Πολυκυστικές Ωοθήκες - Παχυσαρκία - Κατάθλιψη - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 124
    Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Παυλινα , εχω εκπαιδευσει τον εαυτο μου , να μην του αρεσουν τα γλυκα , μεχρι που πραματι δεν μαρεσουν , αλλα ενα μισοκιλο παγωτο σοκολατα , παντα τοχω στην καταψυξη , για ωρα αναγκης ...................................λιθιο παιρνεις ε ? βαρυ φαρμακο , αλλα για να το παιρνεις ..................ενταξει , ολοι κανουμε παρασπονδιες , εγω ειχα προβλημα με το αλκοολ , το μειωσα το 2010 , αλλα τελικα , τοκοψα εντελως προ 2μηνου , κραταγα μια επαφη μεχρι και 2 μηνες πριν , κρασι επινα , αλλα δεν μπορουσα ναδυνατισω , οι κακες συνηθειες ευκολα εγκαθισταναι , και δυσκολα φευγουν , οι καλες , ακριβως το αντιθετο ....................καθε πρωι , πινω , εκτος απο εναν καφε Ελληνικο , ενα ποτηρι χυμο ροδι , φρεσκο , πολυ αποτοξινωτικο , και η βιταμινη C , που παιρνω με τις χουφτες , αντικαθιστα το κολλαγονο , που χανεται με την ηλικια , αυτα που διαφημιζουν , ειναι μπουρδες , δεν κανουν τιποτα , ουτε το κολλαγονο , ουτε το υαλορουνικο οξυ , καταστρεφονται στο στομαχι , μονο σε αλοιφη κανει κατι το κολλαγονο , η σε ενεσιμο ,εχω παιδικο φιλο γιατρο , που κανει κολλαγονο στο προσωπο, 4 συνεδριες τον πρωτο μηνα , και μετα μια τον μηνα , δεν εχω σκεφτει να κανω , αλλα η αδελφη μυ ,52 , εκανε , και εχει διαφορα ............
    και γω φια ωρα αναγκης τα επαιρνα..αλλα τελικα μαλλον ειχα πολλες ωρες αναγκης!! χαχαχα

Quote Originally Posted by rea View Post
    και δεν ειναι μονο η μητερα σου η μόνη καπνιστρια που εκανε την ιδια εμεμβαση και ολα πήγαν καλα...φυσικα το ξερεις αυτο.
    το αγχος ειναι σαν την θλιψη, απο κάποιο σημειο και έπειτα γινετε νοοτροπία, γινετε κομματι της συμπεριφορά μας. με λιγα λόγια αγχωνεσαι επειδη δεν ξερεις πως να κάνεις κατι χωρις να αγχόνεσαι για αυτο. ξερεις πόσες γυναικες κανουν αυτην την επέμβαση καθημερινα, χωρις κανενα πρόβλημα ..και σε εσενα το ιδιο θα ειναι..αλλα δεν μπορεις να το δεις αυτο...Και για μενα μια επέμβση θα ήταν βασανο σε καταλαβαινω.
    το πραγματικο μεγεθος της υπόθεσης ειναι να αισθανεσαι δυσαρεσκεια για την διαδικασια και εσυ φοβασαι για την ζωη σου.. τεραστεια αποσταση απο το φυσιολογικο δηλαδη. πρεπει να μιλησεις με τον γιατρο σου, να δεις πως θα το διαχειρηστεις τοσο αυτο οσο και τα αναλογα θεματα στην ζωη σου για να μην υποφερεις.
    το να σου λέμε όλοι το αυτονόητο, οτι ολα θα πάνε καλα..δεν σε καλυπτει.. πρεπει να βρεις μεσα σου την δυναμη να ξεπερασεις τον εθισμο του αγχους σου. υπάρχει τροπος αλλα πρεπει να σε κατευθυνει καποιος που να εχει μια εμπειρία πάνω στις περιπτωσεις αυτες.

