προς mriya - αδικη και ανεξηγητη συμπεριφορα moderator (?) - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 146
    Senior Member
    Λοιπόν, επειδή χάνω επεισόδια γιατί δεν μπαίνω συχνά τελευταία λόγω των ιώσεων των μικρών μου, εγώ είμαι μαζί σας, συμπαθώ ρέα συμπαθώ φλερ συμπαθώ σταύρο και όλα τα μέλη που δίνουν ζωή στο forum, είναι αξιόλογα και μας εμπιστεύονται τα εσώψυχα τους!!!! Είμαι λοιπόν μαζί σας παιδιά!!!!!

Banned
    χαχαχαχαα papa ... σε ευχαριστούμε ποοολυ!!!... εσυ και καποια αλλα μελη ειστε ο λογος που βρισκω πάντα ενα ζεστο σπιτι εδω μέσα !!!

Senior Member
    Παρακαλώ κι εγώ τους διαχειριστές να επαναφέρουν το θέμα που άδικα έχουν αποσύρει
    Ευχαριστώ

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    χαχαχαχαα papa ... σε ευχαριστούμε ποοολυ!!!... εσυ και καποια αλλα μελη ειστε ο λογος που βρισκω πάντα ενα ζεστο σπιτι εδω μέσα !!!
    Ευχαριστώ πολύ και ανταποδίδω!!!!

Banned
    προς διαχείριση:
    το μονο που ζητάω είναι μια πολιτισμένη συζήτηση με κάποιον διαχειρηστή ...το ζηταω απο χθες το βραδυ ...Ημαρτον τοσες ωρες μετα και καμία λογική αντιδραση?? τουλάχιστον επαναφέρετε το θέμα που τοσο βιαια κλεισατε !για τα του δελφινιου τα συζηταμε στον χρόνο που επιθυμειτε!

Senior Member
    Είμαι νέο μέλος και δε μπορώ να έχω αντικειμενική άποψη για κανέναν. Αντιλαμβάνομαι, όμως, πως υπάρχει μια ειδική μεταχείριση, κάποια είδους ανισονομία. Αν υπάρχουν κανονες, που κατά την άποψή μου πρέπει να υπάρχουν, γιατί τα θέματα που θίγονται είναι λεπτά, πρέπει να ισχύουν εξ' ίσου για όλους. Αν πρέπει να κατέβει κάποιο θέμα για τον Χ ή Ψ λόγο και η διαδικασία απαιτεί ενημέρωση, δεν καταλαβαίνω γιατί να μην γίνει.
    2ον Δεν πιστεύω ότι τα φόρουμ είναι αυτοσκοπός, πέραν του οικονομικού. Δεν υπάρχουν για να υπάρχουν απλώς. Το παρόν υποτίθεται πως είναι για ψυχολογική υποστήριξη, οι περισσότεροι από εμάς είμαστε σε φάση να πληρώνουμε για να μάθουμε να εκφραζόμαστε ελεύθερα, δε μπορώ να διανοηθώ τον λόγο διαγραφής άσχετων σχολείων, τη στιγμή που αυτά εξυπηρετούν τον αντικειμενικό σκοπό του φόρουμ αυτού, που είναι η ψυχολογική υποστήριξη.
    3ον Όσων αφορά την ύπαρξη ή μη τρολλ, πραγματικά πιστεύω πως δεν πρέπει να υπάρξουν διαγραφές. Θεωρώ πως οι διαχειριστές δεν θα πρέπει να διαγράφουν κανέναν χρήστη και ποτέ, όχι μόνο εδώ, αλλά γενικότερα. Το τρολλ έχει κάθε δικαίωμα να εκφραστεί όπως όλοι, άσχετα με το τι λένε. Με το να διασφαλίστεί το δικαίωμα για ίση μεταχείρηση ακόμη και του τελευταίου τρολλ σε κάθε κατάσταση, διασφαλίζει και την ίση μεταχείριση όλων των χρηστών. Η απάντηση σε αυτού του είδους τις συμπεριφορές είναι η άγνοια. Το κίνητρο για τέτοιου είδους παιχνίδια είναι το να δημιουργηθεί ντόρος, κάτι που στην παρούσα επιτευχθεί. Αν δεν υπάρξει ενδιαφέρων, θα αποβληθούν από μόνες τους τέτοιες συμπεριφορές. Πιστευω πως αν το δελφίνι βλέπει χωρις να είναι συνδεμένο θα χαιρεται για την κατασταση και θα σκεφτεται το επόμενο poll να είναι "σας έσπασα αρκετα τα νευρα ή όχι;", αν δεχτούμε πως όντως το δελφίνι είναι τρολλ. Μονο ετσι πιστευω οτι μπορεί να προστατευθεί το φορουμ και θα συμβεί απο ανθρώπους που πραγματικά το αντιπροσωπευουν.
    Κατα τα άλλα πιστεύω πως θα είναι κρίμα να φύγουν μέλη γι αυτό το λόγο και γενικότερα να υπάρξουν περισσότερες συγκρούσεις. Είναι πολύ ωραίο το φόρουμ, ας το χαρούμε όσο μπορούμε.

