Originally Posted by
soking
ξαναλεω μονο απο γυναικες ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΓΩ.σαφως κ αντρες το εχουν κανει.αλλα οταν εχεις ακουσει 10 ιστοριες θηλυκου γενους κ 0 αντρικου δικαιουμαι να βγαλω ευκολα συμπερασματα.παντως δε μπορω να το πιστεψω πως καποιος/α δηλωνει οτι ειναι το ιδιο η σεξουαλικη προδοσια με τη συναισθηματικη προδοσια.στη μια περιπτωση μπορει να ειναι μια λαθος αποφαση,ενα απωθημενο,μια διαθεση της στιγμης.οχι οτι καλυτερο σε μια σχεση αλλα την επομενη στιγμη την ιδια γυναικα θα λατρευεις.κ αν την αγαπας τοσο θα φροντισεις να μη το ξανακανεις κ να της προσφερεις τη σχεση που της αξιζει.στην αλλη περιπτωση μονο κοροιδια,προδοσια κ χαμενος χρονος.οχι κ καμια διαφορα.τεραστια ειναι η διαφορα στα δικα μου ματια κ βασικα ξεχωριζει στην ηθικη μου ποιο κερατο ειναι συγχωρησιμο (αναλογα τις συνθηκες) κ ποιο οχι ανεξαιρετως συνθηκων.επειδη συγχωρηθηκα θεωρω πως οσο κ αν με πονουσε θα μπορουσα να συγχωρησω ενα one night stand της δικιας μου σε ενα διημερο με φιλες,αλκοολ κτλ αλλα να ερωτευτει αλλον κ να γυρισει σε μενα επειδη ειμαι πιο καταλληλος για οικογενεια ΠΟΤΕ.εξακολουθεις να πιστευεις πως ειναι ιδιες οι δυο περιπτωσεις?