Αισθάνομαι μόνη μου!!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 75
    Senior Member
    Βασουλα μου συγχωρα με αν σε στεναχωρησα,κ αισθανεσαι οτι ουτε εδω σε καταλαβαινει κανεις,ισως ηθελες να ακουσεις κατι αλλο αλλα ποιος ο λογος να σου πουμε ψεματα?
    Εχεις ακουσει που λενε οποιος σου "χαιδευει τα αυτια" σε κανει κ γελας,κ οποιος θελει το καλο σου σε κανει κ κλαις?
    Ισως κ να απογοητευτηκες κ απο την ιστορια που εγραψα,αλλα ειναι κ γεγονος αυτο,οποτε δες το λιγο καλυτερα,μη ζεις σε παραμυθια..εισαι τοσο νεα καλυτερα να κλαψειις τωρα παρα να κλαις τα χαμενα σου χρονια με καποιον.
    Δες να τα βρεις με τον εαυτο σου,να βρεις μια δουλιτσα να γεμισεις αυτοπεποιθηση,ειμαι σιγουρη οτι εισαι κ κουκλα κ ας λες,κ ολα θα γινουν.Φερσου ωριμα λοιπον κ μη μασας...

Εκείνος είναι 37 και εγώ 17 μισο πειράζει? Τον έχω ερωτευτεί ρε παιδιά... Εντάξει έχει σταματήσει τις Βλακείες απλα μου προκάλεσε ζημιά μεγάλη αν με νοειστε... Τώρα απλα μου δείχνει ψυχρότητα και νιώθω πως δε με θέλει... Εγώ έτσι το εκλαμβανω. Κάθεται καο στεναχωριεται χθες δεν επικοινώνησε κ Πηγά να τον βρω και μου λέει βλέπω ματς με 8 ατομα και ντρέπομαι να σου πω να έρθεις γτ δεν έχω λεφτάνα σ οπάρω τπτ.τελικά εκατσα μονη μ κ μετα πήγα και τον βρήκα κ του λέω εγώ δεν ήθελα να μου πάρεις τπτ κ του Λεώ μη χάνεσαι έτσι σε παρακαλώ ανησυχω... Έκανε κατ εξετάσεις κ του είπε ο γιατρός να μη στεναχωριεται γιατί γιατί κανει Κάκο στην καρδιά του.εκατσα τον παρηγόρησα άλλα έφυγα κλαμμένη και συντετριμμένη...

Εντάξει είμαι όμορφη πιστεύω όμως ώρες ώρες νιώθω άσχημη και χαλιααα...Θέλω να βοηθήσω το φιλο μου παιδιά γιατί τον νοιάζομαι αλήθεια θέλω να τον κάνω ευτυχισμένο κ να κανει κ αυτός εμένα μονο ο ένας τον άλλον έχουμε ρε παιδιά. Μου έχει φερθεί άσχημα αλλά εγώ τον αγαπάω και πιστεύω κ αυτός γιατι μου έχει φερθεί κ όμορφα κ κλαίει για μένα αφού κλαίει δε με αγαπάει θέατρο παίζει????

Senior Member
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ
    ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by Βασουλα View Post
    Εκείνος είναι 37 και εγώ 17 μισο πειράζει? Τον έχω ερωτευτεί ρε παιδιά... Εντάξει έχει σταματήσει τις Βλακείες απλα μου προκάλεσε ζημιά μεγάλη αν με νοειστε... Τώρα απλα μου δείχνει ψυχρότητα και νιώθω πως δε με θέλει... Εγώ έτσι το εκλαμβανω. Κάθεται καο στεναχωριεται χθες δεν επικοινώνησε κ Πηγά να τον βρω και μου λέει βλέπω ματς με 8 ατομα και ντρέπομαι να σου πω να έρθεις γτ δεν έχω λεφτάνα σ οπάρω τπτ.τελικά εκατσα μονη μ κ μετα πήγα και τον βρήκα κ του λέω εγώ δεν ήθελα να μου πάρεις τπτ κ του Λεώ μη χάνεσαι έτσι σε παρακαλώ ανησυχω... Έκανε κατ εξετάσεις κ του είπε ο γιατρός να μη στεναχωριεται γιατί γιατί κανει Κάκο στην καρδιά του.εκατσα τον παρηγόρησα άλλα έφυγα κλαμμένη και συντετριμμένη...
    ποσο καιρο ειστε μαζι βασουλα?

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ
    ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ
    εεεελιιιιιιις??? ποσο καιρο περιπου ειναι μαζι??

Senior Member
    Εντάξει έχει σταματήσει τις Βλακείες .
    Ασε με να αμφιβαλλω γιαυτο,κ βλεπω οτι το προσπερνας..εξαρταται τα χρονια χρησης δεν ειναι τοσο ευκολο..οι δικοι σου γνωριζουν γιαυτο τον ανθρωπο?

