ολες μας οι ευχες για τα αγγελουδια σου παπα μου!!!!..αν και ειμαι σιγουρη οτι δεν ειναι κατι σοβαρο... τωρα ολα τα παιδακια κρεβατομενα ειναι .. υπομονη! ;)
Printable View
ολες μας οι ευχες για τα αγγελουδια σου παπα μου!!!!..αν και ειμαι σιγουρη οτι δεν ειναι κατι σοβαρο... τωρα ολα τα παιδακια κρεβατομενα ειναι .. υπομονη! ;)
δε νομιζω να υπαρχει κατι πιο ροζ απο μενα αλλα αν σε αυτο εχεις δωσει κακη σημασια εγω μπορω να σου αποδειξω οτι για ολα υπαρχει κατι καλο ακομα κ σε αυτο που οι περισσοτεροι ειναι προκατιλειμενοι αρνητικα με αυτο αλλα βαριεμαι να το αποδειξω γιατι δεν εχω παντα κ πολυ ορεξη εστω κ αν αυτο δε φαινεται...
αλλα αυτο ναι το πιστευω αν δεν παινεψεις το σπιτι σου αυτο θα πεσει να σε πλακωσει...
θα μπορουσες να με αποστομωσεις πιο ευκολα αν μου ελεγες οτι δε συμφωνεις με οσα λεω..
με το να μου πασαρεις βιντεακια δε προκειται ουτε εγω να αλαξω γνωμη ουτε οσοι με ξερουν να επειρεαστουν..
γιατι πολυ απλα αυτο που φερνει τους ανθρωπους κοντα ειναι οι αδυναμιες τους.
απλα στο λεω για να μη κουραζεσε να βρεις βιντεακια...
τωρα αν δεν αρεσω σε σενα να σαι σιγουρος οτι αν αποφασισω καπια στιγμη οτι θελω να αρεσω να σαι σιγουρος οτι θα τα καταφερω αλλα δε σκοπευω να προβληθω...
γιατι απλα δεν εχω κανενα λογο να το κανω αφου καπια στιγμη η ιδια η ζωη θα κανει οτι μπορει το πιο απιθανο κ το πιο απιστευτο να το φερει μπροστα μου....
καλημερα σε όλους... πως ειστε σημερα??
betelgeuse betelgeuse έχει αποσυνδεθεί
Moderator
Ημ. Εγγραφής
Dec 2011
ICPS banner
Κλειδώνω το θέμα προσωρινά με την ελπίδα να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Το θέμα θα το ανοίξω ξανά το βράδυ.
εγω υποστηριζω το δικιο εκτος αν καπιος ειναι φιλος μου που θα τον υποστηριξω ετσι κ αλλιως η διαχειριση στη δικη σου περιπτωση εδιξε μεγαλη ανοχη
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης -συκοφαντική δυσφήμιση.
γιατι ειναι φοβερα κουραστικο αυτο το ειπατε μια το ειπατε δυο το ειπατε τρεις πλεον το μαθαμε απ εξω εξαφανιστηκε το θρεντ. τωρα το ξερουν ολοι αυτο..
ναι αλλα εσυ μεροληπτεις...προτιμω την αποψη του αλεξ... στο λέω εκ των προτερων για να μην κουραστεις δεν θα σε υπολογισω...απο εκει και περα δημοκρατια εχουμε κανε οτι θες
(προς ρεμεντυ)