερει οτι δεν μπορω να κριβομαι πισω απο την καρδιαμου! δεν μπορω να λεω παραμυθακια για να γυρησει πισω! γτ. ο.κ., ξερω κι ξερει οτι αμα αρχισω να την καλοπιανω μπορει να τα ξανα βρουμε! αλλα για λιγο μετα παλυ τα ιδια! αν δεν λυθουν καποια προβληματα δεν παιζει, δεν μπορω να μην ειμαι ο εαυτος μου!!
    Δεν της ελεγα ψεματα, ουτεσ την παραπυθιαζα! πωτες δεν της ελεγα οτι ηταν καμια κουκλαρα! θεα!δεν ηταν - φυσικα εχει πολυ γλυκο προσωπο αλλα δεν ηταν η θεα! , εμενα ομως μου αρεσε!!κι της ελεγα οτι για τα ματια μου ειναι το ομορφοτερο κοριτσακι που υπαρχει στον κοσμο!! κι με τον τροπο μου την εκανα να νιωσει πως μου αρεσε πιο πολυ απο καθε κουκλαρα η θεογκωμενα που μπορει η τυχη να μου τα ερε ετσι να γνωρισω !-κι το ηξερε αυτο- γτ. στην μικρουλα ! βρηκα πραματα που νομιζα οτι υπαρχουν μονο στισ νουβελες!!Πιστεψα στην αγΠπη της ενωολοι με εκραζαν , μου ελεγαν οτι εχει μονο εντυποσιαστει! οτι ειναι η διαφορα ηλικιας που την τραβα!! μου ελεγαν οτι χανω χρονο κι τετοια! εγω ομως τα ενιωσα αυτα! δεν ηταν ψεματα! αλλα οχι για πολυ! αυτο ηταν το κακο!

Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Δεν λες μαλακιες ! λες ωραια πραματα. Δεν ειναι μελος του φορουμ εδω ! κι οταν ηταν δεν εμπενε παρα μονο οταν εμπαινα εγω!
    Ξερω πως πολλα απο υτα που εχω γραψει η γραφω ακομα¨) μπορει να ειναι η χαριστικη βολη! Δεν μπορω ομως να κανω αλλιος , θα ξενερωνε κι η ιδια πιστευω! ξερει οτι δεν μπορω να κριβομαι πισω απο την καρδιαμου! δεν μπορω να λεω παραμυθακια για να γυρησει πισω! γτ. ο.κ., ξερω κι ξερει οτι αμα αρχισω να την καλοπιανω μπορει να τα ξανα βρουμε! αλλα για λιγο μετα παλυ τα ιδια! αν δεν λυθουν καποια προβληματα δεν παιζει, δεν μπορω να μην ειμαι ο εαυτος μου!!
    Δεν της ελεγα ψεματα, ουτεσ την παραπυθιαζα! πωτες δεν της ελεγα οτι ηταν καμια κουκλαρα! θεα!δεν ηταν - φυσικα εχει πολυ γλυκο προσωπο αλλα δεν ηταν η θεα! , εμενα ομως μου αρεσε!!κι της ελεγα οτι για τα ματια μου ειναι το ομορφοτερο κοριτσακι που υπαρχει στον κοσμο!! κι με τον τροπο μου την εκανα να νιωσει πως μου αρεσε πιο πολυ απο καθε κουκλαρα η θεογκωμενα που μπορει η τυχη να μου τα ερε ετσι να γνωρισω !-κι το ηξερε αυτο- γτ. στην μικρουλα ! βρηκα πραματα που νομιζα οτι υπαρχουν μονο στισ νουβελες!!Πιστεψα στην αγΠπη της ενωολοι με εκραζαν , μου ελεγαν οτι εχει μονο εντυποσιαστει! οτι ειναι η διαφορα ηλικιας που την τραβα!! μου ελεγαν οτι χανω χρονο κι τετοια! εγω ομως τα ενιωσα αυτα! δεν ηταν ψεματα! αλλα οχι για πολυ! αυτο ηταν το κακο!
    ...να εύχεσαι να μη το διαβάσει αυτό το μνμ....:Ρ

Banned

Το να πεις στην γυναικα που γουσταρεις και αγαπας οτι ειναι θεα (ακομα και αν η μυτη της φτανει μεχρι την Κρητη) δεν ειναι παραμυθα..ξερεις στην οποιαδηποτε σχεση,απο "μονο σεξ" εως "σε παντρευομαι" παιζει ρολο ο θαυμασμος!Εισαι λιγο ανωριμουλης..
    Ειδες λοιπον ενα λαθος που κανεις?εννοω τα παραπανω που εγραψες περι ομορφιας και παραμυθας.

