Printable View
Quote: Originally Posted by chris athens εχω φιλες μου που εχουν πληρωσει μεχρι και 3000ευρω για μια βραδια με τον παιδαρο.αλλα ενταξει αυτες το φυσανε το χρημα κι εγω εχω φιλους κατι εξωγηινους, αλλα ειναι ντροπαλοι. δεν τους εχει δει κανεις αλλος.. :p...
Quote: Originally Posted by Remedy κι εγω εχω φιλους κατι εξωγηινους, αλλα ειναι ντροπαλοι. δεν τους εχει δει κανεις αλλος.. :p... εγω απλα λεω τις εμπειριες μου απο γνωστες μου
Quote: Originally Posted by chris athens εγω απλα λεω τις εμπειριες μου απο γνωστες μου κι εγω, κι εγω!! :o
Quote: Originally Posted by chris athens εχω φιλες μου που εχουν πληρωσει μεχρι και 3000ευρω για μια βραδια με τον παιδαρο.αλλα ενταξει αυτες το φυσανε το χρημα Παιδαρος εδω.Δωσε σε πμ κανενα τηλεφωνο μπας και πληρωσω τη δοση του στεγαστικου.
Quote: Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος Παιδαρος εδω.Δωσε σε πμ κανενα τηλεφωνο μπας και πληρωσω τη δοση του στεγαστικου. πανε τωρα αυτα ..τις επιασε η κριση μαζι με την εμμυνοπαυση.περα απο την πλακα μια χαλασε παν απο 4000 χιλιαδες ευρω για ενα τυπο
Quote: Originally Posted by chris athens γιατι ισως γουσταρουν να πανε με αντρες μοντελα και οχι με καραφλες Χαχαχαχαχαχαχαχαχα! Άει στο καλό!!!!
Ρε σεις, μπουρδέλο το κάνατε το θέμα!