για να σκεφτεσαι ετσι αυτο σημαινει οτι θα ηθελες φιλους κ οτι αυτοι που ειναι γυρω σου δε σε καταλαβαινουν βρες φιλους εδω υπαρχουν πολοι που εγραψαν παρομιο θεμα με το δικο σου οποτε μη τα βαφεις μαυρα υπαρχουν επιλογες
Printable View
για να σκεφτεσαι ετσι αυτο σημαινει οτι θα ηθελες φιλους κ οτι αυτοι που ειναι γυρω σου δε σε καταλαβαινουν βρες φιλους εδω υπαρχουν πολοι που εγραψαν παρομιο θεμα με το δικο σου οποτε μη τα βαφεις μαυρα υπαρχουν επιλογες
αυτο χρειαζετε χρημα ομωςQuote:
2 μηνες σε ψυχολογο ειναι ακομα νωρις. εχε πιστη στην ψυχολογο σου.ειναι σημαντικο να εχεις δικο σου ψυχολογο.στηριξου εκει.
κτλβ ισως και επειδη ολοι οι αλλοι μου λενε δεν εχεις τπτ ολα ειναι στο μυαλο σου να προσπαθω κ γω να πειστω οτι δεν εχω τπτ αλλα να μην γινεται αυτο εφοσον νιωθω ετσι και ειναι λες και κοροιδευω τον εαυτο μου εγω ξερεις τι φοβαμαι???επειδη δν εχω τοση υπομονη φοβαμαι μην κανω κακο στν εαυτο μου επειδη δεν θα αντεξω αλλο αυτην την θλιψη και την απογνωση
εγω το ξεπερασα πληρως οταν εκανα σχεση αυτο με βοηθησε παρα πολυ
θα σε βοηθήσει σίγουρα... δίνεις μια ευκαιρία στο σώμα σου.. στην υγεία σου στην ψυχή κ στο μυαλό σου... έτσι το βλέπω εγώ...
φίλη μου...
ΟΛΟΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ...
εγώ έτσι νιώθω.. ακόμα ανάμεσα και σε 100 ανθρώπους..
πάρε παράδειγμα από εδώ αν και είναι λίγο άτοπο..πόσο δυσκολεύτηκες να στείλεις το πρώτο μήνυμα.. (εγώ πολύ)... όταν το έστειλες όμως περίμενες με αγωνία κάποιος ή κάποια να σου απαντήσει να σε ''βοηθήσει''....... τι πιο λογικό
στην αρχή μπορεί να έχεις κι εκεί άγχος, μα αργότερα όταν θα ηρεμήσεις, θα θέλεις από μόνη σου να γνωρίσεις νέους φίλους φίλες
κάνε την προσπάθεια..
ειναι και αυτο το θεμα αλεξανδρε εμενα η σχεση που ειχα 3 χρονια και χωρισα περυσι γυρισε τον νοεμβρη και μου ειπε αν θες να βρισκομαστε απλα για να περναμε καλα δεν σ αγαπαω ποτε δεν σ αγαπησα αληθινα νομιζα οτι ηταν αγαπη κ εχω βαλει προτεραιοτητα να τελειωσω την σχολη μου και δεν ειμαι η σχεσεις τωρα και τετοιες υποχρεωσεις και εκει εχασα τελειως την γη κατω απο τα ποδια μου
α δεν ειναι ετσι σα να λες τωρα επιδη εγω ειμαι μονος θα ναι ολοι ο καθε ενας ειναι στο χερι του να βρει τους καταληλους ανθρωπουςQuote:
ΟΛΟΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ...
εγώ έτσι νιώθω.. ακόμα ανάμεσα και σε 100 ανθρώπους..
οι ενοχες ειναι ο.τι χειροτερο, νιωθουμε ενοχες ακομα κ επειδη δεν νιωθουμε καλα.
μμμ...
ειναι δυσκολο να προσδιορισει κανεις τι ειναι αγαπη το να αγαπας θελει να κανεις θυσιες να απαρνηθεις τον εγωησμο σου που ειναι κ το πιο δυσκολο κ ολοι οι ανθρωποι δεν ειναι ικανοι να αγαπησουν αυτος που μπορει να μην αγαπησει κ ποτε του αφου εγω θα στοιχιματιζα οτι κ στην επομενη το ιδιο θα πει κ επισης εμενα αυτο που σου πε μου φαινετε περισσοτερο σαν δικαιολογια για να εξηγισει οτι ηθελε να χωρισετε
παντως μπορω να πω απ χθες που αρχισα να μιλαω εδω επειδη και εσεις εχετε περασει απ αυτη την φαση η περνατε προσπαθω να το παρω λιγο πιο χαλαρα και ας σκεφτομαι ακομα ετσι νομιζω μου δινετε δυναμη σας ευχαριστω που ανταποκρινεστε σε μενα και προσπαθειτε να με βοηθησετε
θα πανε ολα καλα θα δεις.αυτα που νιωθεις τα εχουμε νιωσει κ μεις κ γω τα ιδια ακριβως σκεφτομαι κ φοβαμαι κ τρεμω κ πανικο κ ολα εχει ο μπαξες.
μια μεγαλη συμβουλη, μη πιεζεσαι να νιωσεις καλα ΕΔΩ Κ ΤΩΡΑ. δωσε χρονο κ σεβασου αυτο που σου συμβαινει.εχει καποιο λογο.κ τον λογο θα τον βρεις με την ψυχολογο σου. θα δεις μετα μερα την μερα θα νιωθεις πολυ καλυτερα.οχι εντελως καλα αλλα θα δεις σημαδια κ θα ενθουσιαζεσαι.παρτο σαν μια γριπη.
θα κανει τον κυκλο του.
μη ξεχνας πως ολα αυτα τα ασχημα που νιωθεις εισαι ΕΣΥ η ιδια.κ ολοι εχουμε καλα κ κακα μεσα μας.σε αλλους βγαινουν ολα σε αλλους δεν βγαινουν.εχεις τραβηξει ζορια κ ειναι λογικο που κλαταρες.δωσε ομως χρονο.
μακαρι παιδια μακαρι η αληθεια ειναι πως παντα βιαζομαι πως θα αποκτησω υπομονη???και τωρα μες την θλιψη ειμαι απλα προσπαθω να εμποδισω τν απογνωση να με καταβαλει τελειως