Results 61 to 75 of 124
-
09-07-2013, 21:20 #61
Joann , γεια σου , διαβαζα το μηνυμα σ , στην ενοτητα ' θελω να αυτοκτονησω ' το οποιο το βρηκα εξοχο κ αποπνεον αισιοδοξια . Ειδες ομως κανεναν να το λαμβανει σοβαρα υπ'οψην ? Προσπεραστηκε σαν μην ειχε γραφτει ποτε , ουτε σχολιαστηκε απο κανεναν , παροτι ηταν Η προσεγγιση σενα τοσο σοβαρο θεμα . Θα μου πεις , εγω εκανα αυτο που θεωρουσα πρεπον , κ οποιος καταλαβε , καταλαβε . Αρκετες φορες , στην συντομη θητεια μ στο φορουμ , εχω αναρωτηθει τι γυρευω γω εδω . Βεβαια , θελω να πιστευω οτι εχω βοηθησει ανθρωπους (κ εχω βοηθηθει ), ιδιως στο θεμα του αλκοολ , διοτι ειχα μια 6αετη κ ασχημη εμπλοκη με δαυτο , κ το ξεπερασα το 2010 χωρις καμμια εξωτερικη βοηθεια , ιδιαις δυναμεις .Την κτθλψη ομως , ακομα την παλευω . Φιλικα , ο ντοπαρισμενος παππουλης !!!
- 10-07-2013, 00:39 #62
- Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
vagpap, καλησπέρα!
Σ' ευχαριστώ πολύ για τα ευγενικά σου λόγια,
ένα κι ένα να πάρουν τα μυαλά μου αέρα
(και δε θέλω και πολύ η επαρμένη)! χαχαχαχα!
Αλήθεια είναι, την έχω την αισιοδοξία
και δεν πειράζει αν δε σχολιάστηκε το μήνυμα που λες,
μακάρι να βοήθησε τον αποδέκτη του.
Το "ντοπαρισμένος παππούλης" μια κακοήθεια που σου είπαν είναι
- τίποτα παραπάνω -
μην την υιοθετείς και πήγαινε παρακάτω!
Κι όποιον σε βρίζει, να τον βρίζεις κι εσύ να 'σαστε πάτσι
κι όχι να κάθεσαι να σκας!
Μην παίρνεις σοβαρά κάποια μέλη που θα σου πουν κακοήθειες
- έχει και τέτοια - αλλά έχει και έξυπνα άτομα
με ενδιαφέροντα τρόπο σκέψης.
Πολύ ειλικρινές αυτό που λες για το προσωπικό σου θέμα
και νομίζω ότι το δυσκολότερο μέρος το ξεπέρασες!
Αν και είμαι της άποψης αν γράφεις τακτικά εδώ
να μην εκτίθεσαι, γιατί κάποια στιγμή αν κοντραριστείς
σίγουρα κάποιος θα το χρησιμοποιήσει κακόβουλα και θα στο κοπανήσει!
Κατ' εμέ το internet και τα forums δεν είναι για εκμυστηρεύσεις,
αλλά ένα υποκατάστατο για την έλλειψη πραγματικής κοινωνικής ζωής
και γι' αυτό δες το εντελώς χαλαρά
σαν έναν τρόπο να ανταλλάξεις μια ευχάριστη κουβέντα με κάποιους που ταιριάζεις εδώ
ή σαν μια ασχολία όταν βαριέσαι και δεν έχεις τίποτα πιο ενδιαφέρον να κάνεις
και μη χαλιέσαι για κανέναν και για τίποτα
παρά μόνο για τα πρόσωπα που αγαπάς και σ' αγαπούν στην πραγματική σου ζωή
και όχι για τα πίξελ στην οθόνη σου!
ΦιλικάΤα μελισσάκια θα γυρνούν γύρω απ' τις πολυθρόνες
και το νερό το κρύσταλλο θα ρέει απ’ τις οθόνες.
10-07-2013, 00:44 #63
Επαρμενη ή αλλοπαρμενη?
10-07-2013, 00:48 #64
10-07-2013, 00:53 #65
Μιλησε και ο καλοηθης ογκολιθος..Το ουστ το δεχομαι,το ουρτ μην το ξανακουσω!!! ;P
10-07-2013, 01:01 #66
10-07-2013, 01:05 #67
Koμματαρα...Τα λεμε οσονουπω?Μπουχαχαχαχαχα.Τε λος παντων θα το σκεφτω γιατι δεν θελω να μου καουν τα πιξελ,ειναι καινουργιο το λαπτοπ!Φιλουθκια!!
