Originally Posted by
περαστικός
Ο ψηλός θα μπορουσε να ειναι πατέρας σου, την έχεις κανει την αφαίρεση έτσι δεν είναι?? 37-17=20 χρονια, μια ολοκληρη γενιά, τι διαολο κοινό εχετε εσείς που προερχεστε απο δυο εντελως διαφορετικους κοσμους δεν μπορω να το καταλαβω, δεν ξερω και αν θεωρειται παιδεραστια αυτο, νομιζω αν ησουν κατω απο τα 15 θεωρειται ο αλλος παιδεραστης, τα εχουν κανει σκατα οι μαλακες σαν τα μουτρα τους, για αυτο γεμισαμε χαζοκοριτσα με ψυχολογικα προβληματα που εχουν αμφιβολιες για τον εαυτο τους και πεφτουν θυματα εκμεταλευσης...Ακου σε να σου πω και ειμαστε και συνομιληκοι, παρα τα οσα εχω πει για τις γυναικες κατα καιρους, ζουμε καλως ή κακως στον 21ο αιωνα και μάλιστα στην Ελλαδα που οι γυναικες μια χαρα ισα δικαιωματα, δεν ζεις σε κανα ισλαμικο κρατος που οι γυναικες κυκλοφορουν με το τουρμπανι, παντρευονται οταν ειναι ανηλικες και τρωνε το ξυλο της ζωης τους απο τον αντρα τους που ξενοπηδαει εδω και εκει...Παρατα τον και βρες καποιον της ηλικιας σου, εστω λιγο μεγαλυτερο, εστω λιγο μικροτερο, αλλα οχι και ετσι ρε παιδακι μου, τον γνωρισες και στο φατσοβιβλιο, τι να σου πω, δηλαδη θες να πεις οτι ουτε καν τον ηξερες και μεσω fb κανονισατε να συναντηθητε πρωτη φορα?? Και συμφωνω με την ρεα, να τον καταγγειλεις για αυτο που εκανε γιατι οι φωτογραφιες στο fb δεν σβηνονται ποτέ, μενουν παντα καταχωρημενες, αν δηλαδη μια φορα δημοσιευσε τα βυζια σου την αλλην φορα τι θα κανει?? Θα κατεβασει κανα πορνο με εσενα πρωταγωνιστρια?? Ξύπνα κοριτσι μου, ακου τους γονεις σου και παρατα τον, σχεδον κανενας ποτε δεν ωφεληθηκε με το κανει εντελως του κεφαλιου του και να αψηφησει την γνωμη των γονιων του που εχουν πολυ μεγαλυτερη εμπειρια και κριτικη σκεψη απο μια απλη εφηβη...Και μην μου παρεξηγηθεις καθολου γιατι το ξερεις και το λες κιολας οτι δεν εχει λογικη ολο αυτο...