Results 61 to 75 of 86
-
24-07-2015, 06:27 #61
Συμφωνώ απόλυτα με τον/την primal71. Και τι περιμένεις να σου πει στην τόσο άδικη κατά τη γνώμη μου αντίδρασή σου και στο ότι για σένα αποτελεί θέμα χωρισμού. Ψέματα σου λέει για να αποφύγει τις συνέπειες.
Γράφεις "... ζήλεια για όλες αυτές που κοίταγε έστω και ήταν τσόντες ή άγνωστες με μπικίνι, και φυσικά νοιώθω ανασφάλεια για εμένα την ίδια σαν γυναίκα.Αυτά πώς θα τα ξεπεράσω?"
Αυτά θα τα ξεπεράσεις όταν τα δεις ότι είναι η αλήθεια για εσένα. Ότι ξεκινούν από την ανασφάλεια και από τις προκαταλήψεις που έχουμε μάθει. Το σημαντικό στη σχέση μας είναι η επικοινωνία. Και δεν θα πείραζε ακόμα κι αν δεν έχεις κάνει και ούτε πρόκειται να κάνεις ούτε μια φορά έρωτα μαζί του. Και μιλάω σοβαρά.
Και όταν μπορέσεις να ακούσεις εκείνον χωρίς καμμιά προκατάληψη. Να τον ακούσεις σαν να ήταν ένας ξένος, ένας άνθρωπος που δεν σε ενδιαφέρει καθόλου.
Για εμένα, είναι απόλυτα φυσιολογική συμπεριφορά. Αυτό το λέω με τη λογική, άσχετα αν το αντίστοιχο θα μου άρεσε ή όχι. Δεν είναι καλό να θεωρούμε φυσιολογικό ότι μας ταιριάζει στους φόβους μας και στις αποκλειστικά δικές μας ανάγκες.
- 24-07-2015, 06:41 #62
Θα σου προτείνω να κάνεις κάτι. Βρες κάποια γυναίκα -κατά προτίμηση φυσικά που να την συμπαθείς και να την εμπιστεύεσαι- σε ηλικία 50-80 χρονών και κουβέντιασε μαζί της το γεγονός. Μην βάλεις καμμιά δική σου αντίδραση, καμμιά δική σου σκέψη. Απλά πες της το γεγονός και απλά ρώτησε εκείνη τι πιστεύει και πως το βλέπει. Εκτιμώ ότι θα εκπλαγείς από την άποψή της. (Αλλά μην εκφράσεις κανένα δικό σου συναίσθημα ή σκέψη. Κι αν η κουβέντα γίνει από απόσταση -τηλέφωνο- ακόμα καλύτερα).
24-07-2015, 08:52 #63
ευχαριστα τα νεα σου, ηρα.
μακαρι να πανε ολα καλα και να τα ξαναβρειτε, συντομα. :)
να εχεις παντα κατα νου οτι ΜΑΖΙ θα τα αλλαξετε.μην περιμενεις να τα αλλαξει αυτος. μην τον βαζεις απεναντι σαν υπαιτιο. οι ερωτικες σχεσεις ειναι κοινες, κανεις δεν ευθυνεται στο 100%, οποια κι αν ειναι η αιιτα (οποια αλλη εκτος οργανικης, εννοω).
27-07-2015, 20:13 #64
Παιδιά, οι τελευταίες εξελίξεις.... από όταν σταμάτησε το πορνό και εστίασε ξανά σε εμένα....βελτιώθηκε και η στύση του! Διάβασα πολλά άρθρα για το θέμα και όλα λένε πως όταν βγείς από τον εθισμό του πορνό (καθημερινά επί ώρες θεωρείτε εθισμός) και γυρίσεις στην πραγματική επαφή οτι όλα πάνε...ανωδικά!
Τι να σας πώ...ας ελπίσουμε να είναι αλήθεια και να μην χαλάσει όλο αυτό γιατί τελικά όλα είναι θέμα μυαλού...όλα είναι ψυχολογικά...