Senior Member
    Είμαι νέο μέλος και δε μπορώ να έχω αντικειμενική άποψη για κανέναν. Αντιλαμβάνομαι, όμως, πως υπάρχει μια ειδική μεταχείριση, κάποια είδους ανισονομία. Αν υπάρχουν κανονες, που κατά την άποψή μου πρέπει να υπάρχουν, γιατί τα θέματα που θίγονται είναι λεπτά, πρέπει να ισχύουν εξ' ίσου για όλους. Αν πρέπει να κατέβει κάποιο θέμα για τον Χ ή Ψ λόγο και η διαδικασία απαιτεί ενημέρωση, δεν καταλαβαίνω γιατί να μην γίνει.
    2ον Δεν πιστεύω ότι τα φόρουμ είναι αυτοσκοπός, πέραν του οικονομικού. Δεν υπάρχουν για να υπάρχουν απλώς. Το παρόν υποτίθεται πως είναι για ψυχολογική υποστήριξη, οι περισσότεροι από εμάς είμαστε σε φάση να πληρώνουμε για να μάθουμε να εκφραζόμαστε ελεύθερα, δε μπορώ να διανοηθώ τον λόγο διαγραφής άσχετων σχολίων, τη στιγμή που αυτά εξυπηρετούν τον αντικειμενικό σκοπό του φόρουμ αυτού, που είναι η ψυχολογική υποστήριξη.
    3ον Όσων αφορά την ύπαρξη ή μη τρολλ, πραγματικά πιστεύω πως δεν πρέπει να υπάρξουν διαγραφές. Θεωρώ πως οι διαχειριστές δεν θα πρέπει να διαγράφουν κανέναν χρήστη και ποτέ, όχι μόνο εδώ, αλλά γενικότερα. Το τρολλ έχει κάθε δικαίωμα να εκφραστεί όπως όλοι, άσχετα με το τι λέει. Με το να διασφαλίστεί το δικαίωμα για ίση μεταχείρηση ακόμη και του τελευταίου τρολλ σε κάθε κατάσταση, διασφαλίζει και την ίση μεταχείριση όλων των χρηστών. Η απάντηση σε αυτού του είδους τις συμπεριφορές είναι η άγνοια. Το κίνητρο για τέτοιου είδους παιχνίδια είναι το να δημιουργηθεί ντόρος, κάτι που στην παρούσα επιτευχθεί. Αν δεν υπάρξει ενδιαφέρων, θα αποβληθούν από μόνες τους τέτοιες συμπεριφορές. Πιστευω πως αν το δελφίνι βλέπει χωρίς να είναι συνδεμένο θα χαιρεται για την κατασταση και θα σκεφτεται το επόμενο poll να είναι "σας έσπασα αρκετα τα νευρα ή όχι;", αν δεχτούμε πως όντως το δελφίνι είναι τρολλ. Μονο ετσι πιστευω οτι μπορεί να προστατευθεί το φορουμ και θα συμβεί απο ανθρώπους που πραγματικά το αντιπροσωπευουν.
    Κατα τα άλλα πιστεύω πως θα είναι κρίμα να φύγουν μέλη γι αυτό το λόγο και γενικότερα να υπάρξουν περισσότερες συγκρούσεις. Είναι πολύ ωραίο το φόρουμ, ας το χαρούμε όσο μπορούμε.

