ΦΥΣΙΚΑ και δεν ειναι προυποθεση για την εμπιστοσυνη οι ανοιχτοι λογαριασμοι!!!! ουτε συζητηση γι αυτο.
μερικα ζευγαρια ομως που ζουν μαζι, το συνηθιζουν γιατι τυχαινει, βολευει και, ας μην γελιομαστε, επειδη δεν εχουν κατι να κρυψουν...
προυποθεση ομως ειναι να το απαιτουν πραγματι οι συνθηκες, οχι να σου κανει ελεγχο ο αλλος επειδη δεν σε εμπιστευεται.
κι αυτο το καταλαβαινεις πολυ ευκολα κι απο τον τροπο που συμβαινει κι απο το αν ψαχνει ασχετα πραγματα την ωρα που συμβαινει ,αλλα πανω απ ολα το ξερεις οταν ο αλλος δεν ειναι κουτοπονηρος.
απλα παραδειγματα που εχουν συμβει παμπολλες φορες στην δικη μου σχεση: χτυπαει το κινητο του δικου μου η ακουγεται μηνυμα που ερχεται και λεει "για δες μωρο μου ποιος ειναι", η περιμενουμε τηλ/μην απο τον κουμπαρο μας για να βγουμε και δεν ξερουμε σε ποιο κινητο θα παρει. ε θα το σηκωσει ο ενας,οποιος ειναι πιο κοντα στα τηλεφωνα.η οπως ελεγα πριν ,περιμενω ενα σημαντικο μειλ απο το οποιο κρινεται το προγραμμα των διακοπων μας. μου λεει 'κατσε να το δω εγω". θα επρεπε να κανω μπλονζον και να του αρπαξω το λαπιτοπ απ τα χερια? αφου δεν με πειραζει και ξερω καλα οτι το κανει για να βοηθησει,οχι για να με ελεγξει! επισης, οταν συζεις, συχνα εχεις κοινο εξοπλισμο. εμεις πχ εχουμε δυο υπολογιστες ο ενας αργος,ο αλλος γρηγορος. καθομαστε σε οποιον βολεψει αναλογα με την δουλεια που θελουμε να κανουμε. δεν θα μπω στον κοπο να κανω αποσυνδεση απο τους λογαριασμους μου οταν θελει το λαπτοπ ο καλος μου και θα δει ολα τα σαιτ και τα μειλ ανλοιχτα. εφοσον δεν εχω κανενα προβλημα, γιατι να τα κλεισω? το ιδιο κανει και εκεινος. δεν ειναι εθμα ελεγχου, ειναι θεμα καθημερινοτητας και συνηθειων καθε ζευγαριου. υπαρχουν ζευγαρια που ο ενας δεν εχει ιδεα και δεν ασχολειται με τεχνολογια. ε εκει ειναι λιγο περιεργο να σκαλιζει καθε τοσο... εμεις ειμαστε γκατζετακηδες και τα εχουμε κοινα τα μηχανηματα. ποσο πιο απλο?
συμφωνω μαζι σου οτι η υπαρχει εμπιστοσυνη (οχι τυφλη), εμπιστοσυνη που κερδιζεται σε βαθος χρονου, με ολη την σταση καποιου, η δεν υπαρχει και χωριζεις.
στο ενδιαμεσο δεν σπας @@ κι αν χαλιεσαι, φευγεις εσυ..
οποτε ο φιλος καλα θα κανει να σκεφτει αν του κανει η κοπελα του η οχι, ετσι οπως ειναι κι αν δεν του γεμιζει το ματι να την χωρισει,παρα να της σπαει τα νευρα και να δηλητηριαζει και την σχεση τους , να δειχνει αναν ανασφαλη και πρηχτη εαυτο, που αργα η γρηγορα θα την κουρασει.