μα ειχαν περασει μονο 3 μερες...
Printable View
μα ειχαν περασει μονο 3 μερες...
οτι ητνα συντομο
εχεις κολλησει στις τρεις μερες , μινα..
δεν ηταν καθολου 3 μερες.
ηταν ολες οι μερες της αθλιας συμπεριφορας σου, οι μερες που τον απομακρυναν. στις 3 μερες απλα ετυχε και
εγινε η συγκεκριμενη συναντηση. θα μπορουσε να γινει και σε μια...
πιστευετε οτι ηταν καθαρα για να με ξεχασει οπως λεει κ εκεινος...η μαλλον μηπως απαλλασσονταν απο εμενα?
τι ειχε ξεκινησει πολυ νωριτερα?
Μινα, κανεις δεν επιχειρει εξοδο απο μια σχεση μεσα σε μια μερα, το αγορι σου, λοιπον, το σκεφτοταν καιρο, δεν ηταν οι 3 μερες το προβλημα, αλλα οι μηνες που του ελειπαν πραγματα ενω ηταν μαζι σου. Στο ειπαν ολοι, το μονο που εχεις να κανεις ειναι να εισα ιειλικρινης με τον εαυτο σου και να κανεις την προσπαθεια σου ωστε να αλλαξεις αυτα τα οποια τον εδιωξαν απο κοντα σου, δεν ξερω ποσο ποιο συγκεκριμενα μπορω να το πω.
ναιιιι εννοειται πως ειχε προετοιμασει τονε αυτο του οτι δνε τον ηθελα κ ετσι προετοιμαζοταν για να πληγωθει οσο λιγοτερο γινεται....
Ξερεις που ειναι το προβλημα ομως; Βλεπω να ασχολεισαι πολυ με το τι εκανε και με το τι σκεφτηκε αυτος, ενω ολη η συζητηση θα επρεπε να περιστρεφεται γυρω απο εσενα :) Ενταξει, ειναι βεβαιο με βαση αυτα που εχεις γραψει μεχρι τωρα, οτι γνωριζεις τι πρεπει να αλλαξει, οποτε ξερεις τι ειναι το μονο που απεμεινε, το να τα κανεις πραξη. Τωρα ειστε ενταξει; Εχετε συζητησει ομορφα για ολα αυτα;
ναι αλλα εχει αλλαξει πολυ τον μεγαλωσε καποως αποτομα ολο αυτο κ εγω φαινεται να μενω πισω..δηλαδη κ παλι ξερει τι ζηταει και παλι εγω στεκομαι στην αλλην
οχι δεν ειχαν προυπαρξει αλλες συζητησεις αυτο μπορω να το πω.
Κοιτα, και να μην ειχαν υπαρξει αλλες συζητησεις (που υπηρχαν σιγουρα), δεν ειναι εκει το θεμα, το θεμα ειναι στο οτι τον απομακρυνες απο κοντα σου, οχι σε 2-3 μερες, αλλα διαρκως, με την συμπεριφορα σου, νομιζω εκει πρεπει να εστιασεις, οπως επισης και στο που θα παει αυτη η σχεση, και οχι στο αν μιλουσε μαζι της 3 η 20 μερες.
κοιτα σε αυτο μπορω να στο πω οτι ητνα η πρωτη επικοινωνια με αλλον ανθρωπο κ αυτο οταν τ πα εγω την δευτερη φορα τελος ..