Banned
    σε ευχαριστω πολυ για την τοποθετηση σου και συμφωνω σε οσα είπες .. η διαγραφη του θεματος εγινε απροειδοποίητα και ακομα και τωρα καμια λογικη εξηγηση δεν εχει δοθει..απο το υφος της διαχειρήστριας θα κατάλαβες τι εννοουσα οταν ελεγα για την συμπεριφορα..
    τωρα οσον αφορα τις διαγραφες.. δεν ειναι ετσι τα πραγματα, δεν ειναι μόνο τα αθωα τρολ που απλα πετανε βλακειες ...εχω υπάρξει μαρτυρας αλλα και θυμα λεκτικης κακοποίησης, να ανοιγω την ψυχη μου και καποιος να με βριζει το χυδαια που να σου κοβονται τα πόδια...πρεπει να υπάρχει ενα οριο ..και με τα πολλα κατι γινετε σε αυτο βεβαια ...πολυυυ κατοπιν εορτης συνηθως.
    να εκφραζονται τα τρολλ αλλα με επίβλεψη ειτε απο την διαχείρηση ειτε απο τα μέλη.
    τα μελη που χανονται απο το φόρουμ απο αυτες τις επιθεσεις ειναι πολλα και αν γινομασταν πιο οργανωμενοι σε αυτο, τοτε θα ειχαμε πολλα περισσοτερα μελη. πες μου ..ενας σοβαρος επισκεπτης που θα μπει στο φορουμ και θα πέσει πάνω στην ατακα ειμαι μπάζο ή θελω να πουλησω τα σωθηκα της μανας μου για να βρω γυναικα... γιατι να γραφτει? γιατι να γινει μέλος?...εσυ μαλλον εισαι τυχερη γιατι δεν θα επεσες σε αυτα τα θρεντ και σημερα ειμαστε τυχεροι που εχουμε ενα ακομα σοβαρο μελος στην παρεα μας.
    το φορουμ μπορει να μεγαλώσει και να γινει ενα αρτιο και αξιοπρεπεστατο σημειο συναντησης και να κερδισουμε όλοι απο αυτο μελη και διαχείριση. ετσι πιστευω..

Senior Member
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Λοιπόν, επειδή χάνω επεισόδια γιατί δεν μπαίνω συχνά τελευταία λόγω των ιώσεων των μικρών μου, εγώ είμαι μαζί σας, συμπαθώ ρέα συμπαθώ φλερ συμπαθώ σταύρο και όλα τα μέλη που δίνουν ζωή στο forum, είναι αξιόλογα και μας εμπιστεύονται τα εσώψυχα τους!!!! Είμαι λοιπόν μαζί σας παιδιά!!!!!
    Να 'σαι καλά Papa! ♥ Συμφωνώ κι εγώ με τη Ρέα ότι χάρη σε άτομα σαν κι εσένα που είναι πρόθυμα να βοηθήσουν και να συμπαρασταθούν βρίσκω κι εγώ μια ζεστή αγκαλιά που τόσο μου λείπει στον έξω κόσμο...και παρηγοριά κι ανακούφιση...

Περαστικά στα παιδάκια σου!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    σε ευχαριστω πολυ για την τοποθετηση σου και συμφωνω σε οσα είπες .. η διαγραφη του θεματος εγινε απροειδοποίητα και ακομα και τωρα καμια λογικη εξηγηση δεν εχει δοθει..απο το υφος της διαχειρήστριας θα κατάλαβες τι εννοουσα οταν ελεγα για την συμπεριφορα..
    τωρα οσον αφορα τις διαγραφες.. δεν ειναι ετσι τα πραγματα, δεν ειναι μόνο τα αθωα τρολ που απλα πετανε βλακειες ...εχω υπάρξει μαρτυρας αλλα και θυμα λεκτικης κακοποίησης, να ανοιγω την ψυχη μου και καποιος να με βριζει το χυδαια που να σου κοβονται τα πόδια...πρεπει να υπάρχει ενα οριο ..και με τα πολλα κατι γινετε σε αυτο βεβαια ...πολυυυ κατοπιν εορτης συνηθως.
    να εκφραζονται τα τρολλ αλλα με επίβλεψη ειτε απο την διαχείρηση ειτε απο τα μέλη.
    τα μελη που χανονται απο το φόρουμ απο αυτες τις επιθεσεις ειναι πολλα και αν γινομασταν πιο οργανωμενοι σε αυτο, τοτε θα ειχαμε πολλα περισσοτερα μελη. πες μου ..ενας σοβαρος επισκεπτης που θα μπει στο φορουμ και θα πέσει πάνω στην ατακα ειμαι μπάζο ή θελω να πουλησω τα σωθηκα της μανας μου για να βρω γυναικα... γιατι να γραφτει? γιατι να γινει μέλος?...εσυ μαλλον εισαι τυχερη γιατι δεν θα επεσες σε αυτα τα θρεντ και σημερα ειμαστε τυχεροι που εχουμε ενα ακομα σοβαρο μελος στην παρεα μας.
    το φορουμ μπορει να μεγαλώσει και να γινει ενα αρτιο και αξιοπρεπεστατο σημειο συναντησης και να κερδισουμε όλοι απο αυτο μελη και διαχείριση. ετσι πιστευω..
    Εχεις ένα δίκιο όπως το θέτεις, αν και οι ποσότητα δεν είναι πάντα το καλύτερο, κάθε μορφή βίας θα έπρεπε να μην υπάρχει. είτε λεκτική είτε οτιδήποτε. Βεβαια μια διαγραφη χρηστη δε νομίζω πως διαφαλίζει κ την εφαπαξ απομακρυνση του. Αν οι διαχειριστές δεν έχουν χρόνο να ασχολούνται, πραγμα εντελως ανθρώπινο, ας βρουν κάποιους ακόμα να βοηθήσουν στη διαχείριση. Οτι κι αν αποφασιστεί, η καταστολή δεν είναι καλή επιλογή, αφού μπορεί να υπάρξει πρόληψη

