Σοβαρό πρόβλημα με τη μάνα μου. - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 94
    Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    απο οτι συμπερανα φοβασαι την οικιοτητα κ φοβασαι κ το ψεμα κ ταλαντευεσαι σε 2 αντιμαχομενα πυρα ας πουμε κ αυτο σε τρελαινει. το ξερω οτι μετα απο ολα αυτα που σου συνεβησαν θα ηθελες να χαθεις σε μια ντουζινα αγνωστους για να μην ακους τιποτα κ κανεναν κ να εισαι μονη μαζι με εσενα κ το ξερω γιατι εχω περασει κ εγω απο αυτο το σταδιο κ θυμαμαι κ ολας που ηθελα να φυγω πολυ μακρυα απο τους παντες κ τα παντα σαν ενα φιλο μου που μου ελεγε βλεπω τους αλλους ανθρωπους να μπαινουν μπροστα απο τα ματια μου κ να μου κρυβουν τον ηλιο κ εγω σ αυτη τη ψυχολογια ειμουν
    αλλα αναγκαστικα...
    να την αλαξω γιατι δε πηγενε αλλο δεν ηταν οτι το ηθελα με εκβιασαν τα ψυχολογικα μου στο να αλλαξω αλλιος ακομα κ σημερα θα ειμουν ακομα ο ιδιος οπως ειμουν πριν..
    οστοσο παντα βλεπω με ενδιαφερον καθε τετια περιπτωση αφου μου ηταν αδυνατον να ξεφυγω απο αυτο το μοντελο ανθρωπου αφου αποτελουσε τον πραματικο μου εαυτο ετσι αναγκαστικα κ παλι να τον εχω κοντα μου αφου μοονο με αυτον μπορουσα πραγματικα να συνενοηθω ετσι το παραξενο ειναι οτι ενω αλλαξα σημαντικα συνεχιζα να ακολουθω τον εαυτο μου μεσα απο αλλους ανθρωπους που η μου αρεσε η οχι θα τους εχω διπλα μου

κ ολα αυτα ηταν απλα παραχωρισεις που εκανα για να μην τρελαθω αφου ειμουν ενα βημα πριν να κλειστω στο δαφνι αφου ειμουν χειροτερα κ απο σενα τοτε
    Και τί έκανες για να βελτιώσεις την ψυχολογική σου κατάσταση?

Banned
    1)εκανα παρεα με μια που δεν εβαζε γλωσσα μεσα της κ οσο την ακουγα επαιρνα ιδεες για το πως θα μιλαω
    2)διαβασα αυτο το βιβλιο που ελεγε ειμαι οκ εισαι οκ κ το εψαξα αλυπητα το θεμα με τον εαυτο μου κ οσα ελεγε
    3)εβαλα στο μυαλο μου κ αλλους που ειχα κοινα με αυτους κ τους εμιαζα πραγματικα κ παρατηροντας τους αρχισα να βλεπω τον εαυτο μου μεσα απο μια αλλη οπτικη γωνια κ ετσι μαθαινα πραγματα για μενα
    4) κ το κυριοτερο απο ολα με εβγαλα στη φορα κ εκτεθηκα κανονικοτατα μπορει να μη το εκανα δημοσια αλλα το εκανα ιδιεταιρος με καπιους κ αυτο με βοηθησε αρκετα κ επισης απεκτησα εμπιστοσυνη σε αυτους που μιλαγα κ δε προσπαθουσα να τους κρυψω απολυτως τιποτα για μενα.

Senior Member
    Δεν θα αντέξω το νοιώθω..Το μόνο που σκεφτόμαι είναι η άκρη του γκρεμού...

Senior Member
    Βοηθήστε με!!!

Banned
    δυσκολευομαι λιγο να απαντησω αλλα φαινετε οτι βρισκεσε στη ζωη σου εκει που ζεις γυρω απο γνωστους-αγνωστους για αυτο εχεις φρικαρει

Senior Member
    δυσκολευομαι λιγο να απαντησω αλλα φαινετε οτι βρισκεσε στη ζωη σου εκει που ζεις γυρω απο γνωστους-αγνωστους για αυτο εχεις φρικαρει
    Μπορεις να μου εξηγήσεις τί εννοείσ?

