θελω να ειμαι οπως παλια να γελαω!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 65
    Junior Member
    ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΙΜΑΤΙΣΕΙ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ... ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΑΠΟ ΚΕΙ... Η ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ?... ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΠΑΤΑΛΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΕΙΣ...? ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ Κ ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ Κ ΤΑ ΠΟΤΑ... ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΙ ΘΕΣ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΕΙΣ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΟΓΑΤΑ..

Μαύρη γάτα γειά σου! Εγώ καταλαβαίνω ότι το πρόβλημα του συζύγου σε κούρασε πολύ ψυχικά και το αυτό δεν έχεις διάθεση για τίποτα. Ένα μικρό ταξιδάκι με τα παιδιά θα ήταν πολύ καλό. Προσπάθησε να κάνεις και μερικά πράγματα για τον εαυτό σου. Μπορείς να βρεις κάποιο χόμπυ ή να μάθεις κάτι που σε ευχαριστεί.

Junior Member
    ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΑΚΡΥΝΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΑ ΤΗΝ ΜΕΛΑΝΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ...ΕΧΑΣΑΤΙΣ ΦΙΛΙΕΣ ΜΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ Κ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ Κ ΜΙΛΗΣΑ ΕΔΩ ΣΕ ΣΑΣ... Κ ΕΦΑΓΑ ΤΟΣΟ ΕΠΙΘΕΣΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥ Κ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ

Banned
    Quote Originally Posted by ΜΑΥΡΗΓΑΤΑ View Post
    ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΙΜΑΤΙΣΕΙ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ... ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΑΠΟ ΚΕΙ... Η ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ?... ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΠΑΤΑΛΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΕΙΣ...? ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ Κ ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ Κ ΤΑ ΠΟΤΑ... ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΙ ΘΕΣ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΕΙΣ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΟΓΑΤΑ..
    Εσυ εισαι μεγαλη δλδ γατα?
    Αμα σκεφτεσαι ετσι μονη σου θαβεις τον εαυτο σου.. Ενταξει εγινες μικρουλα μανα και μπραβο σου , αλλα η ζωη δεν τελειωνει μεσα σε ενα σπιτι. Εισαι πολυ πολυ μικρη ακομα.

Junior Member
    ΕΙΜΑΙ 23 ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΝΟΙΩΘΩ...Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ... ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΜΕΤΟ ΝΑ ΒΓΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΥ... ΕΤΣΙ ΖΩ. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ .Κ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΣΠΑΩ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ... ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

Banned
    Εσυ πως θες να εισαι?? Δεν εχεις δικη σου προσωπικοτητα?

Junior Member
    ΑΥΤΟ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΣΑΝΔΡΑ ΜΟΥ.. ΘΑ ΦΥΓΩ ΜΟΝΙΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ.. ΜΠΑΣ Κ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΤΙ ΖΩΗ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΕΓΩ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΟΛΑ ΟΤΙ ΣΙΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΡΩ ΜΑΣ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΣΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΧΩΡΑ..

Junior Member
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΠΤ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.. ΟΤΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ... ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.. Κ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ. ΕΧΩ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΧ ΜΥ

Senior Member
    -----------------------------------------------------------------------
    Last edited by Macgyver; 11-03-2015 at 03:26.

Senior Member
    Ο άντρας σου θέλει να είσαι μόνο στο σπίτι αλλά εσύ μέσα στο σπίτι δεν είσαι ευτυχισμένη. Αν δεν καταννοήσεις ότι είσαι ένας άνθρωπος με διαφορετική προσωπικότητα και επιθυμίες από τον άντρα σου ώστε να του μιλήσεις για τα θέλω σου δεν θα είσαι ποτέ ευτυχισμένη. Λες επίσης διάφορα για τον κόσμο που βγαίνει βόλτες κλπ. Σε κάθε ηλικία έχεις ανάγκη να πας για ένα ποτό, να δεις τους φίλους σου, να ακούσεις μουσική, να μιλήσεις, να πεις τα νέα σου και να περάσεις καλά. Αυτά τα πράγματα δεν συνεπάγονται ότι θα μπλέξεις με τα ναρκωτικά. Έχει μια απόσταση το να πας για ένα καφέ με μια φίλη και να ξημεροβραδιάζεσαι σε ρέιβ πάρτυ. Εσύ με τις φίλες σου γιατί θεωρείς ότι απομακρύνθηκες?

Αυτό το forum πρέπει κάποια στιγμή να κλείσει με εισαγγελική εντολή. Όχι μόνο δε λαμβάνει κανείς ψυχ. υποστήριξη αλλά συγχύζεται κιόλας... lmao. Πέραν απτις διαφημίσεις στο e-psychology απορώ ποια άλλη ουσιώδη χρήση έχει αυτό το site.

Senior Member
    Quote Originally Posted by NeurobiologicallyImpaired View Post
    Αυτό το forum πρέπει κάποια στιγμή να κλείσει με εισαγγελική εντολή. Όχι μόνο δε λαμβάνει κανείς ψυχ. υποστήριξη αλλά συγχύζεται κιόλας... lmao. Πέραν απτις διαφημίσεις στο e-psychology απορώ ποια άλλη ουσιώδη χρήση έχει αυτό το site.
    για τις διαφημισεις adblock εννοειται. εξαλλου ολο το νετ ειναι μια διαφημιση, παντου διαφημισεις, οποτε οποιος ενοχλειται απο αυτο (οπως κ μενα δε μου αρεσουν) βαζει adblock.

