Originally Posted by
Macgyver
Παυλινα , εχω εκπαιδευσει τον εαυτο μου , να μην του αρεσουν τα γλυκα , μεχρι που πραματι δεν μαρεσουν , αλλα ενα μισοκιλο παγωτο σοκολατα , παντα τοχω στην καταψυξη , για ωρα αναγκης ...................................λιθιο παιρνεις ε ? βαρυ φαρμακο , αλλα για να το παιρνεις ..................ενταξει , ολοι κανουμε παρασπονδιες , εγω ειχα προβλημα με το αλκοολ , το μειωσα το 2010 , αλλα τελικα , τοκοψα εντελως προ 2μηνου , κραταγα μια επαφη μεχρι και 2 μηνες πριν , κρασι επινα , αλλα δεν μπορουσα ναδυνατισω , οι κακες συνηθειες ευκολα εγκαθισταναι , και δυσκολα φευγουν , οι καλες , ακριβως το αντιθετο ....................καθε πρωι , πινω , εκτος απο εναν καφε Ελληνικο , ενα ποτηρι χυμο ροδι , φρεσκο , πολυ αποτοξινωτικο , και η βιταμινη C , που παιρνω με τις χουφτες , αντικαθιστα το κολλαγονο , που χανεται με την ηλικια , αυτα που διαφημιζουν , ειναι μπουρδες , δεν κανουν τιποτα , ουτε το κολλαγονο , ουτε το υαλορουνικο οξυ , καταστρεφονται στο στομαχι , μονο σε αλοιφη κανει κατι το κολλαγονο , η σε ενεσιμο ,εχω παιδικο φιλο γιατρο , που κανει κολλαγονο στο προσωπο, 4 συνεδριες τον πρωτο μηνα , και μετα μια τον μηνα , δεν εχω σκεφτει να κανω , αλλα η αδελφη μυ ,52 , εκανε , και εχει διαφορα ............