χαχαχα εχεις πλακα μεγαλη
Printable View
yes I have Axl...( by the way Axl was my teenage crash).
Kuxumuxu you are so f*cking right..
Aυτο ειναι τελικά πολυ δυσκολο να συμβει όσο απλό και αν ακουγεται.
Επομένως εκει που καταλήγουμε ειναι ότι ακομα και τα ζευγαρια που υπάρχουν και ειναι χρονια μαζι, επομενως, θεωρητικώς, τα χουν βρει μεταξύ τους, ευτυχισμένα δεν μπορεις να πεις ότι ειναι. Και αν ειναι ο ένας μπορει να μην ειναι ο άλλος. Τελικά, μήπως απλά βολευονται καλύπτοντας κάποιες αναγκες τους χωρίς βεβαια να κατορθώνουν ποτέ να τις καλύψουν όλες μεσω του άλλου ατομου.
Η ευτυχια μαλλον ειναι κατι που πηγαζει από μεσα μας και ειναι ανεξαρτητη από εξωτερικους παραγοντες (πχ σχέση) οι οποίοι μπορει να αποδειχτουν πολύ ευθραστοι.
Έχω γίνει σοφή από τα σκ@τ@ που έφαγα... Αλλά, μην νομίζεις... είναι πολύ πιο εύκολο να δίνεις συμβουλές από το να τις ακολουθείς. Τώρα είμαι σε φάση να ακολουθώ τις συμβουλες που δίνω στους άλλους... Να φανταστείς καμιά φορά, μπαίνω σε παλιά θέματα άλλων στο φόρουμ, όπου έχω απαντήσει εγώ, και διαβάζω τι τους είχα συμβουλέψει για να πράξω αναλόγως... χαχαχαχααχα Πάντως δουλεύει!!!
Εμένα μου το λες? Πολύ δύσκολο λέει? Σχεδόν ακατόρθωτο.
Ε, ναι. Όλα δεν μπορεις να τα βρεις... Όπως λέει και το ανέκδοτο, το μυστικό ενός τέλειου γάμου είναι να βρεις έναν άνθρωπο να σε καλύπτει συναισθηματικά, έναν άνθρωπο αχόρταγο στο σεξ, έναν άνθρωπο πλούσιο και φυσικά να φροντίσεις οι παραπάνω 3 να μην συναντηθούν ποτέ!!!
Συμφωνώ απόλυτα. Αν δεν είμαστε μέσα μας ευτυχισμένοι, δεν μπορούμε να κάνουμε κανέναν άλλον ευτυχισμένο, και κανείς άλλος δεν μπορεί να κάνει εμάς...
''Ε, ναι. Όλα δεν μπορεις να τα βρεις... Όπως λέει και το ανέκδοτο, το μυστικό ενός τέλειου γάμου είναι να βρεις έναν άνθρωπο να σε καλύπτει συναισθηματικά, έναν άνθρωπο αχόρταγο στο σεξ, έναν άνθρωπο πλούσιο και φυσικά να φροντίσεις οι παραπάνω 3 να μην συναντηθούν ποτέ!!!''
χαχαχαχαχαχαχαχαχα.............. .πολυ καλο!!!