Και τί έκανες για να βελτιώσεις την ψυχολογική σου κατάσταση?Quote:
απο οτι συμπερανα φοβασαι την οικιοτητα κ φοβασαι κ το ψεμα κ ταλαντευεσαι σε 2 αντιμαχομενα πυρα ας πουμε κ αυτο σε τρελαινει. το ξερω οτι μετα απο ολα αυτα που σου συνεβησαν θα ηθελες να χαθεις σε μια ντουζινα αγνωστους για να μην ακους τιποτα κ κανεναν κ να εισαι μονη μαζι με εσενα κ το ξερω γιατι εχω περασει κ εγω απο αυτο το σταδιο κ θυμαμαι κ ολας που ηθελα να φυγω πολυ μακρυα απο τους παντες κ τα παντα σαν ενα φιλο μου που μου ελεγε βλεπω τους αλλους ανθρωπους να μπαινουν μπροστα απο τα ματια μου κ να μου κρυβουν τον ηλιο κ εγω σ αυτη τη ψυχολογια ειμουν
αλλα αναγκαστικα...
να την αλαξω γιατι δε πηγενε αλλο δεν ηταν οτι το ηθελα με εκβιασαν τα ψυχολογικα μου στο να αλλαξω αλλιος ακομα κ σημερα θα ειμουν ακομα ο ιδιος οπως ειμουν πριν..
οστοσο παντα βλεπω με ενδιαφερον καθε τετια περιπτωση αφου μου ηταν αδυνατον να ξεφυγω απο αυτο το μοντελο ανθρωπου αφου αποτελουσε τον πραματικο μου εαυτο ετσι αναγκαστικα κ παλι να τον εχω κοντα μου αφου μοονο με αυτον μπορουσα πραγματικα να συνενοηθω ετσι το παραξενο ειναι οτι ενω αλλαξα σημαντικα συνεχιζα να ακολουθω τον εαυτο μου μεσα απο αλλους ανθρωπους που η μου αρεσε η οχι θα τους εχω διπλα μου
κ ολα αυτα ηταν απλα παραχωρισεις που εκανα για να μην τρελαθω αφου ειμουν ενα βημα πριν να κλειστω στο δαφνι αφου ειμουν χειροτερα κ απο σενα τοτε