Originally Posted by
Hra
Σήμερα μίλησε με την ψυχολόγο, εγώ έχω ραντεβού μαζί της σε μία εβδομάδα.Του είπε οτι το θέμα του είναι ψυχολογικό, και καθαρά λόγω άγχους.Οτι δεν έχει να κάνει με εμένα αλλά με τον ίδιο καθώς περάσαμε μια πολύ δύσκολη οικονομικά περίοδο που τον στρέσαρε πολύ.(Έξωση, απόλυση, αλλαγή πόλης...γενικά πολλά και μαζεμένα μας τύχανε).Του εξήγησε οτι πολλοί άντρες το παθαίνουν και " αυτομπλοκάρονται" λόγω άγχους,, και σίγουρα θέλει δουλειά με τον εαυτό του.Οτι από την στιγμή που δεν έχει διάθεση να βλέπει πια πορνό και κατάφερε να το σταματήσει μόνος του είναι σε καλό δρόμο, και μάλιστα πρέπει να σας πώ οτι από τότε που σταμάτησε να βλέπει πορνό και εστίασε σε εμένα ξανά η στύση του είναι κανονικότατη !!Δεν ξέρω τι έχει γίνει αλλά τον βλέπω πραγματικά να προσπαθεί να τα αλλάξει όλα και ελπίζω να κρατήσει έτσι.Πάντως παιδιά καλό είναι πάντα τα ζευγάρια να μιλάνε όσο και αν ο ένας είναι κλειστός χαρακτήρας γιατί μόνο προβλήματα δημιουργούνται με αυτό.Εγώ που τα εξωτερικεύω όλα και όλο αυτόν τον καιρό πάλευα να τον ξεκλειδώσω είτε με ήρεμες συζητήσεις είτε με όμορφες εκπλήξεις και γενικά στεκόμουν δίπλα του χωρίς να επιβαρύνω το θέμα της στύσης του έδειξα οτι αν είχε μιλήσει γι αυτό νωρίτερα θα είχαμε γλιτώσει πολλά προβλήματα.Μύνημα πρός όλους τους κλειστούς χαρακτήρες...ξεπεράστε το...μιλήστε...ανοίξτε το μυαλό σας και την καρδιά σας γιατί πληγώνετε ανθρώπους δίπλα σας που δεν φταίνε...