Κάνω υπομονή,αλλά τίποτα ακόμη.....
Printable View
η πρώτη φορά που γίνεται καποια μανούλα πάντα έτσι είναι, σε φρικάρει η διαδικασία και ειναι φυσιολογικό... να σκεύτεσαι το μετά...αυτόν τον μπόμπιρα που θα μπορείς να αγκαλιάζεις και να τον ζουλας και εκεινα τα πολυ πολυ μικρα ποδαράκια και χερακια που οσο και να μεγαλώσουν δεν θα θες ποτε να σταματας να τα φιλας!!! ;)
madiwasp σου εύχομαι να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη η διαδικασία του τοκετού και να μην το αφήσεις λεπτό από τα χέρια σου το κουτσουνάκι σου. Να είναι υγιές καλότυχο κ ευτυχισμένο το μικρούλι κι εσύ με τον μπαμπά του πολύ περήφανοι γι αυτό. :)
Αγοράκι είναι;
*συγγνώμη αν είμαι off topic
madiwasp είχες "εύκολη" εγκυμοσύνη; Πιστεύω πως αν κλείσεις τα μάτια και φανταστείς τον πρίγκηπα σου, θα συμφωνήσεις πως του αξίζει το άγχος, που κατά τη γνώμη μου είναι φυσιολογικό. Πάντως ξέρω από έγκυρες πηγές πως το πανεπιστημιακό της Λάρισας έχει πολύ καλή μαιευτική κλινική
Ευτυχως ειχα και εχω πολυ ευκολη εγκυμοσυνη..το μονο μου συμπτωμα ηταν η υπνηλια στο 1ο τριμηνο..κατα τα αλλα δεν ειχα απολυτως κανενα αλλο σωματικο συμπτωμα..ουτε μια αναγουλα..εναν εμετο ρε παιδι μου...τιποτα! Ειδα στο thread που ανοιξες οτι εισαι κι εσυ εγκυουλα!!! Σου εγραψα κι εκει μαλιστα..με το καλο κοπελα μου και μ' εναν πονο!!! Τι περιμενεις, αγοράκι ή κοριτσακι???
Καλησπέρα παιδιά!Τι κάνετε??
Ρέα τελικά τι έκανες με τις Ορμονικές?Τις έκανες?
Που το θυμήθηκα εντωμεταξύ!
Καλως τοοον !!!
Mε έχει σκίσει ο Aeon!Μου δίνει συνέχεια παρατηρήσεις επειδή κάνω διαγνώσεις!!Χα χα!
**Εντωμεταξύ είμαι σε αναμμένα κάρβουνα...Δεν πούλησα σήμερα την Εθνική Τράπεζα και είχα μεγάλο κέρδος...
Και φοβάμαι μήπως αύριο έχουμε πτώση...
Πουλάει η Εθνική την Θυγατρική της (Finansbank) και είμαι συνέχεια με το Refresh στο PC για να δω αν ξεπερνάει τα 3 δις€ το τίμημα(επιθυμητό)...
http://news.in.gr/economy/article/?aid=1500047339
Αχ αυτή η Απληστία στο Χ.Α,ελπίζω να μην την πληρώσω!
Αλλά λειτουργώ λίγο πιο ρισκαδόρικα λόγω της Γύφτισσας...
Δηλαδη Σταυρο μπορει να δεχθεις μπαν ?