Results 31 to 45 of 121
Thread: Τοχετε παρει χαμπαρι?
-
09-01-2015, 06:06 #31
Το e-psychology -και αν θέλεις, το φόρουμ αυτού- έχει προσφέρει ανακούφιση ή βοήθεια ή συμπαράσταση, σε πάνω από 10.000 θέματα που έχουν αναρτηθεί.
- 09-01-2015, 11:48 #32
- still searching for the right place.....
Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να έχουν την τελευταία λέξη και άνθρωποι που θέλουν να έχουν την τελευταία πράξη........
Για κάποιο λόγο (ποιό άραγε.........?) κάποιοι/ες νοιώθουν "νικητές" (ως εκεί φτάνει η αντίληψή τους, τί να πεις.......) άμα εκσφενδονίσουν την τελευταία κουβέντα/ κακία/ σπόντα/ λάσπη. Το ότι κάποιος δεν απαντάει δε συνεπάγεται ντε κ σώνει πως έχει αποστομωθεί. Μπορεί κάλλιστα να σημαίνει ότι απαξιεί να ασχοληθεί. Δε λέω, κ εγώ έχω κάνει 1-2 φορές το σφάλμα να παρασυρθώ σε κατινοκαυγά κ δε ρίχνω την ευθύνη κάπου αλλού, καλά θα είχα κάνει να σταθώ στο ύψος μου κ να μην πέσω σε τέτοιο επίπεδο, από εκεί κ πέρα, όταν κατάλαβα με τί έχω να κάνω δεν ξαναέμπλεξα σε κάτι τέτοιο παρόμοιο. Με αυτή τη λογική κ εμένα με έχει "αποστομώσει" το μισό forum γιατί έχω αφήσει αρκετές συζητήσεις στη μέση (ή κ στην αρχή μη σου πω............).
Αλλά νομίζω πως το ελάχιστο μυαλό να έχει κανείς μπορεί να ξεχωρίζει κ πότε έχει νόημα να συνεχίζεται μια κουβέντα, κ ποιός έχει πρόθεση συζήτησης κ ποιός πρόθεση φιγούρας/ καυγά/ να αποσπάσει την προσοχή/ να "ενοχλήσει" παρερμηνεύοντας σκοπίμως πράγματα κλπ κλπ κ πότε σταματάνε τα επιχειρήματα κ ξεκινάει η κατινιά κ η συκοφαντία. Απλά πράγματα είναι.
09-01-2015, 12:28 #33
Συγνώμη ρε κοπελιά κουοταρεις εμένα για να μιλησεις στην Μαριάν; γιατί ουσιαστικά αυτό κάνεις.. Τεχνηέντως προσπαθείς να πεισεις για ποιο πράγμα; για το γεγονός οτι ανοίγω ενα θέμα να ξεκατινιαστω με ονόματα και καταστάσεις και γι'αυτο έχω όλο τον χρόνο μπροστά μου , άλλα μόλις απαντήσει κάποιος και ειδικά απο τα θιγομενα πρόσωπα και με κερνούν τουμπεκιρ ψιλοκομμένο , εγώ ξαφνικά τους συνδεω με Κάιρο γιατί είμαι πολυάσχολος;
Σε παρακαλώ παρα πολύ μην χρησιμοποιείς τα δικά μου γραπτά για να χωθεις εκεί που θες! Εσυ είσαι και καινούργιο μέλος και δεν καταλαβαίνω την ανάγκη σου να εχεις πάντα ΕΣΥ τον τελευταίο λόγο.. Για να λειτουργησεις πυροσβεστικά; δεν το κάνεις.
09-01-2015, 12:33 #34
Συγνώμη ρε κοπελιά κουοταρεις εμένα για να μιλησεις στην Μαριάν;
09-01-2015, 12:41 #35
09-01-2015, 12:46 #36
τι στο καλο συμβαινει με εσενα δε μπορω να καταλαβω εχεις μπει με μια ντουζινα προφιλ αφου ξεμεινες απο ξηρους καρπους για να μιλας με το μνημονιο στον υπνο σου τη βλεπεις καθε βραδυ? μηπως πρεπει να κανεις κανενα ζεστο ντους να ηρεμισεις λιγο
09-01-2015, 12:55 #37
- still searching for the right place.....
Η Μάριαν ξέρει πάρα πολύ καλά γιατί δεν της απαντάει όποιος δεν της απαντάει (όχι επειδή είναι πολυάσχολος όπως λες), γιαυτό κ εκνευρίζεται, άρα κ δεν έχω λόγο να απευθυνθώ σε αυτήν. Ίσως εσύ να μην το είχες καταλάβει ...... κ δε θυμάμαι να διεκδίκησα ποτέ τον τελευταίο λόγο......
