Σε συγχωρω εγω τεκνον μου..
Ολγακι!Ζουμε!Για να σ'ακουμε!!
Printable View
Σε συγχωρω εγω τεκνον μου..
Ολγακι!Ζουμε!Για να σ'ακουμε!!
με θεωρείτε χαζή πολύ που έκανα κάτι τέτοιο;;;;
Ναι αλλά από τότε καταστράφηκε η ζωή μου , δεν βρήκα κανέναν να παντρευτώ αν έκανα παρέα με τα κορίτσια εκείνα που έκανα παρέα από την εκκλησία τώρα θα ήμουνα και παντρεμένη και όλα καλά έκανα λάθος....
Re ολγα χαλαρωσε. Οκ,δεν ηταν σωστο αυτό που εκανες αλλά δεν σκοτωσες και ανθρωπο. Επίσης οταν μιλάμε για 15 χρονια ΠΡΙΝ ολα αλλάζουν.Ολα εχουν ξεχαστει .Μονο στο δικό σ μυαλό υπαρχουν. βρες καμιά κοπέλα που δεν συχναζει στις εκκλησίες και κανε παρέα.ξεκόλλα γενικα. Και έλεος και η άλλη.Τοπαίζει γυναίκα της εκκλησίας και κατα ταλλα καθεται και σε κρίνει και σου κανει σπασίματα.
Ολγα νομιζω οτι τζαμπα καθεσαι και στεναχωρεις τον εαυτο σου... Οτι εγινε στο παρελθον ανηκει εκει... Εκανες ενα λαθος? ωραια μαθε μεσα απο αυτο και συνεχισε την ζωη σου...Οσο πιο πολυ σκαλωνεις, τοσο πισω πας... Ο δρομος ειναι μπροστα...
Να εχεις μια καλη μερα
μου δημιουργήθηκανε ψυχολογικά όμως από τότε
πείτε κάτι....
Aκούω μια χαρά!
Όλγα το θέμα αυτό το έχεις ξαναβάλει στις 12/03.
Μπορεις ν' αναζητήσεις εκεί τις απαντήσεις που θέλεις,δεν σου έκαναν?
[QUOTE=olgaki1975;458315]εγώ πήγαινα σε μία εκκλησία με το παλιό και έκανα παρέα με κάτι κορίτσια το θέμα είναι ότι ένα κορίτσι από αυτά είχε μία σχέση μακροχρόνια και με κολλούσε ο γκομενός της πάνω από ένα χρόνο και τελικά υπέκυψα και κάναμε σεξ από τότε ενώ δήθεν με συγχώρεσανε δεν κάνουμε παρέα και μου σπάνε τα νεύρα όταν πηγαίνω εκεί. τι να κάνω;;;[/QUOTE
απαντηση: κοιτα ολγα,με τον γκομενο της πηγες! πως περιμενεις να γινει αποδεκτη απο εκεινη κ απο τις φιλες της?ελα λιγο στην θεση της!