Senior Member
    ΔΕ ΞΕΡΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΨΟΥΡΑ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ
    ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by agnostix View Post
    Ασε με να αμφιβαλλω γιαυτο,κ βλεπω οτι το προσπερνας..εξαρταται τα χρονια χρησης δεν ειναι τοσο ευκολο..οι δικοι σου γνωριζουν γιαυτο τον ανθρωπο?
    ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΓΚΙΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ

Senior Member
    ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΟΠ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΘΟΤΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΕΧΩ ΑΟΠΔΕΙΞΕΙ
    ΞΕΡΩ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΟΠ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΘΟΤΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΕΧΩ ΑΟΠΔΕΙΞΕΙ
    ΞΕΡΩ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ
    Oτι κ να πουμε κ εμεις βρε ελις σκετες υποθεσεις ειναι μονο η βασουλα ξερει,αλλα αρχισε να κολαει καπου,κοριτσι μου δεν σε ξερουμε πες οτι θελεις κ αν δεν ξαναμπεις να μας μιλησεις εμεις δεν θα μαθουμε ποτε για σενα,ολοι μας αγνωστοι ειμαστε

Banned
    αγαπητη Βασουλα μου..ξερω οτι φοβασαι και ξερω ΤΙ φοβασαι, δεν εισαι η πρωτη ανηλικη που την παταει και δυστηχως ουτε και η τελευταια. σε αυτην την τοσο τρυφερη ηλικια ειναι πολυ λογικο να σε τουμπάρει αυτο το ανωμαλο καθικι. δεν φταις εσυ ειναι πολυ φυσιολογικο να τον ερωτευθεις...όλες μας στη θεση σου θα την πατουσαμε. πρεπει κοριτσι μου να βρεις το κουραγιο να μιλησεις με καποιον δικο σου...και επειδη λογικα δεν θα εισαι η μονη ανηλικη που βασανιζει αυτο το τερας..πρεπει να πας κατευθειαν στην αστυνομια...μην φοβασαι..και να καταγκειλεις τον μαλακα και την παρεα του...σημειωσε οτι οι φωτο με τα μερη του σωματος σου καθως και τα μερη σωματως αλλων ανηλίκων...λέγεται διακινηση παιδικης πορνογραφιας και επισης διωκεται απο τον νομο.
    δεν εισαι καθολου χαζο κοριτσι ...εισαι απλα μια αθωα ψυχουλα ...να θυμασαι ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ!!!!!!!!!!

Βασικά δεν ξέρω αν έχει κανει κάτι σε αλλη ανήλικη ρε παιδιά κ δε πάω αστυνομία τον αγαπάω. Είμαστε 10 μηνες μαζί... Εγώ δεν τον έχω πειράξει αλλά θέλει να το παιζει γκομενος ο γελοιος κ εγώ δε ξέρω τι κανει όταν δεν είμαστε μαζι

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    αγαπητη Βασουλα μου..ξερω οτι φοβασαι και ξερω ΤΙ φοβασαι, δεν εισαι η πρωτη ανηλικη που την παταει και δυστηχως ουτε και η τελευταια. σε αυτην την τοσο τρυφερη ηλικια ειναι πολυ λογικο να σε τουμπάρει αυτο το ανωμαλο καθικι. δεν φταις εσυ ειναι πολυ φυσιολογικο να τον ερωτευθεις...όλες μας στη θεση σου θα την πατουσαμε. πρεπει κοριτσι μου να βρεις το κουραγιο να μιλησεις με καποιον δικο σου...και επειδη λογικα δεν θα εισαι η μονη ανηλικη που βασανιζει αυτο το τερας..πρεπει να πας κατευθειαν στην αστυνομια...μην φοβασαι..και να καταγκειλεις τον μαλακα και την παρεα του...σημειωσε οτι οι φωτο με τα μερη του σωματος σου καθως και τα μερη σωματως αλλων ανηλίκων...λέγεται διακινηση παιδικης πορνογραφιας και επισης διωκεται απο τον νομο.
    δεν εισαι καθολου χαζο κοριτσι ...εισαι απλα μια αθωα ψυχουλα ...να θυμασαι ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ!!!!!!!!!!
    Ρε συ ρεα απλα υποκλινομαι κ μιλαω μπεσα τωρα,αυτο με ττις φωτο δεν το χα σκεφτει
    νομιζα οτι ειναι πιτσιρικας κ μαλακιζοταν,κ αφου μικρος δεν ειναι ,40 χρονων ανθρωπος να κανει τετοια ...Μακαρι να σωθει το κοριτσακι κ αν φοβασαι να το πεις στους γονεις σου να το πεις σε εμας δεν θα σ'αφησουμε ετσι να σαι σιγουρη.

Senior Member
    Βασικά δεν ξέρω αν έχει κανει κάτι σε αλλη ανήλικη ρε παιδιά κ δε πάω αστυνομία τον αγαπάω. Είμαστε 10 μηνες μαζί... Εγώ δεν τον έχω πειράξει αλλά θέλει να το παιζει γκομενος ο γελοιος κ εγώ δε ξέρω τι κανει όταν δεν είμαστε μαζι
    Ποια ειναι η εννοια της αγαπης ?ΝΑ κλαις,να σε υποτιμαει να σε βριζει,να σε κερατωνει,να σε χτυπαεικ οταν μαστουριαζει να σου φερεται καλα για οσο διαρκει?
    Α ρε Βασω πλανασαι πλανην οικτρα,αυτο που σου ειπε η ρεα δεν φταις εσυ,κ δεν σου κανω τον κριτη,τα ειδα κ εγω στην ζωη μου αυτα και σε μενα κ σε αλλες κοπελες.ΠΡΟΣΕΧΕ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ!

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast