ayti.....................
Printable View
ayti.....................
Μην εισαι και πολυ βεβαιος ...........εγω δεν εχω τιποτα εκ των δυο , αλλα το 97 , εκανα μια αποτυχημενη επεμβαση λειζερ στα ματια , με αποτελεσμα την μη ανασρεψιμη βλαβη να βλεπω το βραδυ γυρω απο τα φωτα ' φωτοστεφανα ' κατι που μου κοστισε πολυ και δεν μπορουσα πλεον να κυκλοφορησω βραδυ , χωρις να μου σπανε τα νευτρα , ειναιμεγαλη υποθεση ξαφνικα το βραδυ να μην μπορεις να κυκλοφορησεις χωρις ενοχληση σοβαρη , και ποσο μαλλον στην οδηγηση , που ημουν και βραδυνος τυπος ... ..........ο γιατρος μουπε να περιμενουμε μερικα χρονια να εξελιχτουν τα μηχανηματα , να κανουμε επαναληπτικη ( με ρισκο ) επεμβαση .......ως τοτε τι κανουμε ? πως βλρεπουμε ? τελικα σε καμποσα χρονια ( 4-5 ) συνηθισα μερικως αυτον τον τροπο ορασης ,τον λειψο , αλλα καπου εκει εντοπιζω την εναρξη κτθλψης , οποτε μην περιοριζουμε την κτθλψη σε στερεοοτυπα .......και παλι, υποθεση κανω οτι αυτο φταει , αλλα συμπιπτει με την εναρξη κτθλψης το 98-99 ........τωρα πουχω συνηθισει την οραση αυτη , την κακη , η κτθλψη αυτονομηθηκε απο το αρχικο αιτιο ........και δεν εχω επεισοδια κτθλψης , αλλα μια σταθερη νταουν κατασταση , και τωρα βρηκα τις δυναμεις , και το βαλσαμοχορτο , και συνερχομαι , εδω κα δυο χρονια ,απο μετρια μειζονα κτθλψη , διαγνωσμενη ......προφανως δεν θαντιδρουσαν ολοι με τον ιδιο τροπο, αλλα καπου ειχα διαβασει οτι η κτθλψη ειναι μια παραδοξη αντιδραση στο αγχος ............δλδ δεν ξερει κανεις τα αιτια , ακομη ...................οπως οταν αγχωθω πολυυυυυυυυ , βγαζω ψωριαση , δεν σημαινει οτι οπιος αγχωθει πολυ θα βγαλει ψωριαση , αλλα θα παθει αλλα πραματα , χειροτερα , γιατι αγχωδης , δεν ειμαι .....
Ειδικά σήμερα που έμεινα σπίτι δέχομαι ένα ανελέητο πόλεμο μέσα μου από ψυχαναγκασμούς. Έρχονται σχεδόν συνέχεια στη μνήμη μου συγκεκριμένα πραγματικά περιστατικά από τη ζωή μου με ανθρώπους που με ενόχλησαν έστω λεκτικά και δεν αντέδρασα και τα συμβάντα αυτά καταχωρηθηκαν στη μνήμη μου ως τύψεις συνειδήσεως, ως βαριά απωθημένα. Και ο νους μου φέρνει τα άτομα αυτά και τέτοια περιστατικά στο σήμερα ή και στο τότε και φτιάχνει περιστατικά βιαιοτητας, εκδίκησης. Που χάνεται ο έλεγχος, αντιδρω και όπου ήθελε ας με βγάλει. Μετανιώνω που δεν αντέδρασα με τέτοιο τρόπο. Ακόμα και σε πιο πρόσφατα περιστατικά. Γυμναστήριο αγαπητοι Macgyver και ellis θα έκανα σκεπτόμενος και αυτή την πλευρά. Όλα αυτά λειτουργούν ιδίως για το μέλλον για μένα και ως πηγές κατάθλιψης επειδή μετανιώνω για οπου δεν αντέδρασα!
Ιωάννη πρέπει να μάθεις να κάνεις πάντα ότι γουστάρεις για να μην έχεις απωθημένα το πρώτο πράγμα που έμαθα σε φίλες μου ότι γουστάρουν θα κάνουν το τι μπινελικια μου ρίχνουν τώρα πλέον δε φαντάζεσαι
ΔΕΝ ειμαι σιγουρος οτι αυτο που εμφανιζεται απο ελλειψη βιταμινων και απο γηρανση του εγκεφαλου εχει ιδια σοβαροτητα με την χρονια μορφη.
επισις μια τραυματικη εμπειρια στα 30 δεν ειναι ιδια με μια στην ηλικια του ενος-δυο ετων.