Originally Posted by
troxia
διάβασα μόνο το δικό σου κείμενο το αρχικό και κάποια σχόλια στο τέλος και το συμπερασμα που βγαζω εγώ είναι ότι το πιο πιθανό είναι να σε χώρισε για τον άλλο (το δείχνει κ η συμπεριφορά της άλλωστε στο τέλος,που μαλώνατε για λόγους δικούς της και σου φώναζε) κι όλο αυτό με σένα της τελέιωσε.
Δεν καταλαβαίνω γιατί σου κάνει τόση εντύπωση , είναι πολύ λογικό μετά απ τόσα χρόνια σχέσης να έρθει κ η ρουτίνα και να έστρεψε αλλού το ενδιαφέρον της. Ότι συναντιόσασταν κάθε μέρα δεν λέει κάτι, ένας λόγος παραπάνω να βαρεθέι μια ώρα αρχίτερα . Κ το ότι περνούσατε καλά γενικά δεν σημαίνει ότι είχατε χημεία ερωτική,που είναι από τα πιο σημαντικά σε μια σχέση.
Καταλαβαίνω ΄ότι σε πλήγωσε ο τρόπος που χωρίσατε και δεν ήσουν έτοιμος για κάτι τέτοιο, αλλα αφου η ίδια δεν εχει δώσει σημεία ζωής δεν πιστεύω ότι έχεις πιθανότητες. Στον έρωτα δεν μπορείς να βάλεις εύκολα την λογική ή τις ντροπές μπροστα και τον εγωισμό. Άμα καίγεσαι για τον άλλο, το ΄χερι σου πάει από μόνο του στο να του στείλεις μήνυμα,αυτό ξέρω εγώ.
Δεν πιστεύω ότι διστάζει να σου στείλει λοιπόν. Τώρα αν εσύ θες να τις στείλεςι τόσο πολύ κατά την δική μου ταπεινη γνώμη, δεν είναι ντροπή. Με το μήνυμα και μόνο θα της δείξεις ξεκάθαρα ότι την σκέφτεσαι ακόμη, και άμα θέλει αυτή θα κάνει το βήμα. Αν θες προσπάθησέ το με αυτόν τον τρόπο μια τελευταία φορα, αλλα δεν πιστεύω ότι θα βγει κάτι με αυτό .