10-07-2013, 01:07 #68
Μην ξεχασεις να φωναξεις και την "παρεα" για ομαδικο τρολινγκ..!!
10-07-2013, 01:37 #69
Ζητώ συγγνώμη από το θεματοθέτη
και θέλω να παραθέσω ένα ποίημα που μ' αρέσει πολύ
και μια καλοκαιρινή μουσική επίσης
και εύχομαι ολόψυχα ένα καλό καλοκαίρι!
ΦΑΝΤΑΣΙΑ
Νάναι σά νά μάς σπρώχνει ένας αέρας μαζί
πρός έναν δρόμο φιδωτό πού σβεί στά χάη,
καί σένα τού καπέλου σου πλατειά καί φανταιζί
κάποια κορδέλα του, τρελά νά χαιρετάει.
Και νάν' σάν κάτι νά μού λές, κάτι ωραίο κοντά
γι' άστρα, τή ζώνη πού πηδάν των νύχτιων φόντων,
κι αύτός ο άνεμος τρελά-τρελά νά μάς σκουντά
όλο πρός τή γραμμή των οριζόντων.
Κι όλο νά λές, νά λές, στά βάθη τής νυκτός
γιά ένα – μέ γυάλινα πανιά – πλοίο πού πάει
Όλο βαθιά, όλο βαθιά, όσο πού πέφτει εκτός:
έξω απ' τόν κύκλο των νερών – στά χάη.
Κι όλο νά πνέει, νά μάς ωθεί αύτός ο άνεμος μαζί
πέρ' από τόπους καί καιρούς, έως ότου – φως μου –
(καθώς τρελά θά χαιρετάει κείν' η κορδέλα η φανταιζί)
βγούμε απ' τήν τρικυμία αύτού τού κόσμου . . .
Γιάννης Σκαρίμπας
(από τή συλλογή ΟΥΛΑΛΟΥΜ)
STAN GETZ - O MORRO NAO TEM VEZ
http://www.youtube.com/watch?v=-HI9nqyy8qkΤα μελισσάκια θα γυρνούν γύρω απ' τις πολυθρόνες
και το νερό το κρύσταλλο θα ρέει απ’ τις οθόνες.
10-07-2013, 04:01 #70
joann , εννοειται οτι δεν καθομαι να σκαω για οτιδηποτε μου καταλογισει ο οιοσδηποτε , οσο για το ' ντοπαρισμενος παππουλης ', τι να υιοθετησω ? Ολοι καποια στιγμη θα ειμαστε κ παππουληδες κ γιαγιαδες , το αναποφευκτο του χρονου βλεπεις . Ο χρονος δεν κανει ' χαρες ' σε κανεναν . Οποτε δεν ειναι χαζο να κατηγορεις καποιον για την ηλικια του , αφου σε καμποσα χρονια θα εισαι κ εσυ ο ιδιος στην θεση του ? Το να καθυβριζω καποιον , δεν με εκφραζει , ουτε εχω κοντραριστει ασχημα με καποιον στο δημοσιο κ ιδιωτικο μ βιο , ειμαι της νοοτροπιας ' αστον να νομιζει οτι εχει δικιο ' ομως κ αυτο εχει το οριο του . Βλεπεις , μετα απο 26 χρονια γυναστικης με βαρη ( εχω φτιαξει πληρες προσωπικο γυμναστηριο , εχω μεγαλη τρελλα ) ξερω οτι σαρεσει κ εσενα η γυμναστικη , κολυμπι ειπες , κ λυπαμαι για το ποδηλατο , 11 χρονια ερασ, πυγμαχιας κ 3 χρονια τζουντο { εκανα ιδιαιτερα μαθηματα ) , καπου γινεσαι cool , κ δεν σε αγγιζουν ' προσβολες ' , αφου ξερεις οτι μπορεις να επιβληθεις , αλλα δεν το κανεις . Πραγματι , εχω ανταλλαξει ενδιαφερουσες κ ευχαριστες κουβεντες με μελη του φορουμ , ( ειναι το πρωτο φορουμ , οποιουδηποτε ειδους που συμμετεχω ) και πολλακις μαλιστα . Δεν με βλεπω να συνεχιζω να γραφω τακτικα , διοτι αυτος ο ' απροσωπος ' τροπος επικοινωνιας δεν με αντιπροσωπευει ιδιοσυγκρασιακα . Ποτε δεν ξερεις ομως , μπορει στην πορεια να μαρεσει ! Φιλικα.