27-07-2015, 20:41 #65
μαλον ειχες κρυφο καημο να γινεις ντεντεκτιβ..
βασικα ταλαιπωρισαι για το τιποτα ενω η λυση ειναι πολυ απλη
δηλαδη να βλεπετε μαζι τσοντες συγρονως αντι να βλεπει μονος του τωρα αν αυτο σε σοκαρει η σου ξινιζει δε βλεπω καπια αλλη λυση με το ταπεινο μυαλουδακι μου :)
αμα το κανει μονος του χειροκινητα οπως ελεγε κ καπιος αλλος μετα πως να του κανει κουκου... εκτος αν θες να σε δουλευει κ να σου λεει οτι το σταματησε ενω συνεχιζει να το κανει κρυφα μπορει κ σε καπιο αλλο υπολογιστη.
ειναι προτημοτερο να το δεχτεις γιατι δε σε βλεπω προθυμη να χωρισεις.
27-07-2015, 23:12 #66
γενικα οταν καπιος κανει κατι μονος του ειναι χειροτερο απο το να το κανει παρεα οσο αποφευγεις να αντιμετωπισεις το τι συμβαινει τοσο τα πραγματα ξεφευγουν..
κ δεν ενοω να δειτε κατι προστυχο υπαρχουν κ ρομαντικες ταινιες που φανονται ωραιες στο ματι.
02-08-2015, 14:51 #67
Αν είχες διαβάσει με προσοχή το αρχικό κείμενο, θα είχες προσέξει οτι αναφέρομαι σε μια κατάσταση όπου ο άντρας μου έφτασε στο σημείο να βλέπει πορνό καθημερινά, επί ώρες...τώρα εάν αυτό εσένα σου φαίνετε φυσιολογικό, για εμένα δεν είναι.
Επίσης εάν είχες διαθέσει χρόνο να διαβάσεις προηγούμενες απαντήσεις μου θα έβλεπες οτι του είχα ζητήσει παλαιότερα να βλέπουμε μαζί "ταινίες"...γενικά να εμπλουτίσουμε την σεξουαλική ζωή μας και το είχε αρνηθεί.Η ψυχολόγος που μιλήσαμε μαζί της εστίασε πιο πολύ στο οτι έχει προβλήματα στύσης και οτι αυτό αφορά μπλοκάρισμα του εγκεφάλου, παρά στο οτι επέλεξε να εθιστεί στα πορνό αναζητώντας λύση για την στυτική λειτουργία.Προς το παρών ο ίδιος λέει οτι δεν βλέπει πιά πορνό, οτι δεν του λείπει όλο αυτό και οτι το έχει μετανοιώσει.Σαφώς και ξέρω οτι σαν άντρας θα ξαναδεί στην ζωή του, το θέμα είναι οτι άλλο να βλέπεις πορνό μία στο τόσο (πχ μία την εβδομάδα) και άλλο να μπαίνεις σε πορνό με το που φεύγει η γυναίκα σου από το σπίτι καθημερινά...Τ'ωρα εάν με δουλεύει και έχει φτάσει στο σημείο να το κάνει από άλλο υπολογιστή (πχ να πηγαίνει σε ιντερνετ καφέ για να δεί πορνό...ε τι να πώ....δε νομίζω να είναι και τόσο τέρας...(ή τουλάχιστον το ελπίζω)
02-08-2015, 15:23 #68
Ρε συ μήπως δεν σου αξίζει; Γιατί έχεις βάλει τόσο χαμηλά τον εαυτό σου και θες έναν τύπο ο οποίος είναι εθισμένος στις τσόντες; Συμφωνώ κι εγώ, να το κάνει μία στο τόσο δεν πειράζει για την ευχαρίστησή του, αλλά από ένα σημείο και μετά καταντάει αηδία. Κι εγώ έτρεχα πίσω από έναν ο οποίος ήταν ο χειρότερος μ...... αλλά ήμουν τυφλή και ενώ το έβλεπα, κοίταγα την ομορφιά του, εσένα τι σε έχει τραβήξει σε αυτόν τον άνθρωπο, μπορείς να μας πεις για να το λύσουμε και να σου περάσει; Άδικα χαλιέσαι για τον τύπο.....και αν είναι έτσι, και αν είναι αλλιώς, όχι ρε συ, σου αξίζει ένας που να σε αγαπάει εσένα και όχι τις τσόντες.......υπάρχουν και τέτοιοι εκτός και αν λένε ψέμματα....
