Quote:
Originally posted by leo79
καλημερα σε ολους.
συμφωνω&εγω οτι τιποτα δεν ειναι δεδομενο&ολα πρεπει να συζητιουνται σε μια σχεση οταν υπαρχει καποιο προβλημα.
Αυτα ειναι ευχολογια.
Σπανια θα δεις ζευγαρι να εχει ξεπερασει τις συνηθεις ανθρωπινες αδυναμιες και να κανει αυτο που λες.
Αυτο που θα δεις γυρω σου ειναι ζευγαρια που ζουν λεγωντας τα 2 σημεια και κρυβουν επιμελως αλλα 8.
Το προβληματα που λες υπαρχουν και ο καθενας τα σερνει στην πλατη του, ισως και ισοβιως.
στην περιπτωση μου το οξυμωρο γεγονος ηταν το εξης:η κοπελα μου ειχε ενα προβλημα.ναι την πληγωσα πρωτος,
cucumber origane...
εχασε ενα μερος της εμπιστοσυνης που μου ειχε.μου εδειξε αρχικα οτι την πειραζει&μετα τιποτα.συνεχιζε να ειναι μαζι μου,το παιζε αδιαφορη,υπερανω,κυρια.
τιποτα δεν την πειραξε, μιας και το ψαχνεις απλα εχασε το ενδιαφερον της για σενα.
Το πακετο \"phone sex\" ηταν μονο μια αφορμη.
αφου την ενοχλουσε τοσο&εβλεπε οτι εγω δεν αλλαζω σταση,γιατι δεν εκανε κατι αλλο(πχ.να με χωριζε,να εφευγε).
Να φυγει να παει που? τι εναλλακτικες ειχε τοτε??
Οταν δημιουργηθηκαν, σε χαιρετησε κανονικα.
Το λαθος σου ηταν που το αφησες να τσουλισει ετσι.
Κατ΄εμε, επρεπε να γινει το εξης:
Ειτε να χωρισετε επειδη εσυ κανεις τα δικα σου, ειτε να κανετε phone sex με οποιον κανει κεφι ο καθενας.
εγω θα καταλαβαινα αμεσως οτι την χανω&θα εκανα τα παντα για να την κρατησω.
Οταν η αλλη σηκωνει πανια, και αλυσιδα να βαλει δεν την κρατας με τιποτα.
Ακομα και αν τα καταφερεις θα ειναι βασει ψυχαναγκασμου.
αντιθετως με την συμπεριφορα της μου εδειχνε οτι δεν την πειραζει&τοσο.μου ελεγε οτι ειναι καλο να υπαρχει ενα τριτο προσωπο γαι να ζηλευει&να με διεκδικει.ηξερε ποσο την αγαπαω&οτι ολα θα τελειωναν αν μου το εδιχνε καπως αλλιως αφου δεν το καταλαβαινα ετσι.
Δικαιο εχει αλλα ως ενα σημειο.
Γιατι αυτα τα παιχνιδια πρεπει να ειναι ελεγχομενα.
Αν θελεις να παιζεις ετσι, φροντισε να την κανεις μερος του παιχνιδιου και οχι απο εξω.
Κανεις δεν θελει να ειναι θεατης μιας καταστασης.
δεν την κατηγορω,ομως τωρα δεν μπορει να κατηγορει μονο εμενα για μια κατασταση την οποια ηξερε&ανεχοταν&η ιδια.δεν ειχα εμπειρια απο γυναικες,η πρωτη μου σχεση ηταν,δεν ηξερα ποσο την πληγωνει.δικαιολογιες αλλα αυτη ειναι η αληθεια.
η αληθεια που υπαρχει ειναι μονο οτι πρεπει να μετρησεις τι ακριβως θες απο μια γυναικα.
Τωρα μετα απο αυτο, εισαι σε θεση να εισαι ξεκαθαρος σε αυτο το ζητημα??
Και στην επομενη που θα βρεις αλλα κυριως στον εαυτο σου??
Αυτα ειναι τα ερωτηματα που πρεπει να απαντησεις και οχι τι εκανε η πρωην σου.
αφου την ενοχλουσε τοσο επρεπε να μου το εδειχνε με το καλο ή με το κακο.
Εχεις το δικαιο του πονεμενου αλλα μεχρι εκει.
Φαντασου μια ιστορια που θα ησουν στη θεση της με τα δικα της μετρα και σταθμα ομως.
αντιθετως εμεινε στην σχεση γιατι με αγαπουσε,δεν ηθελε να χωρισουμε.πληγωνοταν,κουρα στηκε απο αυτη τη κατασταση καπου ξενερωσε,αλλα δεν με χωρισε.
λαθος της,
επρεπε να το ξεκαθαρισει τοτε τι ακριβως συμβαινει.
