Πιο έξυπνος είναι αυτός που πετυχαίνει τους στόχους του. Αλλά δεν έχουν όλοι τους ίδιους στόχους.
Printable View
Πιο έξυπνος είναι αυτός που πετυχαίνει τους στόχους του. Αλλά δεν έχουν όλοι τους ίδιους στόχους.
Είπα να μην πω τίποτα, αλλά γράφεις και ξαναγράφεις και αναρωτιέμαι: γιατί τέτοια επίθεση; Δεν ξέρω τι θέματα έχετε, μπορεί να γνωρίζεστε και στην πραγματική ζωή, μπορεί να σου έχει κλέψει το γκόμενο, μπορεί να είναι όντως χαζή και να έχεις αποδείξεις. Αλλά με αυτό που κάνεις, πίστεψέ με χάνεις το δίκιο σου αν έχεις. Στους τρίτους χτυπάει άσχημα. Αν έχεις βαρεθεί να την διαβάζεις μην απαντάς. Κι εγώ στα θέματά της παίζει να μην έχω απαντήσει ποτέ γιατί δεν έχω κάτι να της πω που θα την βοηθήσει. Αλλά από κει και πέρα είναι άλλο να μην απαντάς και άλλο αυτό που κάνεις. Φιλικά πάντα, δεν σε ξέρω και ούτε και τη δελφίνι.
Χαχα όλους μας γράφει το δελφινάκι Ρεμ, ότι συμβουλές και να της δώσουμε δεν αλλάζει! Όντως έχει δουλέψει και στο παρελθόν και άρα είναι ικανή για πολλά, δελφινάκι μας ακούς; Γιατί λες ότι δεν έχεις δουλειά; Δεν δουλεύεις στα 5μηνα τώρα; Για να νιώσεις καλύτερα αφού αυτό θέλεις! Συμφωνείς Ρεμ; ; )
Οκ, δελφινάκι, αλλά εγώ και κάποια άλλα παιδιά σου δώσαμε λύσεις και εσύ δεν μας άκουσες! Διάβασε πάλι λίγο αυτά που σου λέμε, ίσως βοηθηθείς, εκτός και αν πιστεύεις πως δεν υπάρχει σωτηρία, σαν κι εμένα, επειδή όντως μπορεί να μην μπορεί να γίνει τίποτα με τα υπάρχοντα δεδομένα ούτε για τη μία ούτε για την άλλη......
Δεν ξέρω τι να σου πω τότε, δεν έχω καταλάβει πως φέρονται οι άνθρωποι σε φυσιολογικούς ανθρώπους, σε μένα πάντως ξέρω ότι φέρονται πολύ άσχημα, και δεν χάνω και τίποτα που δεν έχω κανέναν, αφού όσοι έχω γνωρίσει είτε για σχέση (χωρίς να κάνω κάτι), ή για φίλους, ή ακόμα και γονείς, κανείς δεν αξίζει, οπότε αποφάσισα να γίνω μοναχικός τύπος και να πάρω ένα ζωάκι. Κάνε κι εσύ αυτό, καλύτερο από λυκοφιλίες και "λυκοσχέσεις" που ο ένας κοιτάει μόνο την πάρτη του και μόνο να πάρει από τον άλλον.
ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΑΔΑ ΣΟΥ
Ποιόν, έλις; Εμένα ή το δελφίνι; Σου στέλνω μήνυμα, τσέκαρε τα μηνύματά σου!
Άμα σου φέρεται καλά ο κόσμος τότε ακόμα καλύτερα για σένα. Μην αγχώνεσαι τότε να βρεις έναν άντρα άμα είναι ωραία η ζωή σου, εξάλλου αφού είναι καλός ο κόσμος όπως λες θα υπάρχουν και καλά παιδιά που θα σε θέλουν, είναι μάλλον όπως το βλέπει κανείς τι να πω!