..............
Printable View
..............
Γκόθλυ φοβάμαι να κάνω την αλλαγή το 'χω πει πολλές φορές πιο πάνω. Μπορούν να γίνουν ακόμα χειρότερα τα πράγματα.
Wjsrp γιατί ρωτάς; Γίνεται αρκετό καιρό, 2 χρόνια τώρα αλλά οι εκβιασμοί δεν είναι συνεχείς.........
Θέλω να πω, τι είναι αυτό που το πυροδότησε όλο αυτό; Δυστυχώς αυτό είναι συχνό και μάλλον αυξανόμενο (ίσως λόγω κρίσης) φαινόμενο ανα οικογένεια απο περιπτώσεις που ακούω. Και κακά τα ψέματα, όσο γερνάνε μερικοί άνθρωποι (χωρίς να θέλω να προσωποιήσω κάποιον), συμπεριφέρονται όλο και πιο διαφορετικά, δεν ξέρω. Το χειρότερο είναι οτι συμβαίνουν τέτοια εποχή που δεν υπάρχουν δουλείες (ας είναι καλά το μπάχαλο κράτος μας).
Πες τα ρε συ wjsrp!! Εμένα ξεκίνησε αυτό με το που τα έφτιαξα με κάποιον που δεν θέλανε και είχαν εν μέρη δίκιο. Από παλιά αδιαφορούσαν για μένα για το αν είμαι ευτυχισμένη αλλά ίσως το 'χαν πάρει απόφαση ότι δεν θα μπορώ ποτέ να είμαι και το είχαν αποδεκτεί! Όλα όμως ξεκίνησαν όταν τα έφτιαξα με αυτόν, δεν μπορώ να πω περισσότερα, συγγνώμη.
Γι' αυτό είσαι σε ignore list ;) . Κατά τύχη διάβασα το μήνυμά σου γιατί ήθελα να ακολουθήσω απαντήσεις άλλου ατόμου. Το ignore list προφανώς δεν είναι για κάποια διαφωνία, η διαφωνία ποτέ δεν πειράζει. Προφανώς θα οφείλεται σε κάποια κακή συμπεριφορά ή διαφωνία που οφείλεται σε μειωμένη κατανόηση (που φυσικά δεν θυμάμαι). Με αφορμή αυτό και αυτά που γράφεις, μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι όσοι έχουν προβλήματα οφείλονται σε λάθος επιλογές ανθρώπων. Διαλέγουμε τους "κακούς" και διώχνουμε τους "καλούς". Ε! τότε φυσικό είναι να έχουμε προβλήματα. Το δυσκολότερο πράγμα είναι κάποιος να μπορεί να καταλαβαίνει τους άλλους. Βέβαια και οι συνθήκες επηρεάζουν, αλλιώς επιλέγουμε σε ηρεμία και αλλιώς όταν έχουμε ένταση. Πάντως σε αυτό οφείλονται τα περισσότερα προβλήματά μας.
Κοίταξε, το γεγονός και μόνο ότι μ' έχεις σε ignore list χωρίς να έχουμε τσακωθεί ποτέ δείχνει στοιχεία του χαρακτήρα σου και απορώ πως έχεις τόσο θράσσος και μου το λες. Μία λες ότι έχει γίνει διαφωνία μία όχι. Δεν έχει γίνει τίποτα στο λέω εγώ. Δικό σου πρόβλημα.
Wjsrp άμα συμπληρώσεις τα 50 μηνύματα στείλε κανα μήνυμα να τα λέμε, μου αρέσει πολύ ο χαρακτήρας σου από αυτά που γράφεις, το ίδιο θα έλεγα και αν ήσουνα γυναίκα!