ποιος ηταν ο στοχος της;προφανως ηξερε οτι θα το ξεπερασουμε&οτι δεν ηταν αυτος ο λογος που θα μας εκανε να χωρισουμε.
οντως ετσι ειναι.
εντελει εγω τελειωσα αυτη την κατασταση.μετα της δωθηκα ολοκληρωτικα,ηξερα τι ηθελα.
εισαι σιγουρος για αυτο?
Αν ναι, τοτε θα επρεπε να της πεις,
σε αγαπω, σε κανω, σε ρανω αλλα θελω και κανα εξτρα που και που.
Πως δοθηκες ολοκληρωτικα οταν παιζεις και αλλου εστω και με αυτο το τροπο???
με κερδισε,πετυχε τον στοχο της.για ποιο λογο να με χωρισει μετα;
Ο στοχος ηταν καταρχην να σε \"δεσει\" 100% και σε αυτο απετυχε.
Το μετα εχει να κανει οτι τοτε την βολεψε.
δεν το εκανε τοσο καιρο,γιατι να το κανει μετα;
απλα..ειδε οτι με κερδισε,ικανοποιησε τον εγωισμο της.
δεν νομιζω....
κερδισμενος σε ειχε ουτως η αλλως.
Και αυτο φαινεται απο τα οσα γραφεις.
την φλερταρε καποιος αλλος,εγω την πιεζα να κανει κατι για το οποιο δεν ηταν ετοιμη(συγκατοικηση),εχασε το παθος λογω της πολυχρονης σχεσης&της καθημερινοτητας,ηθελε να δοκιμασει&κατι αλλο..
δεν βλεπω κατι κακο σε αυτο.
Γιατι περιμενες οτι θα παιρνατε συνταξη μαζι??
Δεν ειναι υπερβολη αυτο και για τους δυο σας?
Αλλωστε ηδη εσυ δοκιμασες κατι αλλο, γιατι οχι και αυτη??
βλεπεις το οξυμωρο??
ενω εσυ επαιζες, αυτη καθοταν και καμαρωνε.....
Η ανισομερεια στις σχεσεις φερνει χωρισμο, αυτο ειναι ντεφακτο.
ετσι δικαιολογω την τοση βιασυνη της να φυγει.
Δεν βλεπω καμια βιασυνη, αντιθετα νομιζω οτι υπολογισε πολυ καλα τι θελει να κανει.
οταν ειμασταν διακοπες δεν τα σκεφτοταν αυτα.μου ελεγε πως μαγαπουσε,ποσο με ηθελε,καναμε ονειρα.ολα ηταν τοσο ομορφα.οταν επιστρεφαμε πισω αρχισε παλι να τα σκεφτεται.της ειχε γινει εμμονή&δεν μπορεσε να το ξεπερασει.
εγω της τα εδωσα ολα μα δεν μποορεσα να την κρατησω.επρεπε να ζησει το διαφορετικο..τωρα αν αυτο θα ειναι μονιμο δεν ξερω.
εγω ξερω οτι με κατηγορησε για κατι στο οποιο ειμασταν συμμετοχοι&οι δυο&μου επερειψε ολες τις ευθυνες.
βαστα βρε κολλητε και με ζμπαθειο....
μαζι εισασταν στο τηλεφωνο με την αλλη??
Ειχε σηκωσει το ντουμπλεξ και επαιζε ??
Η ανοχη της σημαινει και συμμετοχη ???
ειπε στους δικους της οτι χωρισαμε λογω της δικιας μου ιστοριας και μονο γιαυτο.αυτο ομως ειναι ενα μεγαλο ψεμα.ναι ηταν&αυτο,αλλα δεν θα χωριζαμε ποτε μονο γιαυτο.
απλα της ειχε μπει απο καιρο στο μυαλο ενας αλλος γιατι προφανως της ειχε φυγει το παθος για μενα&επετρεψα&εγω με την σταση μου να γινει αυτο.
βρες μου ενα λογο για να μην το κανει αυτο.
θεωργησε σωστο να μην με κοροιδευει οσο&να μαγαπουσε,που μαγαπουσε.χωρισε για να ζησει αυτο που τωρα ηθελε πιο πολυ.
εγω το εζησα μεσα στην σχεση.τηλεφωνικα μεν ομως ηταν μια εμπειρια απο την οποια καταλαβα ποσο πολυ αγαπαω την κοπελα μου&πως θελω να ζησω ολη την ζωη μου κοντα της.
εχεις λαθος λογω της πιεσης που δεχθηκες.
Εζησες ενα σορτ στορυ που σου αρεσε και αμεσως περασες στις ενοχες.