Banned
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Εχεις ένα δίκιο όπως το θέτεις, αν και οι ποσότητα δεν είναι πάντα το καλύτερο, κάθε μορφή βίας θα έπρεπε να μην υπάρχει. είτε λεκτική είτε οτιδήποτε. Βεβαια μια διαγραφη χρηστη δε νομίζω πως διαφαλίζει κ την εφαπαξ απομακρυνση του. Αν οι διαχειριστές δεν έχουν χρόνο να ασχολούνται, πραγμα εντελως ανθρώπινο, ας βρουν κάποιους ακόμα να βοηθήσουν στη διαχείριση. Οτι κι αν αποφασιστεί, η καταστολή δεν είναι καλή επιλογή, αφού μπορεί να υπάρξει πρόληψη
    προς το παρον οπως βλέπεις ... δεν υπάρχει καμια διαθεση..ουτε καν για επικοινωνια !!

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Να 'σαι καλά Papa! ♥ Συμφωνώ κι εγώ με τη Ρέα ότι χάρη σε άτομα σαν κι εσένα που είναι πρόθυμα να βοηθήσουν και να συμπαρασταθούν βρίσκω κι εγώ μια ζεστή αγκαλιά που τόσο μου λείπει στον έξω κόσμο...και παρηγοριά κι ανακούφιση...

Περαστικά στα παιδάκια σου!
    παπα, τι εχουν τα παιδακια σου?

Senior Member
    μπραβο μαμη μου!!..δεν μπορεις να φανταστεις ποσο ανησυχω για το φλερακι μας... !!!
    τουλάχιστον ηρεμισα με εσενα!.. ελα πες την αληθεια ..εκανες φασινα πάλι ε?? φασινολατρη!!!
    Ποσο καλα με ξερεις Ρεα! Εφτιαξα και cookies! Με επιασαν τα νευρασθενικα μου
    Pionier vsegda gotov!!!

Banned
    Quote Originally Posted by madiwasp View Post
    Ποσο καλα με ξερεις Ρεα! Εφτιαξα και cookies! Με επιασαν τα νευρασθενικα μου
    θες να με υιοθετησεις?? ποσο τυχερος ειναι αυτος ο αρχοντας ...αν καθε φορα που συγχιζεται η μανουλα ψηνει κουκις ... θα ζησει ζωη χαρισαμενη!!!...

Senior Member
    παπα, τι εχουν τα παιδακια σου?
    Κύκνε και Ρέα σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον! Οι μικροί πηγαίνουν παιδικό σταθμό και περνούν πολλές ιώσεις. Ο Θανασάκης είναι τρεις μέρες τώρα με σαράντα πυρετό, ο ένας από τους δίδυμος ,έχω κι έναν ακόμη το Γιάννη-Μάριο. Ανησυχώ πολύ για το μικρούλη, αύριο μάλλον θα κάνουμε εξετάσεις να δούμε πως είναι. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ κορίτσια, με συγκινεί το ενδιαφέρον σας!!! Είμαι συνέχεια σε επιφυλακή κάντε μια ευχή να πάνε όλα καλά!
    Ευχαριστώ και πάλι

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast