Originally Posted by
vagpap
joann , εννοειται οτι δεν καθομαι να σκαω για οτιδηποτε μου καταλογισει ο οιοσδηποτε , οσο για το ' ντοπαρισμενος παππουλης ', τι να υιοθετησω ? Ολοι καποια στιγμη θα ειμαστε κ παππουληδες κ γιαγιαδες , το αναποφευκτο του χρονου βλεπεις . Ο χρονος δεν κανει ' χαρες ' σε κανεναν . Οποτε δεν ειναι χαζο να κατηγορεις καποιον για την ηλικια του , αφου σε καμποσα χρονια θα εισαι κ εσυ ο ιδιος στην θεση του ? Το να καθυβριζω καποιον , δεν με εκφραζει , ουτε εχω κοντραριστει ασχημα με καποιον στο δημοσιο κ ιδιωτικο μ βιο , ειμαι της νοοτροπιας ' αστον να νομιζει οτι εχει δικιο ' ομως κ αυτο εχει το οριο του . Βλεπεις , μετα απο 26 χρονια γυναστικης με βαρη ( εχω φτιαξει πληρες προσωπικο γυμναστηριο , εχω μεγαλη τρελλα ) ξερω οτι σαρεσει κ εσενα η γυμναστικη , κολυμπι ειπες , κ λυπαμαι για το ποδηλατο , 11 χρονια ερασ, πυγμαχιας κ 3 χρονια τζουντο { εκανα ιδιαιτερα μαθηματα ) , καπου γινεσαι cool , κ δεν σε αγγιζουν ' προσβολες ' , αφου ξερεις οτι μπορεις να επιβληθεις , αλλα δεν το κανεις . Πραγματι , εχω ανταλλαξει ενδιαφερουσες κ ευχαριστες κουβεντες με μελη του φορουμ , ( ειναι το πρωτο φορουμ , οποιουδηποτε ειδους που συμμετεχω ) και πολλακις μαλιστα . Δεν με βλεπω να συνεχιζω να γραφω τακτικα , διοτι αυτος ο ' απροσωπος ' τροπος επικοινωνιας δεν με αντιπροσωπευει ιδιοσυγκρασιακα . Ποτε δεν ξερεις ομως , μπορει στην πορεια να μαρεσει ! Φιλικα.