γιώργο σ' ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να διαβάσεις προηγούμενα μηνύματα και σ' ευχαριστώ και γι αυτά που μου λες... θεωρητικα τα ξέρω... στην πράξη κολλάει το σίδερο... και επειδή είμαι άνθρωπος με πολύ χαμηλή αυτοεκτιμήση και αυτοπεποίθηση και αρκετά ενοχικός γι αυτό θέλω να αρχίσω ψυχοθεραπεία με κάποιο τρόπο γιατί χρειάζομαι πολυ σπρώξιμο και ξεμπέρδεμα μέσα μου... όντως το κεθεα παρόλο που δεν το τελείωσα με βοήθησε στο να αναγνωρίσω τα καμπανάκια πριν πιω και να αρχίσω να ψιλοκινητοποιούμαι από πριν καθώς και στο να κρατιέμαι... με δυσκολία βέβαια... και να μην έχω πέσει με τα μούτρα... αλλά το κακό είναι πως δεν έχω καμία βάση για να κρατηθώ... έχω μια δουλειά που παίρνω γύρω στα 180 νομίζω (δεν εχω πληρωθεί ακόμα), δεν έχω παρέες... καθόλου όμως, δεν έχω ενδιαφέροντα... δεν έχω τίποτα για να κρατηθώ... πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω... φοβάμαι πολυ να ξαναμπώ σε κλειστό αλλά όσο το σκέφτομαι βλέπω πως ο τύπος είχε δίκιο... το τι θα βρω όταν θα βγω είναι που φοβάμαι... γιατί τουλάχιστον μετά από ένα χρόνο που μένω εδώ τα πράγματα μπορεί να μην είναι καλά, αλλά έχουμε βρει έναν τρόπο να είναι ας το πούμε ήρεμα...