Μα και τα δύο εξαρτώνται από τη διάθεση των ανθρώπων. Άσχετα με το τι θεωρεί η κοινωνία ή τι θα ήθελες εσύ, χρειάζεται και ο απέναντι να έχει παρόμοιες προθέσεις / διαθέσεις με εσένα. Είναι απογοητευτικό όταν αυτό δεν συμβαίνει, αλλά ανάλογα με το πόσο το θέλεις και το πόσο εφικτό το θεωρείς, συνεχίζεις την προσπάθεια. Νομίζω πως έχεις αρχίσει να το θεωρείς όχι-και-τόσο εφικτό.
Πάντως οι άνθρωποι είναι υπερβολικά καχύποπτοι ή απόμακροι κάποιες φορές. Πριν λίγο καιρό πήγα σε κάποιο σεμινάριο και φεύγοντας έψαχνα το συντομότερο δρόμο για να πάω στο μετρό. Ρωτάω στην είσοδο του κτιρίου και μου λέει ο θυρωρός 'τρέξε να προφτάσεις τις δυο κοπέλες μπροστά σου, εκεί πηγαίνουν'.... άγνωστες μου κοπέλες, αλλά είχαμε ανταλλάξει δυο κουβέντες την ώρα του σεμιναρίου. Τις πλησίασα, μίλησα και πράγματι πήγαμε μαζί μέχρι το μετρό. Στο σταθμό και μέσα στο τρένο πήγα να πιάσω κουβέντα και μπαμ... τοίχος. Μια, δυο, ε εγκατέλειψα... κι είχαν και ένα ύφος μπλιαχ.... Τώρα ποιος ο λόγος για αυτό... οκ θεωρίες υπάρχουν αρκετές. Αλλά βρε συ Tomhet έχω γνωρίσει κι αρκετούς ανθρώπους που δεν είναι έτσι. Που από άγνωστοι γίναμε γνωστοί ή παρότι παραμείναμε άγνωστοι, επικοινωνήσαμε ευχάριστα μέσα στο λίγο χρόνο που συνυπήρξαμε.
Όσο για το σεξ που λες ότι είναι πιο αποδεκτό τελικά... χμ, έχω την εντύπωση ότι τελευταία (στην εποχή της 'κρίσης') κυριαρχεί ένας ψευτοπουριτανισμός άλλο πράγμα. Γενικά νομίζω ότι δυσκολεύει οτιδήποτε αυθόρμητο ή πιο αυθεντικό και οι άνθρωποι επιστρέφουν στις συμβάσεις, ίσως επειδή γενικά νιώθουν ανασφάλεια.
Τέλος πάντων... απλά κάποιες σκέψεις :)