μνημόνιο χαχαχαχαχχα ευτυχώς έχω και το λάπτοπ εδώ και βάζω κανα τραγουδάκι..και θα μπαίνω λίγο φεισμπουκλίγο εδώ,θα την παλεψω που θα πάει...
Printable View
μνημόνιο χαχαχαχαχχα ευτυχώς έχω και το λάπτοπ εδώ και βάζω κανα τραγουδάκι..και θα μπαίνω λίγο φεισμπουκλίγο εδώ,θα την παλεψω που θα πάει...
πήγε να βγει 2 φορές το ίδιο μνμ..οτι να ναι κάνω..
Να ηξερες ποσο σε καταλαβαίνω..εγώ οτάν τα τραβαγα αυτά δεν υπηρχαν αυτές οι τεχνολογίες..
Καλησπέρα θα σου λέει ο πελάτης εσυ θα χαμογελας και θα λες απο μέσα σου ''καλώς τον βρωμιαρη, τι θες να σκατοπιεις που να σου κάτσει στον λαιμό''; :p
Καλησπέρα Μάνο!
Σε καταλαβαίνω.
Τα παιδιά έδωσαν καλές συμβουλές.
Θα ήθελα να πω ότι δεν πρέπει να παραμένουμε σε τοξικά για εμάς περιβάλλοντα.
Αν είναι απαραίτητο όμως για κάποιο διάστημα να παραμείνεις εκεί, θα σε συμβούλευα να προσπαθήσεις να βομβαρδίσεις το μυαλό σου με θετικές σκέψεις!
Μόνο με θετικές σκέψεις μπορούν να γίνουν θετικές αλλαγές!
Μέχρι να αποφασίσεις τί τελικά θα κάνεις,
για όσο καιρό είσαι σε εκείνον τον χώρο,
προσπάθησε να σκέφτεσαι:
"επιλέγω προσωρινά να δουλέψω εδώ γιατί έτσι θα καταφέρω να έχω οικονομική ανεξαρτησία και να κάνω πράγματα που θέλω στον ελεύθερό μου χρόνο!".
Εν τω μεταξύ, -κάτι άσχετο- πολύ ενδιαφέρον που τελείωσες δραματική σχολή!
Και εγώ αν είχα τη δυνατότητα θα ήθελα να πάω!
γιατι δεν δοκιμαζεις να κανεις καποια ανακαινιση? να αλλαξεις το ειδος του μαγαζιου? να πεις σε κανα φιλο σου να ρθει με την παρεα του ωστε να μαζευτει λιγος νεος κοσμος? δεν ειπα να το κανεις κλαμπ απλως να αλλαξεις λιγο το στυλ του..
παιδιά μετά τα χριστούγεννα θα κοιτάξω να βρω άνθρωπο επιτέλους να δουλεύει!!!και θα κοιτάξω να κάνω κάτι που να την παλεύω! :) Οσο άντεξα άντεξα...Δε θα με παλαβώσουν οι περιθωριακοί (μερικοί-αρκετοί)..