Originally Posted by
dream05
Καλησπέρα Φίλοι μου και ευχαριστώ για την ανταπόκριση!
Λέτε να το πω στον άντρα μου, και έχετε δίκαιο, και εγω το θέλω όσο δεν φανταζεστε να του τα πω όλα!!!!! Αν όμως γίνει κάτι τέτοιο, το ντόμινο των ανθρώπων που θα παρασυρθούν το σκεφτήκατε? Μιλάμε γυναίκα-παιδιά-εγγόνια κλπ κλπ..... Βέβαια θα πείτε, από τη στιγμή που δεν ντράπηκε ο ίδιος, δεν τους σεβάστηκε και δεν τους σκέφτηκε θα πρέπει να το κανω εγω??? Κι όμως, εγώ αυτούς τους ανθρώπους τους αγαπώ, είναι η οικογένειά μου, και φυσικά θα τους σκεφτώ και θα προσπαθήσω να τους διαφυλάξω. Τώρα που τα έβαλα όλα κάτω, τα σκέφτηκα και αισθάνομαι πως μπορώ να τον αντιμετωπίσω θα το χειριστώ προσεκτικά και με "βηματάκια".Πρώτο βήμα είναι να κανω μια κουβεντουλα μαζι του. Βήμα 2α)Αν δω οτι συμμορφώνεται με αυτά που θα του πω και θα του απαιτήσω, έχει καλώς.... Δεν θα το ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ και ούτε ποτε τα πράγματα θα είναι όπως ήταν... απλά θα το προσπεράσω για το ευρύτερο καλό και θα μπούνε κάποια στεγανά και όρια... Βήμα 2β) Αν δω οτι δεν συμμορφώνεται εκεί θα πάρω τα μέτρα μου, θα τους μαζέψω όλους και θα τους τα πώ καταγράμμα, μπροστα και αυτος! Κι ας γίνει οτι θέλει.. . Αλλά τουλαχιστον θα λέω μέσα μου οτι προσπάθησα να το αποφυγω όλο αυτό και να τους προστατευσω!
Απλά να ξέρετε πως όποιος δεν έχει βρεθει σε αυτή τη θέση μιλάει εκ του ασφαλούς....Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά και οπως το έχω ξαναπει και θα το λέω ΠΑΝΤΑ αυτος ο άνθρωπος δεν είναι καποιος τυχαίος και ασήμαντος στη ζωή μας ωστε να μην με νοιάζουν οι συνέπειες, και αυτή η υπόθεση είναι πολύ λεπτή και σοβαρή για να παρθούν αποφάσες εν βρασμω ψυχής!
Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας που με το "πολύ" ή το "λίγο" σας βρήκα μια αγκαλιά και μου δώσατε δύναμη και κουράγιο να μαζέψω τα κομμάτια μου!!!