02-08-2015, 19:38 #69
ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ
ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΕΔΩ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ
ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΧΩΡΙΣΜΟΥΣ ΑΓΑΠΕΣ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΞΥΠΝΑΔΑ
ΕΔΩ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
02-08-2015, 19:53 #70
Δεν πουλάει κανείς εξυπνάδα, δεν της ταιριάζει ο τύπος!! Είναι πολύ λίγος γι'αυτήν.........Κι εγώ που έκανα παρέα μ' έναν μ.........κα κατάλαβα πως χάλαγα το χρόνο μου!!!!!! Και ήθελα και να τα φτιάξω μαζί του, ευτυχώς δεν του μιλάω και γλίτωσα!
02-08-2015, 20:33 #71
λοιπον
προσεξε
εγω δεν αναφερομαι στο ποσο φυσιολογικο ειναι κατι..
πχ κ το να γεννηθει καπιος με 3 χερια θα ηταν φυσιολογικο? οχι
εγω αναφερομαι στο ΑΝ
ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙΣ ΜΙΑ ΓΕΦΥΡΑ επικοινωνιας μαζι του η οχι.
εσυ αν βλεπεις αλλη λυση μπορεις να μου τη πεις ΕΓΩ ΔΕ βλεπω αλλη λυση απο το να επιμινεις να τα κανετε ολα μαζι.
τωρα αν εσυ τον πιστευεις οτι δε θα ξαναδει πορνο εγω παω πασο
επισης τα πολα επιστημονικα με κουραζουν
εγω δεν ειμαι της πολυς προσοχης εγω επιμενω σε οτι λυσεις υπαρχουν.
02-08-2015, 20:35 #72
ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΣΠΙΤΙ
ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΥΑΛΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΘΑ ΑΚΟΥΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΣΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ
ΕΓΩ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΖΩΗ Τ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ
ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
02-08-2015, 20:38 #73
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ
ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ
ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΚΕ ΚΑΤΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΣΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΤΡΠΟΣ ΖΩΗΣΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
02-08-2015, 20:57 #74
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
02-08-2015, 21:07 #75
ειναι φορες στη ζωη σου που πρεπει να αποφασισεις προς τα που θα πας δηλαδη αν θα δεχτεις τα καπριτσια του αλλου η θα του πεις χερετε.
εγω δε πιστευω οτι οι ανθρωποι αλαζουν αυτο ειναι μια μπλοφα για να κερδισουν χρονο.
το θεμα ειναι οτι αποφασιζεις να το ενοεις πραγματικα
εχει προβληματα στυσης κλπ αυτο δε λεει τιποτα δεν ειναι λυση κ οτι δεν ειναι λυση ειναι κουραστικη αναλυση.Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? εκει ειναι το θεμα.
τωρα ο καθενας θα μπορουσε να πει το ποιημα α ναι τωρα αλαξε αυριο θα ναι μια καλυτερη μερα κλπκλπ ενω ειναι εξω απο ολη αυτη τη κατασταση κ δεν εχει καπιο συμφερον να μπει στη θεση αυτου που βρισκετε κ γραφει θεματα.
επισης δε χρειαζετε να θυσιαζεσε για κανενα πολοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ αλλα οχι ολοι οταν σε βλεπουν οτι εισαι για αυτους τα παντα ενοχλουνται αρα οι υπερβολες δε χρειαζονται κ με αυτον να μη τα πας καλα δε χαθηκε κ ο κοσμος παντα υπαρχουν ευκαιριες για αυτον που θελει να τις βρει.