Δεν αντέχω άλλο τους γονείς μου!!!!!!!!!!!! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 123
    Banned
    ..............
    Last edited by Deleted240217a; 09-08-2015 at 10:22.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    δεν μου 'χει μείνει τίποτα..........
    τοτε μπορεις να ρισκαρεις τα παντα, ειναι κι αυτο η "θετικη" οπτικη, μπορεις να ρισκαρεις κ οτι γινει ας γινει!

Οι γονείς μου μου λένε συνέχεια ότι κουράστηκαν μαζί μου (τι να πω κι εγώ) και με απειλούν έμμεσα ότι θα με στείλουν στο ψυχιατρείο. Γι'αυτό το λόγο είπα θα ψάξω για δουλειά με 500 ευρώ το μήνα, και επειδή δεν θα με φτάνουν, τους είπα αν θα μπορούν να μου συμπληρώνουν λίγα. Μίλαγα μια ώρα μόνη μου, καθώς με γράφανε λες και δεν υπήρχα, απαντούσαν μόνο όχι ή τίποτα. Αυτό σημαίνει ότι αδιαφορούν πλήρως για μένα. Γίναν κι άλλα, αλλά δεν θέλω να τα πω δημόσια. Το θέμα είναι τι κάνω τώρα εν καιρώ κρίσης που δεν υπάρχει σίγουρη δουλειά, τώρα καταλαβαίνω κάποιους που αυτοκτονούν, δεν έχουν οικογένεια να τους αγαπάει και να τους στηρίζει. Δεν είπα ότι θα αυτοκτονήσω ή θέλω να αυτοκτονήσω, αλλά σίγουρα δεν είναι δουλειά αυτή να μένω μαζί τους άλλο........Τι μου προτείνετε να κάνω; Α, και από συγγενείς ούτε και από 'κει καμμία στήριξη, γραμμένη μ' έχουν κι αυτοί. Δεν έχω κανέναν ουσιαστικά στον κόσμο, μόνο τους φίλους μου. Γαμώτο, αν εγώ έκανα παιδιά, θα τους έδινα όλη την αγάπη και την ελευθερία που δεν πήρα! :( Έχει γίνει σκατά ο κόσμος, όχι ότι πάντα δεν ήτανε, απλά υπήρχαν περίοδοι που δεν το έβλεπα...........!!!!!!! :( :( :(
    pillow, πόσο καιρό συμβαίνει όλο αυτό;

Banned
    Γκόθλυ φοβάμαι να κάνω την αλλαγή το 'χω πει πολλές φορές πιο πάνω. Μπορούν να γίνουν ακόμα χειρότερα τα πράγματα.

Wjsrp γιατί ρωτάς; Γίνεται αρκετό καιρό, 2 χρόνια τώρα αλλά οι εκβιασμοί δεν είναι συνεχείς.........

Wjsrp γιατί ρωτάς; Γίνεται αρκετό καιρό, 2 χρόνια τώρα αλλά οι εκβιασμοί δεν είναι συνεχείς.........
    Θέλω να πω, τι είναι αυτό που το πυροδότησε όλο αυτό; Δυστυχώς αυτό είναι συχνό και μάλλον αυξανόμενο (ίσως λόγω κρίσης) φαινόμενο ανα οικογένεια απο περιπτώσεις που ακούω. Και κακά τα ψέματα, όσο γερνάνε μερικοί άνθρωποι (χωρίς να θέλω να προσωποιήσω κάποιον), συμπεριφέρονται όλο και πιο διαφορετικά, δεν ξέρω. Το χειρότερο είναι οτι συμβαίνουν τέτοια εποχή που δεν υπάρχουν δουλείες (ας είναι καλά το μπάχαλο κράτος μας).
    Last edited by deleted-member17-03-2016; 08-08-2015 at 16:44.

Banned
    Πες τα ρε συ wjsrp!! Εμένα ξεκίνησε αυτό με το που τα έφτιαξα με κάποιον που δεν θέλανε και είχαν εν μέρη δίκιο. Από παλιά αδιαφορούσαν για μένα για το αν είμαι ευτυχισμένη αλλά ίσως το 'χαν πάρει απόφαση ότι δεν θα μπορώ ποτέ να είμαι και το είχαν αποδεκτεί! Όλα όμως ξεκίνησαν όταν τα έφτιαξα με αυτόν, δεν μπορώ να πω περισσότερα, συγγνώμη.

Senior Member
    John αν και σε άλλα θέματα διαφωνούσα μαζί σου και έλεγα θα μου πεις κάτι επικριτικό, έμεινα έκπληκτη από την απάντησή σου, θα 'θελα να διατηρήσω την ανωνυμία μου αν δεν σε πειράζει, έχεις δίκιο σε όλα όμως σχεδόν.
    Γι' αυτό είσαι σε ignore list ;) . Κατά τύχη διάβασα το μήνυμά σου γιατί ήθελα να ακολουθήσω απαντήσεις άλλου ατόμου. Το ignore list προφανώς δεν είναι για κάποια διαφωνία, η διαφωνία ποτέ δεν πειράζει. Προφανώς θα οφείλεται σε κάποια κακή συμπεριφορά ή διαφωνία που οφείλεται σε μειωμένη κατανόηση (που φυσικά δεν θυμάμαι). Με αφορμή αυτό και αυτά που γράφεις, μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι όσοι έχουν προβλήματα οφείλονται σε λάθος επιλογές ανθρώπων. Διαλέγουμε τους "κακούς" και διώχνουμε τους "καλούς". Ε! τότε φυσικό είναι να έχουμε προβλήματα. Το δυσκολότερο πράγμα είναι κάποιος να μπορεί να καταλαβαίνει τους άλλους. Βέβαια και οι συνθήκες επηρεάζουν, αλλιώς επιλέγουμε σε ηρεμία και αλλιώς όταν έχουμε ένταση. Πάντως σε αυτό οφείλονται τα περισσότερα προβλήματά μας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    τοτε μπορεις να ρισκαρεις τα παντα, ειναι κι αυτο η "θετικη" οπτικη, μπορεις να ρισκαρεις κ οτι γινει ας γινει!

gothly , πολυ μαρεσουν οι αποψεις σου !