τωρα για το αλλο θεμα η γνωμη μου παλι εμενα ειναι οτι δε μπορει να μπαινεις σε ενα φορουμ (ας ειναι κ ψυχολογικης υποστηριξης) κ να σε περιμενουν 100 ψυχολογοι να σου απαντησουν.
    εχω μπει κ γω σε αυτη τη σκεψη αλλα δε διαφερει το φορουμ απο ενα κλασσικο φορουμ, οταν ανοιγεις καποιο "απλο" θεμα του τυπου εχω προβλημα με τον συντροφο μου.
    Αν μιλαμε για πιο ειδικες κατηγοριες που εχει το φορουμ , για συγκεκριμενα χαπια, κλπ ακομη κ εκει απαντανε απλα οσοι γνωριζουν κ εχουν καποια εμπειρια πανω στο θεμα.

Δεν ειμαστε ψυχολογοι εδω μεσα οποιος θελει συζηταει, λεει οτι ξερει κ οτι μπορει εθελοντικα.
    αν τωρα καποιος μπαινει με τη ψευδαισθηση οτι θα βρει ψυχολογους να του απαντησουν θα απογοητευτει πολυ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜΑΥΡΗΓΑΤΑ View Post
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι προτροπές για φαρμακευτική αγωγή και η κάθε είδους διάγνωση. ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.. ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ Κ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΕΞΥΠΝΑΚΙΔΕΣ... ΤΙ ΧΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΤΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ Η ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΡΟΠΟΥΣ? ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΑΤΕ ΕΜΕΝΑ
    γιατι δεν πας σε εναν ειδικο να σε συμβουλευσει?
    αυτο λες κι εσυ, αυτο σου ειπαν και μερικα μελη και τους αρπαξες απο τα μουτρα.
    εχεις τιποτε εναντιον των ψυχολογων?
    δεν εχει ειδικους εδω μεσα (εκτος απο καποιους της διαχειρισης).
    και να πεταξει καποιος κουβεντα που αφορα διαγνωση (πχ καταθλιψη οπως ειπες), δεν πρεπει να βασιζεσαι, γιατι ειναι αυθαιρετη.
    δειχνεις μπερδεμενη και δειχνεις να χρειαζεσαι καθοδηγηση για να ξεμπερδευτεις.
    εδω μονο αποψεις μπορεις να ακουσεις. οχι γνωμες ειδικων.
    εγω , το μονο που μπορω να σου πω, ειναι οτι δειχνεις να μην εχεις αντοχες, οτι κι αν φταιει και σε φερνει σε αυτην την απογνωση.
    λες, οτι περιμενουν απο σενα ολοι.
    δοκιμασε να μοιρασεις αλλου δουλειες και αρμοδιοτητες, μην καθεσαι να σε φορτωνουν γιατι δεν αντεχεις.
    ζητα βοηθεια και με τα παιδια, αν δεν αντεχεις.
    παραλληλα, επισκεψου εναν καλο ψυχολογο να σε βοηθησει σιγα σιγα να τα ξεμπερδεψεις.

Senior Member
    Σώπα...θα κλείσει το φορουμ επειδή συγχίστηκες εσύ ή η μαύρη γάτα...και για τους υπόλοιπους δεν δίνουμε δεκάρα, ε; Γιατί σε πληροφορώ ότι εγώ μια χαρά ψυχολογική υποστήριξη λαμβάνω κι ότι αν δεν υπήρχε το φόρουμ θα ήμουν πολύ χειρότερα...να μην μιλάς λοιπόν για ΟΛΑ τα μέλη γιατί δεν είσαι σε θέση να ξέρεις.
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member

Αγαπητε , οτι το φορουμ εχει ενα χαμηλο επιπεδο , ειναι γεγονος . Η χρηση του ειναι να κλαιγονται μονιμως ωρισμενα μελη , αλλα δεν θα κλαιγοντουσαν αν δεν υπηρχαν καλοθελητες που αρεσκονται να παρηγορουν . Ουτως η αλλεως , οι λεγοντες τα παραπονα τους , σιγουρα δεν περιμενουν λυση απο ταλλα μελη . Για μενα ειναι κατι αρρωστημενο . Το οτι καποιοι συγχυζονται , ειναι φυσιολογικο , ο γραπτος λογος ευκολα παρεξηγηται . Σε οποιον δεν αρεσει , δεν συμμετεχει , απλο . Εγω ανοιγω τα υπαρξιακα /περι ανεμων και υδατων θεματακια μου , περναει και η ωρα , αλλα το να κανεις το φορουμ δευτερη ζωη σου , ειναι πολυ αρρωστο .
    Σαφως αναγνωριζω το δικαιωμα σου να εκφραζεις την γνωμη σου βεβαια . Ο καθεις μπορει .
    Ειδες , ρωτησες για λιποδιαλυτες , και σου απαντησα , αλλα η ερωτηση σου δεν απτετο του αντικειμενου του φορουμ .
    Καταλαβαινω παρολαυτα τι θες να πεις . Εισαι πρακτικος ανθρωπος .

Αν εχω καποιο ψυχολογικο προβλημα , η οποιοδηποτε προβλημα , δεν το παιρνω ποτε πολυ σοβαρα , με αυτο τον τροπο το αποδομω , και το αντιμετωπιζω ευκολοτερα . Προσωπικα δεν απαντω σε θεματα τυπου κλαψας . Χαμενος κοπος .
    Last edited by Macgyver; 13-03-2015 at 09:37.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast