Κάνω come back... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 16 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 233
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by madiwasp View Post
    Πολυ καλο αυτο..συνεχισε και με τα υπολοιπα και θα δεις οτι ολα θα πανε καλα!
    Κάνω υπομονή,αλλά τίποτα ακόμη.....

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Πολυ καλο αυτο..συνεχισε και με τα υπολοιπα και θα δεις οτι ολα θα πανε καλα!
    Άμα ήμουν και σαν τον Σπαλιάρα ή σαν τον David Gandy,ακόμη καλύτερα!

Banned
    Στη Λαρισα θα γεννησω..στο Πανεπιστημιακο...αχ και φοβαμαιιιιι!!! Εχω δει κατι βιντεακια με γεννες και φρικαρα τελειως!!!
    η πρώτη φορά που γίνεται καποια μανούλα πάντα έτσι είναι, σε φρικάρει η διαδικασία και ειναι φυσιολογικό... να σκεύτεσαι το μετά...αυτόν τον μπόμπιρα που θα μπορείς να αγκαλιάζεις και να τον ζουλας και εκεινα τα πολυ πολυ μικρα ποδαράκια και χερακια που οσο και να μεγαλώσουν δεν θα θες ποτε να σταματας να τα φιλας!!! ;)

Senior Member
    Ακουσα οτι παιζει γενικη καθαριοτητα??? Ερχομαιιιιιι!!! ..αν και τωρα εχω γινει λιγο δυσκινητη καθοτι η κοιλια μου εγινε σαν τεραστιο μπαλονι...αλλα παντα μπορω να καθαρισω μια τουαλετα..να ριξω ενα σκουπισμα..ενα σφουγγαρισμα...
    μόλις γεννήσεις παρέχω δωρεαν μπειμπι σιττινγκ και φιλοξενία φυσικα και αναλαμβανεις καθαριοτητα χαχαχαχαχααχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    η πρώτη φορά που γίνεται καποια μανούλα πάντα έτσι είναι, σε φρικάρει η διαδικασία και ειναι φυσιολογικό... να σκεύτεσαι το μετά...αυτόν τον μπόμπιρα που θα μπορείς να αγκαλιάζεις και να τον ζουλας και εκεινα τα πολυ πολυ μικρα ποδαράκια και χερακια που οσο και να μεγαλώσουν δεν θα θες ποτε να σταματας να τα φιλας!!! ;)
    Αυτα σκεφτομαι!! Και παιρνω κουραγιο!!!
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Fleur View Post
    μόλις γεννήσεις παρέχω δωρεαν μπειμπι σιττινγκ και φιλοξενία φυσικα και αναλαμβανεις καθαριοτητα χαχαχαχαχααχα
    Φλερουλα μου εσυ και η Ρεα αναλαμβανεται baby sitting και εγω θα κανω τα σπιτια σας να αστραψουν!!
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    madiwasp σου εύχομαι να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη η διαδικασία του τοκετού και να μην το αφήσεις λεπτό από τα χέρια σου το κουτσουνάκι σου. Να είναι υγιές καλότυχο κ ευτυχισμένο το μικρούλι κι εσύ με τον μπαμπά του πολύ περήφανοι γι αυτό. :)
    Αγοράκι είναι;

*συγγνώμη αν είμαι off topic

Senior Member
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    madiwasp σου εύχομαι να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη η διαδικασία του τοκετού και να μην το αφήσεις λεπτό από τα χέρια σου το κουτσουνάκι σου. Να είναι υγιές καλότυχο κ ευτυχισμένο το μικρούλι κι εσύ με τον μπαμπά του πολύ περήφανοι γι αυτό. :)
    Αγοράκι είναι;

*συγγνώμη αν είμαι off topic
    Kutchunie μου σ' ευχαριστώ πολυ!!! Ναι αγορακι περιμενω!!! Απλα οσο πλησιαζει ο καιρος με αγχωνει λιγο η διαδικασια του τοκετου...μακαρι να πανε ολα καλα για ολες τις μανουλες του κοσμου!!!
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    madiwasp είχες "εύκολη" εγκυμοσύνη; Πιστεύω πως αν κλείσεις τα μάτια και φανταστείς τον πρίγκηπα σου, θα συμφωνήσεις πως του αξίζει το άγχος, που κατά τη γνώμη μου είναι φυσιολογικό. Πάντως ξέρω από έγκυρες πηγές πως το πανεπιστημιακό της Λάρισας έχει πολύ καλή μαιευτική κλινική

Senior Member
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    madiwasp είχες "εύκολη" εγκυμοσύνη; Πιστεύω πως αν κλείσεις τα μάτια και φανταστείς τον πρίγκηπα σου, θα συμφωνήσεις πως του αξίζει το άγχος, που κατά τη γνώμη μου είναι φυσιολογικό. Πάντως ξέρω από έγκυρες πηγές πως το πανεπιστημιακό της Λάρισας έχει πολύ καλή μαιευτική κλινική
    Ευτυχως ειχα και εχω πολυ ευκολη εγκυμοσυνη..το μονο μου συμπτωμα ηταν η υπνηλια στο 1ο τριμηνο..κατα τα αλλα δεν ειχα απολυτως κανενα αλλο σωματικο συμπτωμα..ουτε μια αναγουλα..εναν εμετο ρε παιδι μου...τιποτα! Ειδα στο thread που ανοιξες οτι εισαι κι εσυ εγκυουλα!!! Σου εγραψα κι εκει μαλιστα..με το καλο κοπελα μου και μ' εναν πονο!!! Τι περιμενεις, αγοράκι ή κοριτσακι???
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    Καλησπέρα παιδιά!Τι κάνετε??
    Ρέα τελικά τι έκανες με τις Ορμονικές?Τις έκανες?
    Που το θυμήθηκα εντωμεταξύ!

Καλως τοοον !!!
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Καλως τοοον !!!
    Mε έχει σκίσει ο Aeon!Μου δίνει συνέχεια παρατηρήσεις επειδή κάνω διαγνώσεις!!Χα χα!

**Εντωμεταξύ είμαι σε αναμμένα κάρβουνα...Δεν πούλησα σήμερα την Εθνική Τράπεζα και είχα μεγάλο κέρδος...
    Και φοβάμαι μήπως αύριο έχουμε πτώση...
    Πουλάει η Εθνική την Θυγατρική της (Finansbank) και είμαι συνέχεια με το Refresh στο PC για να δω αν ξεπερνάει τα 3 δις€ το τίμημα(επιθυμητό)...
    http://news.in.gr/economy/article/?aid=1500047339
    Αχ αυτή η Απληστία στο Χ.Α,ελπίζω να μην την πληρώσω!
    Αλλά λειτουργώ λίγο πιο ρισκαδόρικα λόγω της Γύφτισσας...
    Last edited by Stavros; 21-12-2015 at 20:42.

Δηλαδη Σταυρο μπορει να δεχθεις μπαν ?
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Δηλαδη Σταυρο μπορει να δεχθεις μπαν ?
    Έχω 9 Points συνολικά!Στους 10 λες σε μπανάρουν για κάποιο διάστημα?Έλα μου ντε!Δεν ξέρω το σύστημα του Forum!
    Αλλά ρε παιδί μου με έχουν ξεσκίσει στις ποινές!Μα πόσο παραβάτης είμαι πια??Χα χα!

Page 5 of 16 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast