Α εσύ έχεις ξεφύγει τελείως! Μιλάμε για απίστευτη εμμονή! Και φαντασιώσεις με ρινγκ και αρένες!
Όπως τη βρίσκει ο καθένας, συνέχισε να ονειροπολείς...Είσαι ο πρωταθλητής!
Printable View
Είσαι λίγους μήνες και τι κάνεις παοκι; τους δυο μήνες εχεις κολλήσει σαν βδέλλα πανω μου επειδή σου είχα κανει αναφορά σε ενα θέμα του μέλους diana αν θυμάμαι καλά.. Και άντε να τρολλαρεις να γελασουμε θα σε παραδεχτώ , το θέμα είναι όμως οτι είσαι ενα θλιβερό ανθρωπάκι με πολλά κιλά θυμού για το τίποτα.
Ελπίζω στην ζώη σου , αν εχεις κιόλας γιατί που να σου μείνει χρόνος οτάν κάνεις 10 προφίλ την ημέρα , αν έρθεις με κάποιον σε αντιπαράθεση να μην βγαζεις και καμια Μπερέτα ξερω'γω . .
Και μην το παίζεις ατακαδορος , μονο την θλιβεροτητα σου επιβεβαιώνεις.
Μνημονιο , σου περισσεψε κανα τριφυλλο να στειλεις και απο δω?
Εγω προτεινω να κλεισει το φορουμ λιγες μερες για να ησυχασουν τα πνευματα.
εγω θυμαμαι στη σχολη που εγραφα ποιηματα κ εκανα σκιτσα κ ειχε πεσει το γελιο της αρκουδας αφου θυμαμαι ενα καθηγιτη μου που ενω με σιχαινοταν ελεγε στους αλλους εχει ταλεντα πολα κ γω του ελεγα οχι κυριε καθηγητα ουτε ενα δεν εχω..
Πω πω, λίγες ώρες έλειψα κι έγινε το "έλα να δεις"...ή μάλλον "να μην δεις" στην περίπτωση μου... :p
θυμαμαι καπια αλλη στιγμη που μου ελεγε ο καθηγητης αλεξανδρε σταματα να γραφεις ποιηματα
κ γω του πα
αμα σταματησω να γραφω ποιηματα
αυτο σημαινει οτι μετα απο λιγο
μπορει να μουνα δυο βηματα
απο το να κουζουλαθω κ μακρια απο δω να φυγω
χαχαχαχα ακομα το σκεφτομαι κ γελαω...
Πώς να επιχειρηματολογήσει Μακ?
Στη περίπτωση που φτύνεις και νομίζει ότι ψιχαλίζει?... Ή όταν δεν μπορεί να ξεχωρίσει που απευθύνεσαι?...
Δεν βγαίνει άκρη με εκτός πραγματικότητας καταστάσεις... γι' αυτό μη βάζεις δύσκολα για το συγκεκριμένο επίπεδο!...:p
Άσε τους ομοϊδεάτες μια χαρά τα βρίσκουν μεταξύ τους. Στον κόσμο τους...
Και μετά τους φταίνε οι ανορθόγραφοι ή περιορισμένης ευφυΐας...
Αλλά είπαμε, εστιάζουν στα στραβά ή κυρίως αρέσκονται γι' ανακούφιση να βλέπουν στραβά κι εκεί που δεν υπάρχουν, οι στραβοί.
Αυτός εξάλλου είναι κι ο λόγος, που μονίμως κατασκευάζουν γραφικά σενάρια...
Οπου γαμος και χαρα η Βασιλω πρωτη.