09-01-2015, 13:19 #38
Καλησπέρα...
Απαντάω για να εκφράσω μια παράκληση προς όποιον είναι ο υπεύθυνος, να μην κλείσει το φόρουμ...προσωπικά με έχει βοηθήσει κι εξακολουθεί να με βοηθάει ν' αντιμετωπίζω τα καθημερινά μου προβλήματα, με ανακουφίζει το να γράφω και να εκφράζομαι εδώ...αν κλείσει θα μου στερηθεί αυτή η δυνατότητα και ίσως αυτό να συμβάλλει στο να χειροτερέψει η ψυχολογική μου κατάσταση γιατί εκ των πραγμάτων δεν μπορείς να είσαι με το τηλέφωνο με τον ψυχολόγο σου όσες φορές μέσα στην ημέρα νιώσεις την ανάγκη να μιλήσεις...
Τέλος, για να τοποθετηθώ κι επί του θέματος αν κι ούτε εγώ βλέπω τις διαφημίσεις δεν θεωρώ ότι πειράζουν σε κάτι και βρίσκω απολύτως λογικό το να ζητούνται έσοδα...και το adblock το έβαλα γιατί μου έσπασαν τα νεύρα οι διαφημίσεις στο facebook, όχι για το φορουμ...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
09-01-2015, 13:37 #39
Καλα εδω που τα λεμε,το συγκεκριμενο ειναι οντως συκοφαντικη δυσφημιση,αν οντως φυσικα ειναι ψεμα αυτο που γραφτηκε.
Η μαλακια ειναι οτι πηρε η μπαλα εσας.Ισως επειδη δε θα μπορουσε να βρει το χρηστη μετα απο τοσα χρονια - ουτε οι παροχοι,ουτε εσεις φανταζομαι,κρατατε αρχεια με τις ΙΡ τοσο μεγαλο διαστημα - τα βαλε με σας.
Αδικημα ομως υπηρξε οντως (οχι απο την πλευρα των διαχειριστων του φορουμ),ασχετα αν οι περισσοτεροι δε θα το τραβαγαν τοσο.
09-01-2015, 13:51 #40
09-01-2015, 14:06 #41
09-01-2015, 14:07 #42
09-01-2015, 14:08 #43
Λιβαδακι εγω ειμαι μπεκροκανατα οπως λες χρησιμοποιωντας τα παλια θεματα μου , ειμαι και καπνιστρια ναι ! Τωρα τι θες να μας πεις με αυτο?Ποσο αξιολυπητος εισαι λεβεντη μου?
09-01-2015, 14:09 #44
Εγώ αυτό που παρατηρώ είναι ότι σε κάποιους έχω γίνει εμμονή. Το έχω αυτό, δεν ξεχνιέμαι εύκολα!
Άλλη με βλέπει στον ύπνο της και η συμμετοχή της στο φόρουμ είναι πλέον μόνο για να μου την πει (έτσι νομίζει τουλάχιστον), άλλος φαντασιώνεται ότι εκνευρίζομαι (κρίνει εξ ιδίων τ' αλλότρια), άλλος νομίζει ότι θα μ' εκνευρίσει επειδή με αποκαλεί διπλοπρόφιλο, κάποιος με μνημονεύει όποτε μιλάει για ορθογραφία κι ένας ακόμη πιστεύει ότι γράφοντας ασυναρτησίες θα μ' εμποδίσει να λέω τη γνώμη μου, φοβουμενος ότι θ' ανοίξω τα μάτια στις άβγαλτες κορασίδες (το έχει πάρει πολύ προσωπικά το θέμα, γιατί άραγε;).
Είμαι μεγάλη φίρμα τελικά!
Να τους πληροφορήσω ότι δεν εκνευρίζομαι καθόλου, αντιθέτως το διασκεδάζω.
Σε καμιά περίπτωση δεν θα χαλάλιζα την ψυχική μου ηρεμία για τόσο ανούσιους λόγους.
Αντιθέτως, παρατηρώ ότι κάποιοι πολύ εύκολα χάνουν την ψυχραιμία τους.
Θα τους συμβούλευα να απέχουν για ένα διάστημα ή ίσως και για πάντα.
Είναι κρίμα να βάζει κάποιος τον εαυτό του σε μια τέτοια διαδικασία, εκνευρισμού δηλαδή, όταν μπορεί πολύ εύκολα απλώς να αποσυνδεθεί.
09-01-2015, 14:12 #45