Καλοι μου συνανθρωποι ενα μονο πραγμα μπορουμε να λεμε στους εαυτους μας και στο Θεο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για αυτο που περναμε θελουμε να ζησουμε και να ευτυχησουμε ομως αυτο θα το κανουμε ΜΟΝΟ αν αγαπησουμε εμας πρωτα απο ολα εμας καντε οτι σας αρεσει οτι αγαπατε χωρις να νοιαζεστε για το τι θα πουν οι αλλοι δεν υπαρχει κανενας αλλος εκτος απο εμας ο εαυτος μας η ζωη μας και η πνοη μας. Το βραδυ οταν κλεινεις τα ματια σου για να κοιμηθεις ειτε εισαι με καποιον ειτε οχι τα ονειρα ανηκουν σε εμας και μονο σε εμας. Σημερα ξυπνησα μετα απο πολυωρη συζητηση με τον εαυτο μου και ξερετε τι καταλαβα ΑΣ ΦΟΒΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΟΒΙΕΣ ΜΑΣ.... Ο Οσσο λεει οτι τι φοβασαι τη μοναξια? κατσε μονος σου για ποσο θα τη φοβασαι οταν πλεον καταλαβεις οτι δεν μπορει να σου κανει τιποτα .... Φοβασαι το σκοταδι? κατσε κλεισμενος μεσα σε ενα δωματιο χωρις φως κλαψε πονα κανε οτι θες μετα απο καποια ωρα θα καταλαβεις οτι δεν μπορει να σου κανει τιποτα απολυτως. Για πρωτη φορα στη ζωη μου εχω αρχισει να μη φοβαμαι τη μοναξια και ειμαι πολυ χαρουμενος για αυτο ηταν η μεγαλυτερη μου φοβια.... Ας μας αγαπησουμε και ποτε δε θα ξανα ειμαστε μονοι σε αυτη τη ζωη!!!