Απενεχοποιησου και μαθε τι θελεις να κανεις αν θες να χαρεις την ζωη σου. Αλλιως θα εισαι εσαει, ερμαιο τετοιων συναισθηματων.
καποτε θα ερχοταν η ωρα να δοκιμασει&αυτη.βεβαια τωρα δεν ειναι κοντα μου&υπαρχει η περιπτωση να με ξεχασει&να συνηθισει με τον αλλον.
και εσυ με μια αλλη και παμε παλι απο την αρχη....
πιστευω ομως στην δυναμη της αγαπης.
αυτα ειναι για του Αγ. Βαλεντινου και τους λουλουδαδες.
Δεν υπαρχει αγαπη, παρα μονο ικανοποιηση του εγω μας.
αν με αγαπαει οσο ελεγε ολα θα ειναι περαστικα οπως ηταν&η δικια μου ιστορια με την αλλη.
εγω δεν θα περιμενω,θα ζησω,θα της αποδειξω ποσο την αγαπαω&τι αξιζω.
αρχινα να αποδυκνυεις στον εαυτο σου τι αξιζεις και ασε τα φαντασματα να πανε στο καλο.
Βρες μια καινουρια σχεση, και οτι σου ερχεται να το συζητας μαζι της.
Δουλευε την σχεση σου συνεχεια και μην την αφηνεις ετσι γιατι θα σε αφησει και αυτη.
αν ειναι να ειμαστε μαζι θα συμβει ετσι ξαφνικα οπως&χωρισαμε.
ακομα και να στην ξαναπεσει, κανε την καρεδια σου πετρα και κοψε λασπη.
αλλιως ο καθενας θα κανει την ζωη του&θα βρει περισοτερη ευτυχια καπου αλλου.
αυτο ειναι δεδομενο.
συγχωρεστε με που κουρασα&μακρυγορησα μα ηθελα να μου πειτε την αποψη σας εχοντας γνωση του θεματος.
την γνωμη μου στη λεω, δεν ξερω να σου κανουν τετοιες αληθειες....
τελικα ειναι ολοι αυτοι λογοι για να σταθουν εμποδια για παντα μεταξυ μας;τι ειναι η αγαπη,πονοκεφαλος;
αστα να πανε, καλυτερα να μην μαθεις ποτε περι τι ακριβως προκειται.
Αμα παντως βασιζεσαι μονο στην αγαπη για τις σχεση σου, την εχεις πατησει απο τωρα.
μια ερχεται,μια φευγει;ο ερωτας ξαναγιενιεται αρκει να βρουμε την σωστη συνταγη..ναι κουρασε η πολυχρονη σχεση μα ολα αλλαζουν αν το θελουμε.αν χασεις αυτοι που ειχες,αν ζησεις εμπειριες νεες τοτε εκτιμας αυτο που ειχες,συγκρινεις&αποφασι ζεις.
μαθε απο το καθετι να συλλεγεις την εμπειρια και να την χωνευεις μεσα σου.
Προσπαθησε να καταλαβεις τι εγινε, γιατι νομιζω οτι δεν το εχεις κανει.
το γυαλι ραγιζει&δεν ξανακολλαει..φιλοσοφιες&� �ογια..ολα ειναι πολυ λιγα για να σταθουν εμποδιο στην δυναμη της αγαπης.ξερω ανθρωπους που χωρισαν&μετα ξαναεσμιξαν ακομη πιο δυνατοι απο πριν..ολα γινονται αρκει να μην υπαρχει εγωισμος..
δεν υπαρχει ανθρωπος χωρις εγωισμο.
..ειμαι ρομαντικος;;απλα πιστευω στην αγαπη,στην συγχωρεση..
προσπαθησε να πιστεψεις στην δυναμη του μυαλου σου και της συντροφου σου.
Τα υπολοιπα ειναι για τους παπαδες.
ΕΣΕΙΣ;;;
ΕΓΩ???
πιστευω στην αλληλεγγυη, στην συντροφικοτητα, στην εκτιμηση και στον σεβασμο απεναντι στο συντροφο μου.
Θελω και εχω ακριβως τα ιδια.
Τα τσιτατα που εισεσπρατα στο παρελθον, μωρο μου σε αγαπω κλπ, ηταν ενα πολυ καλο προσχημα για να μου αλλαξουν τα φωτα για να μην πω κατι χειροτερο.
Ολα αυτα σημαινουν, οτι αν το κορμι μου θελει ενα δευτερο γυναικειο, περαν του δικου της θα το κανω και αν θελει ας με χωρισει.
Ομως δεν θα το κανω πισω απο την πλατης της αν με εννοεις.
Η ειλικρινια στην σχεσεις θα πρεπει να ξερεις οτι ειναι η βαση μιας υγιους σχεσης.
Ολα τα υπολοιπα επονται και χτιζονται.....