ναι Συγγραφέας ειναι!!!
Printable View
να φυγει ολος αυτος ο πονος κ η ταραχη της ψυχης...θεε μου!!!
Άσε, αυτή η σκοτεινιά ρημάζει τη διάθεση...και σχετικά καλά να είσαι σε ρίχνει...
Να σε ρωτήσω αν επιτρέπεται...κατάθλιψη είχες και λες ότι είσαι καλύτερα από ποτέ αλλά θέλεις κι άλλο; Γιατί νωρίτερα σκεφτόμουν ότι θέλω να έρθει μια στιγμή που δεν θα εξαφανιστεί τελείως...φυσιολογικό είναι...
αγχωδη διαταραχη με ολα τα παρελκομενα κ καταθλιπτικα επεισοδια... δν εχω αφησει τιποτα που να μν το περασα ολα αυτα τα χρονια!!!
τωρα ειμαι ,εννοειτε με ψυχοσωματικα τα οποια παντα ειχα , αλλα, με εντονη νοσοφοβια!!! ολα απειλουν τη ζωη μου... !! ολα!! γι αυτο λεω θελω κ αλλο!!! κ αυτος ο καιρος!!!
εσυ... καταθλιψη???
κυκνε??? γιατι βγαιναις ροζ??? μ'αρεσει!!!
Αγχώδη διαταραχή κι εγώ μαζί με κατάθλιψη...αλλά φαντάζομαι ότι αν προστεθεί κι η νοσοφοβία δυσκολεύει ακόμα περισσότερο η κατάσταση...τι να σου πω, κουράγιο κι υπομονή...ίσως να έρθει η στιγμή που θα γίνεις ακόμα περισσότερο καλά...εγώ πολύ πιο παλιά νόμιζα συνέχεια ότι ήμουν βρώμικη και την έβγαζα στο μπάνιο αλλά με την κατάλληλη αγωγή πέρασε...
Χαίρομαι που σ' αρέσει το ροζ μου... :) Κι εσύ μπορείς να βάλεις χρώμα αν θέλεις...αν πατήσεις πάνω στο Α αφού πρώτα μαρκάρεις ότι έγραψες, μπορείς να διαλέξεις χρώμα γραμματοσειράς... :)
βρωμικη??? θυμαμαι να βαζω τα χερια μου σε τοσο καυτο νερο ... για να σταματησω το πονο μεσα μου κ να "σκοτωσω" τη βρωμια !!! τι μου θυμισες???
προσπαθουσα να πονεσω το σωμα μου για να απαλυνω το πονο της ψυχης μου... να καιω τα χερια μου???
πλεον ενα σπυρι κ μια φαγουριτσα, μπορει να με κανει να παθω "αλλεργικο σοκ"(εννοειται στο μυαλο μου)!! δν υπαρχει ομως το τι μπορει να κανει η σκεψη μας!!!
το τι μπορουμε εμεις να προκαλεσουμε στν εαυτο μας!!!
Δεν ξέρω αν είναι όνειρο θερινής νυκτός αλλά θέλω να ελπίζω ότι θα 'ρθει μια μέρα που θα είναι όλα καλά και δεν θα χρειάζεται να παλεύω πια...αλλά ακόμα κι αν τελικά παλεύουμε για πάντα ας ελπίσουμε κι ας ευχηθούμε να νικάμε...δεν θέλω να ξαναπεράσω τα ίδια και φαντάζομαι ούτε κι εσύ...
Πάντως για μένα αυτή η πάλη είναι ένα μικρό βασανιστήριο, δεν ξέρω για σένα...
Σίγουρα το αξίζουμε...ειδικά μετά από τόση ταλαιπωρία...και χαίρομαι που μπορώ επιτέλους και το λέω αυτό γιατί πριν καιρό, πίστευα ότι δεν αξίζω να βοηθηθώ...
Πάντως το να ηρεμήσω ακούγεται τόσο ωραίο σαν πιθανότητα, το έχω μεγάλη ανάγκη...μακάρι κάποτε να γίνει! Τολμώ να πω ότι ίσως να είμαι ευτυχισμένη τότε...
Κεγω , κοριτσια μαζι σας . Προσευχομαι καθημερινως ( δεν μουχει μεινει τπτ αλλο ) κ δεν μπορει , μια μερα θαρχισουμε την πανω βολτα . Εμενα εχει εξελιστει σε βασανιστηριο απο το 2010 .
Εσυ Κυκνε μπορεις πχ να πας σουπερμαρκετ χωρις ιδαιτερη προσπαθεια ( εγω οχι ) μπορεις να βγεις για ενα καφε τα 3-4 τελευταια χρονια ( εγω οχι ) να μαγειρεψω μπορω , αλλα να βγω μια βολτα με το auto μου με μουσικουλα , αδυνατον .