Banned
    Δεν μπορω να μην παραδεχτω οτι μου σταθηκε σε καποιες στιγμες πολυ δυσκολες!! με ειδε να βγαζω στεριτικα , πολυ βαρια!! με ειδε να περνω λαθος χαπια κι να με πηγαινει με το ασθενοφορο στο νοσοκομειο!! με ειδε να κανω εμετους ,να πεφτω κατω! να κανω πραματα που ντρεπομαι να γραψω!! Αυτη εκλεγε αλλα δεν με παραταγε!
    Δεν υπαρχει αλλη κοπελα στα οσα χρονια μου κανει κουκου κι εχω κοπελα ¨)-ακομα κι αυτες που επιναν!! - που να μου σταθηκε σαν την μικρουλα!! Ισως να ειναι κι αυτος ενας λογος που την αγαπησα τοσο πολυ! κι τωρα που την χνω! τωρα που γινομαι καλα! για αυτο ξενερωνω! κι οταν ξερω οτι μου την περνουν απο διπλα μου γινομαι μαλακασ!! αλλα το κραταω!! δεν εχω μπει σε κανενα βαπορι να παω κι να τους κανω καμπινγκ το ξενοδοχειο!!!

Banned
    Δεν μπορω να μην παραδεχτω οτι μου σταθηκε σε καποιες στιγμες πολυ δυσκολες!! με ειδε να βγαζω στεριτικα , πολυ βαρια!! με ειδε να περνω λαθος χαπια κι να με πηγαινει με το ασθενοφορο στο νοσοκομειο!! με ειδε να κανω εμετους ,να πεφτω κατω! να κανω πραματα που ντρεπομαι να γραψω!! Αυτη εκλεγε αλλα δεν με παραταγε!
    Δεν υπαρχει αλλη κοπελα στα οσα χρονια μου κανει κουκου κι εχω κοπελα ¨)-ακομα κι αυτες που επιναν!! - που να μου σταθηκε σαν την μικρουλα!! Ισως να ειναι κι αυτος ενας λογος που την αγαπησα τοσο πολυ! κι τωρα που την χνω! τωρα που γινομαι καλα! για αυτο ξενερωνω! κι οταν ξερω οτι μου την περνουν απο διπλα μου γινομαι μαλακασ!! αλλα το κραταω!! δεν εχω μπει σε κανενα βαπορι να παω κι να τους κανω καμπινγκ το ξενοδοχειο!!!
    η μικρουλα ειναι μια μικρουλα..δεν ειναι γιατρος,ουτε και αντιβιωση ευρεως φασματος..λυσε τις αδυναμιες και τα παθη σου Γιωργο.

Banned
    γιωργο. οι γυναικες δεν σκεφτονται ουτε αποφασιζουν παντα με βαση την λογικη. μην σκας και μην χανεις τον χρονο σου με την συγκεκριμενη. ολοι εχουμε στεναχωρηθει, ολοι εχουμε αισθηματα και ολοι εχουμε πληγωθει, κρατα τον εαυτο σου και μην περιμενεις πολλα. ουτε εγω περιμενω. ξερω τι να περιμενω. εναν διαρκη αγωνα να βγαζω χρηματα μπας και τα χαρω (εαν) οταν γινω γερος.

Banned
    Εχεις δικιο, ουτε νοσοκομα ειναι.Ειναι ανθρωπος, που εχει τα ονειρα του, τις φιλοδοξιες της, εχει την προσωπικοτητα της κι εχει κι τους γωνεις της!! που κανει καλα κι τους ακουει!!
    Στην τελικη εγω εχω ζησει, εχω γλεντισει οσο δεν παει για τα στανταρ μου, εχω νιωσει ολα τα αισθηματα που μπορουσα να νιωσω στο φουλ!! νιωθω πολυ ευχαριστημενος κι επαρκες! Ενταξι δεν ηρθε το τελος μου ακομα!
    Οτι κι να λεω ,η ζωη της ειναι στα ομορφα χερακια της! δεν ειμαι απο αυτους που θα της κανω την ζωη κολαση να την ενοχλω συνεχεια, να πηγαινω σπιτι της!! να κοπανησω τον μελοντικο της συντροφο κι αλλες βλακιες!!
    Την αγαπω! δεν ειναι ιδιοκτισιαμου! κι αφου θελω το καλο της καθε τη που την κανει χαρουμενη ειναι κομπλε απο παρτηου!!
    Σρυ αμα βγω, αλλα ειναι αργα πλεον για μενα λογο της δουλειας μου. Σας ευχαριστω μεσα απο την καρδιαμου! - την μιση καρδιαμου βεβαια γτ. η αλλη μιση ειναι σε ενα νησι ακομα- ¨) χεχε, ευχαρισω παιδια για την συμπαρασταση σας.

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast