Originally Posted by
Lacrymosa
Αμαν ρε πουλακι μου μιση ωρα συζηταμε για να καταληξουμε οτι το αφρολεξ λεγεται ρισπερνταλ! Την ξερω την μορφη του διοτι οταν νοσηλευομουν μ δινανε ενα ροζ αφρολεξ (οχι στον υπνο :p), κ ειχα ρωτησει τι ητανε κ μ ειπαν! Παντως εξακολουθει να μ κανει εντυπωση πως στο διαολο ρε παιδι μ του το χωνεις μεσα στον υπνο στο στομα, δλδ παιζει να ναι τοσο σε καταστολη το παιδι που κ ****** να του χωσεις θα την φαει! (πλακιζω ε? αστειακι κανουμε να σπασουμε το δυσαρεστο της υποθεσης!) αμα σε ενοχλησε συγγνωμη, ε? :) παντως η αλλαγη στη συμπεριφορα του δν μ φαινεται οτι γινεται για καλο.. δυστυχως το να βρισκεται ολη μερα στο ιντερνετ δν αποτελει λυση!!! θελει ωθηση κ κινητρα αλλα αυτη τη στιγμη δν μπορω να σκεφτω εγω κατι! (ειναι ξημερωματα ειμαι κ ξενυχτισμενη!) Τωρα π ειπα αυτο μηπως θα του εκαμνε καλο η κοινωνικοποιηση? Δλδ να βγαινετε αρχικα μαζι, να γνωρισει κοσμο, να βγει κ με τους συναδελφους του απ τη δουλεια, να πατε για ποδοσφαιρακι ξερω γω η για μπυρα η ο,τι αλλο.. δν ξερω κ τα γουστα του, προτασεις κανω.. παντως ειναι κριμα να ειναι δουλεια-σπιτι-ιντερνετ ολη μερα κ να τρωει κ το χαπακωμα στα κρυφα.. παντως αμα το μαθει φοβαμαι πολυ την αντιδραση του.. αυτα.. :)