ΥΓ. οσο για τις' εκμυστηρευσεις ' , θα το λαβω σοβαρα υποψη , εισαι αρκετο χρονο στο φορουμ , κατι ξερεις παραπανω , αν κ προς το παρον κανεις δεν εχει στρεψει τα λεγομενα μ εναντιον μ .
Κατι αλλο , εχω τον πρωτο μ ξαδελφο , ο οποιος ειναι σουπερ-κεφαλι στα κομπιουτερς , σε αντιθεση μεμενα , ειναι αυτος που εγκατεστησε το ασυρματο internet στο συνταγμα , κ οχι μονον . Μουπε λοιπον τις προαλλες , οτι του ειναι πολυ ευκολο , με ενα προγραμμα που διαθετει , να βρει το IP ( αν καταλαβα καλα , ειναι κατι σαν αριθμος μητρωου ( ? ) καθε υπολογιστου , οποτε να βρει και την e-mail adress του χρηστη , μεχρι κ την διευθυνση του κ σε ποιο ονομα ειναι καταχωρημενος ο υπολογιστης . Ειναι δυνατον , Joann ? Πρεπει να πουμε bye-bye στην προσωπικη μας ζωη ? Τον πιστευω τον ξαδελφο , διοτι αμοιβεται με 6ψηφιο νουμ. ετησιως , κ τον ζητανε απο USA , Japan κ δεν συμαζευεται .Last edited by vagpap; 10-07-2013 at 04:26.
10-07-2013, 04:09 #71
Δεν σε εκφραζει αλλα στα βρισιδια της Συνηθειας ειπες οτι "και λιγα λες"..Ε ρε παλουκιες που θελετε μερικοι..Θα μου πεις γιατι ρε mnimonio ασχολεισαι?Επειδη η υποκρισια σας βγαζει ματι!!Βγαζει ματι πραγματικα..Θα φτασω την ηλικια σας αν θελει ο Υψιστος,δεν θα ειμαι σαν εσας ομως..Υποκριτρια..Δεν χωραμε πισω απο το δαχτυλο μας βλεπεις οσα γυμναστηρια και αν κανουμε..Συγνωμη κυριε που σας την ειπαμε για την βαλεριανα,δεν θα το ξανακανουμε θα σας λεμε σε ολα ναι!Γεια σας!
Κανονιστε και κανενα φιτνες ραντεβουδακι τα δυο σας..
10-07-2013, 04:42 #72
Δυστυχως , εχεις πει πολλα , κ δεν σκοπευω καθολου να σε συγχωρησω .
10-07-2013, 04:54 #73
Ενταξει λοιπον...Το κριμα στον λαιμο σου..!
10-07-2013, 05:02 #74
Φιλη μνημονιο , δεν διαβασες καλα την παραγραφο #70 . Δεν γραφω αλλα μην ' πρασινισουμε ' παλι . Το πρωτο μαθημα της αυτοαμυνας ειναι ' μην εμπλεκεσαι σε καυγα , παρα μονον αν ειναι ζητημα ζωης η θανατου , διοτι δεν ξερεις τι ειναι ο αλλος ' .Εσυ παραβιασες τον κανονα αυτον .
10-07-2013, 05:12 #75
To πρασινισμα δεν σου αρεσει,μονο να διαιωνιζεις ενα θεμα σου γουσταρει!!Το κανεις απο προχτες..Δεν χορτασες?Τα υπολοιπα περι αμυνης που λες ειναι Κινεζικα για εμενα..Λοιπον συνεχισε το μεχρι τελη Ιουλιου,εδω θα ειμαστε!
Την παραγραφο την διαβασα,τις τροποποιησεις που διαρκουν 1 βδομαδα δεν τις προλαβαινω..Περι της ip μας απειλεις ή νομιζεις οτι καποιος θα σε ψαξει?Γιατι εγω και δεν εχω τετοιες διαθεσεις και δεν εχω και ξαδερφο να τον ζητανε σε Japan και USA οποτε ειμαι σε λιγο μειονεκτικη θεση.