Banned
    αυτα που λεω δημοσιευονται κ δυσκολευομαι να τα συνταξω παντως αυτη τη φραση
    είναι η άκρη του γκρεμού...
    ειναι η δευτερη φορα που την ακουω αφου την ειχα ξανακουσει πριν απο 8 χρονια περιπου. νομιζω οτι στο πριν καταλυξαμε σε ενα συμπερασμα οτι σε φρικαρουν τα ψεματα ετσι δεν ειναι? νομιζω οτι σου ειπα τι σε πειραζει επιδη μπορω να ξερω τι λεω παρατηρισα οτι κ εσυ η ιδια καπιες φορες δυσκολευεσαι να εξηγισεις στους αλλους τι σε πειραζει επιδη φαινετε να απεχουν χιλιομετρα μακρυα απο το τι σκεφτεσαι κ μιαζει σα να μη ξερεις τι ακριβως να τους πεις

Senior Member
    Ναι, με φρικάρουν τα ψέματα...Όλο αυτό που ζω είναι μπερδεμένο και είναι δύσκολο να μπει σε μια σειρά... Απλά μπροστά στους ξένους είμαι τέλεια και όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού είμαι ένα ρεμάλι... Και όταν ρωτάω το λόγο ....Μόνο σιωπή παίρνω ως απάντηση...

Senior Member
    Οι ανθρωποι αλλαζουν , αλλα δυσκολα ειδικα σε προχωρημενη ηλικια. Δεν φταις εσυ αν καποιου η συμπεριφορα απεναντι σου δεν ειναι η πρεπουσα. Πρεπει να βρεις την δυναμη σιγα-σιγα και υπομονετικα να ανεξαρτητοποιηθεις. Ισως και ενας ειδικος να βοηθουσε να ξεπερασεις μερικα προβληματα. Θα σε βοηθησει να δεις αλλες οπτικες γωνιες. Δεν εχει σημασια αν ειναι υπαιτια η μανα σου για ολα αυτα , σημασια εχει οτι εχεις πληγες που πρεπει να γιανουν και να συνεχισεις τη ζωη σου.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    η πόρτα του σπιτιού είμαι ένα ρεμάλι...
    οκ εξηγισε μου τι ενοεις ετσι κ αλλιως οτι κ αν γραψεις δε θα σε παρεξηγισω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Οι ανθρωποι αλλαζουν , αλλα δυσκολα ειδικα σε προχωρημενη ηλικια. Δεν φταις εσυ αν καποιου η συμπεριφορα απεναντι σου δεν ειναι η πρεπουσα. Πρεπει να βρεις την δυναμη σιγα-σιγα και υπομονετικα να ανεξαρτητοποιηθεις. Ισως και ενας ειδικος να βοηθουσε να ξεπερασεις μερικα προβληματα. Θα σε βοηθησει να δεις αλλες οπτικες γωνιες. Δεν εχει σημασια αν ειναι υπαιτια η μανα σου για ολα αυτα , σημασια εχει οτι εχεις πληγες που πρεπει να γιανουν και να συνεχισεις τη ζωη σου.
    Συμφωνώ είμαι τόσο μπερδεμένη με όλα αυτά που μου συμβαίνουν,δεν μπορώ να τα βάλω σε μια σειρά και μ επιάνει πανικός... Πρέπει να πάω σε ειδικό γιατί άκρη δεν βρίσκω...Βέβαια θέλω να σας εξομολογηθώ ότι θέλω να κανω τεστ DNA...Μήπως αυτή είναι η απάντηση στο ερώτημα μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by kria View Post
    Συμφωνώ είμαι τόσο μπερδεμένη με όλα αυτά που μου συμβαίνουν,δεν μπορώ να τα βάλω σε μια σειρά και μ επιάνει πανικός... Πρέπει να πάω σε ειδικό γιατί άκρη δεν βρίσκω...Βέβαια θέλω να σας εξομολογηθώ ότι θέλω να κανω τεστ DNA...Μήπως αυτή είναι η απάντηση στο ερώτημα μου...

Τεστ DNΑ για ποιο λογο?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    εγω πιστευω οτι πανικος σε πιανει οταν ακους ψεματα.

Senior Member
    οκ εξηγισε μου τι ενοεις ετσι κ αλλιως οτι κ αν γραψεις δε θα σε παρεξηγισω.
    Είμαι μια τεμπέλα (ενώ κάνω 3 δουλειες), είμαι κακιά γιατι δεν στηρίζω τις παράλογες και κακιές τους απόψεις προς ανθρώπους και καταστάσεις.. Λένε πως εξαιτίας μου μαλώνουν,ενώ εγώ ουτε απαιτήσεις έχω, ούτε έχω δώσει δικαιώματα....Ότι έχω τη μάνα μου μόνο για να δουλεύει και για τίποτα άλλο (ενώ εγώ προσπαθώ να την πλησιάσω και να την βοηθήσω,αλλά με διώχνει μακριά)...Την ενοχλει που βοηθάω τη θεία μου και πηγαίνω στο γιατρό την γιαγιά μου...

Senior Member
    εγω πιστευω οτι πανικος σε πιανει οταν ακους ψεματα.
    Σίγουρα,γιατί δεν με αφήνουν να αποδείξω την αλήθεια

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast