Originally Posted by
Macgyver
Αγαπητε , οτι το φορουμ εχει ενα χαμηλο επιπεδο , ειναι γεγονος . Η χρηση του ειναι να κλαιγονται μονιμως ωρισμενα μελη , αλλα δεν θα κλαιγοντουσαν αν δεν υπηρχαν καλοθελητες που αρεσκονται να παρηγορουν . Ουτως η αλλεως , οι λεγοντες τα παραπονα τους , σιγουρα δεν περιμενουν λυση απο ταλλα μελη . Για μενα ειναι κατι αρρωστημενο . Το οτι καποιοι συγχυζονται , ειναι φυσιολογικο , ο γραπτος λογος ευκολα παρεξηγηται . Σε οποιον δεν αρεσει , δεν συμμετεχει , απλο . Εγω ανοιγω τα υπαρξιακα /περι ανεμων και υδατων θεματακια μου , περναει και η ωρα , αλλα το να κανεις το φορουμ δευτερη ζωη σου , ειναι πολυ αρρωστο .
Σαφως αναγνωριζω το δικαιωμα σου να εκφραζεις την γνωμη σου βεβαια . Ο καθεις μπορει .
Ειδες , ρωτησες για λιποδιαλυτες , και σου απαντησα , αλλα η ερωτηση σου δεν απτετο του αντικειμενου του φορουμ .
Καταλαβαινω παρολαυτα τι θες να πεις . Εισαι πρακτικος ανθρωπος .
Αν εχω καποιο ψυχολογικο προβλημα , η οποιοδηποτε προβλημα , δεν το παιρνω ποτε πολυ σοβαρα , με αυτο τον τροπο το αποδομω , και το αντιμετωπιζω ευκολοτερα . Προσωπικα δεν απαντω σε θεματα τυπου κλαψας . Χαμενος κοπος .