Banned
    Quote Originally Posted by John11 View Post
    Γι' αυτό είσαι σε ignore list ;) . Κατά τύχη διάβασα το μήνυμά σου γιατί ήθελα να ακολουθήσω απαντήσεις άλλου ατόμου. Το ignore list προφανώς δεν είναι για κάποια διαφωνία, η διαφωνία ποτέ δεν πειράζει. Προφανώς θα οφείλεται σε κάποια κακή συμπεριφορά ή διαφωνία που οφείλεται σε μειωμένη κατανόηση (που φυσικά δεν θυμάμαι). Με αφορμή αυτό και αυτά που γράφεις, μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι όσοι έχουν προβλήματα οφείλονται σε λάθος επιλογές ανθρώπων. Διαλέγουμε τους "κακούς" και διώχνουμε τους "καλούς". Ε! τότε φυσικό είναι να έχουμε προβλήματα. Το δυσκολότερο πράγμα είναι κάποιος να μπορεί να καταλαβαίνει τους άλλους. Βέβαια και οι συνθήκες επηρεάζουν, αλλιώς επιλέγουμε σε ηρεμία και αλλιώς όταν έχουμε ένταση. Πάντως σε αυτό οφείλονται τα περισσότερα προβλήματά μας.
    Κοίταξε, το γεγονός και μόνο ότι μ' έχεις σε ignore list χωρίς να έχουμε τσακωθεί ποτέ δείχνει στοιχεία του χαρακτήρα σου και απορώ πως έχεις τόσο θράσσος και μου το λες. Μία λες ότι έχει γίνει διαφωνία μία όχι. Δεν έχει γίνει τίποτα στο λέω εγώ. Δικό σου πρόβλημα.

Πες τα ρε συ wjsrp!! Εμένα ξεκίνησε αυτό με το που τα έφτιαξα με κάποιον που δεν θέλανε και είχαν εν μέρη δίκιο. Από παλιά αδιαφορούσαν για μένα για το αν είμαι ευτυχισμένη αλλά ίσως το 'χαν πάρει απόφαση ότι δεν θα μπορώ ποτέ να είμαι και το είχαν αποδεκτεί! Όλα όμως ξεκίνησαν όταν τα έφτιαξα με αυτόν, δεν μπορώ να πω περισσότερα, συγγνώμη.
    Και παρόλο που τέλειωσε η σχέση σου με τον πρώην, πως και συνεχίζεται ακόμα αυτό; Έχουν κάμια σχέση και τα οικονομικά; Φαντάζομαι τους βλέπεις κάθε μέρα, έτσι;

Banned
    Quote Originally Posted by wjsrp View Post
    Και παρόλο που τέλειωσε η σχέση σου με τον πρώην, πως και συνεχίζεται ακόμα αυτό; Φαντάζομαι τους βλέπεις κάθε μέρα, έτσι;
    Ναι κάθε μέρα τους βλέπω. Είχα πει κάποια στιγμή ότι σε 3 χρόνια από τότε μπορεί να τα ξαναφτιάξω μαζί του αν έχουν αλλάξει τα πράγματα γι'αυτό ίσως.......δεν "φταίνε" μόνο οι γονείς μου. Η κοινωνία είναι χάλια!

Ναι κάθε μέρα τους βλέπω. Είχα πει κάποια στιγμή ότι σε 3 χρόνια από τότε μπορεί να τα ξαναφτιάξω μαζί του αν έχουν αλλάξει τα πράγματα γι'αυτό ίσως.......
    Παίζει έστω και έμμεσο ρόλο η καθημερινότητα. Αν δεν θες πια να τα ξαναφτιάξεις μαζί του, καλύτερα να το ξεκαθαρίσεις στους γονείς σου και να το ξεκόψεις μία και καλή μήπως και χαλαρώσουν κάπως τα πράγματα.

Η κοινωνία είναι χάλια!
    Αυτό ξαναπές το.:(

Banned
    Wjsrp άμα συμπληρώσεις τα 50 μηνύματα στείλε κανα μήνυμα να τα λέμε, μου αρέσει πολύ ο χαρακτήρας σου από αυτά που γράφεις, το ίδιο θα έλεγα και αν ήσουνα γυναίκα!

Wjsrp άμα συμπληρώσεις τα 50 μηνύματα στείλε κανα μήνυμα να τα λέμε, μου αρέσει πολύ ο χαρακτήρας σου από αυτά που γράφεις, το ίδιο θα έλεγα και αν ήσουνα γυναίκα!
    Φυσικά. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Banned
    Quote Originally Posted by wjsrp View Post
    Φυσικά. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
    Οκ, όταν συμπληρώσεις στείλε μου! Παρακαλώ!

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast