Εγώ τα αγγλικά δεν τα έμπλεξα πουθενά, λατινογενής γλώσσα είναι κ τα πορτογαλικά, δεν κάνουμε κατάλογο τώρα της προέλευσης της κάθε γλώσσας. Εσύ για "τα νικ που διαλέγω" , ιταλικά ή όχι, δεν μου είπες από πού βγήκε το συμπέρασμα.....
Printable View
αυτο ειναι το μονο που σου ειπα.
απο το attitude... που αν και αγγλικη λεξη, ειναι καταδικο σου, ελληναραδικο...
για την ακριβεια υπαρχουν δυο υποψηφιοτητες, αλλα η επικρατεστερη εχει μια αδυναμια στους δεσμευμενους, την πολυλογια, και εναν μισογυνισμο παραπανω (ειδικα για τις συντροφους τους).
Α, από εκεί βγαίνουν τα ωραία συμπεράσματα....... ούτε από 1 πράγμα το οποίο έχω γράψει δεν προκύπτουν τα παραπάνω, αλλά ας είναι......... όταν δεν υπάρχουν συγκεκριμένα επιχειρήματα αρχίζει η χολή κ το θάψιμο σε αόριστες κ άσχετες με την πραγματικότητα βάσεις (τύπου επικαλούμαστε 1 "attitude" ή απομονώνουμε φράσεις από το γενικότερο περιεχόμενο, στο οποίο εντάσσονται, ή διαστρεβλώνουμε την (δηλωμένη) πλακίτσα που κάνει κάποιος......).
Οπότε συμβουλή μου, μην συνεχίζεις γιατί έχεις ήδη εκτεθεί αρκετά.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
συμβουλες, δεν θα παρω, κρατα τες για τον εαυτο σου :o
οσο για την πλακιτσα, στο εχω πει εξ αρχης.
κι εγω (πλακα κανω...)
το ειδα και την πρωτη φορα που το εγραψες, μην χτυπιεσαι ετσι:)
η απαντηση ειναι η #67:o
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Χμμμμ.... το ότι μόνο εσύ κ η κολλητή σου τις έχετε θα πρέπει κανονικά να σας είχε προβληματίσει, αλλά τί σου λέω τώρα..... "τον ξεδιάντροπο τον φτύνανε κ έλεγε ότι βρέχει", στην περίπτωση που δεν έχεις καταλάβει τί εντύπωση δίνεις με τις διαστρεβλώσεις κ τις παρανοήσεις σου, αλλά σίγουρα δε φταις εσύ, φταίω εγώ που ασχολούμαι.
λυπαμαι που σου χαλασα την ψευδαισθηση σημερα αλλα εγινες πολυ προκλητικη , και μιας και εχεις λαθος εντυπωσεις να στο πω. δεν ξερω ποια "κολλητη" μου εννοεις, πολλα ατομα ειπαν το ιδιο ακριβως με την εμφανιση σου εδω και γελουσαν με την περιπτωση σου, χωρις καμια προσυνεννοηση, μολις απεδειξες οτι μπηκες πληρης εμπαθειων για συγκεκριμενα ατομα κι αρχισες τους καυγαδες (τρανη αποδειξη παλιου μελους με απωθημενα στο φορουμ) και στην συνεχεια το απεδειξες... ε δεν θα σου πω κι ονοματα.. τωρα αν δεν ησουν η ...μαριποζα και ησουν η "αλλη", μικρη σημασια εχει... (οι αποψεις διχαζονται)
"εγω γελω με 12 και 13 με μενα", την λεμε την περιπτωση σου...
ο "ξεδιαντροπος", ειναι αυτος που αισθανεται την αναγκη να ΕΞΑΠΑΤΑ για να τα κουτσοβολεψει στην μιζερη ζωουλα του.... φιλους, "φιλους", γνωστους, αγνωστους και ειναι και δειλος και κακομοιρης... και μενει στο τελος με ενα βουνο σκατουλες...:rolleyes:
Ποια ψευδαισθηση?Τη δικια σου προφανως εννοεις γιατι δεν εχω να πω, σε περιεγραψες τελεια.
Απο εκει κ περα, δε θα παρασυρθω αλλο να πεφτω στο επιπεδο σου, ηδη κακως το εκανα, το να πεις ποτε κατι που να στηριζει τις φαντασιοπληξιες κ τις κακιες σου δεν το εκανες ποτε, κ δεν προκειται να το κανεις, τωρα αν ντε κ σωνει θες να συνεχισεις να ξεκατινιαζεσαι με μπηκτες κ κατηγοριες γενικως κ αοριστως κ να αποδεικνυεις διαρκως το επιπεδο σου, συνεχισε το μονη σου, η πτωση βλεπω δεν εχει πατο.....