Καλα ναι εχεις απολυτο δικιο...συμφωνω απολυτα..ημουνα για βολτα με ποδηλατο τωρα.ολα καλα ητανε..
Printable View
Δε ξέρω καταρχήν πρέπει να βρεθεί από τι προκαλείται όλο αυτό, έχετε ψαχτεί?
Έχετε θέμα με αυχένα? εγώ αυτό με το άγχος δεν μπορώ να το καταλάβω, έλεος δλδ πόσο μπορεί να μας καταστρέψει.... βαρέθηκα να το ακούω λύση θέλω, όπως και να έχει μας επηρεάζει οργανικά κάπου χτυπάει δλδ, και άντε να έχεις ένα θέμα όταν έχεις πολλά μια σε τρομάζει η ζάλη μια η αρρυθμία αμάν πια. Όλος ο κόσμος έχει άγχος συμπτώματα δεν έχει όμως.. σόρυ για το μίνι ξέσπασμα, κοντέυω να σκάσω περιορισμένη όπως ζω πλέον.
Πηγαίνω σε ψυχίατρο κανονικά και ενώ είχα δει απίστευτη βελτίωση, από την στιγμή που μου μείωσε την αγωγή άρχισα να γίνομαι ξανά όπως πριν...Μη φανταστείς ότι έπαιρνα μεγάλη δόση. Και τώρα πλέον είναι πολύ μικρή η δόση. Αλλά αυτή επιμένει να μη μου αυξήσει. Δεν έχει και άδικο. Δεν μπορούμε να στηριζόμαστε μόνο στα φάρμακα. Εσύ παίρνεις φάμακα?
Dcat οι δικές μου οι ζαλάδες ξεκίνησαν από τότε που ξεκίνησε το πρόβλημα με τον αυχένα μου...Πριν από ένα χρόνο δηλαδή. Έχω σοβαρό θέμα με τον αυχένα και από όσο γνωρίζω και μου λέει και ο νευροχειρούργος μου, οι ζαλάδες προέρχονται και από εκεί. Από τότε που ξεκίνησα να έχω αυτό το πρόβλημα, ξεκίνησε και το άγχος μου. Πριν ήμουνα απόλυτα καλά. Εσύ έχεις θέμα με τον αυχένα σου?