κατανοω πως δεν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα για μια συστηματικη θεραπεια, αλλα εστω για τις φασεις που το αγχος σου σε ξεπερνα ..οπως τωρα αυτη.. εχεις την δυνατοτητα να το ξεκινησεις? .. ακομα και αν χρειαστει να στο στερησεις απο αλλου
    Ρεα εχεις απολυτο δικιο! εχθες που ειμουν ξαπλωμενη στο κρεβατι σκεφτομουν ''οτι ειναι να γινει θα γινει'' ''βγαλτο απ'το μυαλο σου'' δυστηχως ο ψυχιατρος που εχω γραφει μονο φαρμακα (ειναι πολυ καλος βεβαια) αυτη την στιγμη δεν μπορω να παω σε ψυχολογο γιατι εχω τα εξοδα των εισητηριων και του χειρουργειου.Ξερεις ειχε γινει και αυτο με το τετραχρονο κοριτσακι απ'την Κρητη με τα κρεατακια και επηρεαστηκα οσο να'ναι.

Καλημεριζω και την αγαπητη ρεα , Γεια σου ρεα !! bullet , δεν εχουν καμμια σχεση τα φαρμακα με την ναρκωση , μην αγχωνεσαι , ουτε και το τσιγαρο εχει , ενημερωτικα θα το πεις στον αναισθησιολογο , μονο ασπιρινη απαγορευται , αμα μπορουσες να κοψεις το τσιγαρο , καλο θαταν , αλλα δεν μαρεσει να πιεζω κανεναν ..........................θα κανεις ρυτιδες βρε με το τσιγαρο , οτι νομιζεις ομως .........................
    Mac προς το παρων δεν εχω καθολου ρυτιδες ουτε η μανα μου που ειναι 61 χρονων και καπνιζει σαν φουγαρο.Το εχω ελατωσει αρκετα βεβαια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Mac προς το παρων δεν εχω καθολου ρυτιδες ουτε η μανα μου που ειναι 61 χρονων και καπνιζει σαν φουγαρο.Το εχω ελατωσει αρκετα βεβαια.
    E, αλλοιμονο μην εχεις τοσο νεα ρυτιδες , αργοτερα εμφανιζονται , αμα εχεις καλη κραση ομως , την γλυτωνεις !! κι πατερας μου καπνιζε μεχρι τα 55 του πολυ , και τωρα , 90 , δεν εχει ρυτιδα για ρυτιδα , ειναι η κραση καλη , αλλα ειναι κουλ τυπος , αυτοδημιουργητος , στα 25 του πηγε στο Καμερουν , υπαλληλος σεμπορικο , και κοιμοταν με το 45αρι κατω απο το μαξιλαρι , ολοι κουλ ειμαστε ..........

Senior Member
    και γω φια ωρα αναγκης τα επαιρνα..αλλα τελικα μαλλον ειχα πολλες ωρες αναγκης!! χαχαχα

Αυτα πρεπει να κοψεις , και θα δεις για ποτε φευγουν τα κιλα .............εγω το μισοκιλο , το καθαριζω σενα μηνα ..........τοχω μονο για αυπνια , η σοκολατα μου φερνει υπνηλια ...

E, αλλοιμονο μην εχεις τοσο νεα ρυτιδες , αργοτερα εμφανιζονται , αμα εχεις καλη κραση ομως , την γλυτωνεις !! κι πατερας μου καπνιζε μεχρι τα 55 του πολυ , και τωρα , 90 , δεν εχει ρυτιδα για ρυτιδα , ειναι η κραση καλη , αλλα ειναι κουλ τυπος , αυτοδημιουργητος , στα 25 του πηγε στο Καμερουν , υπαλληλος σεμπορικο , και κοιμοταν με το 45αρι κατω απο το μαξιλαρι , ολοι κουλ ειμαστε ..........
    Σοβαρα? τι εκανε στο Καμερουν ο μπαμπας σου? γιατι εφυγε απο Ελλαδα για να παει στο Καμερουν? λογω εργασιας? παντως πρεπει να'ναι ωραια χωρα!

Senior Member
    Σοβαρα? τι εκανε στο Καμερουν ο μπαμπας σου? γιατι εφυγε απο Ελλαδα για να παει στο Καμερουν? λογω εργασιας? παντως πρεπει να'ναι ωραια χωρα!

Εκει εκανε τα πρωτα του χρηματα , ανοιξε δικο του εμπορικο μετα , το 54 που πηγε , ηταν αγρια τα πραματα με τους μαυρους , ο υπαλληλος που ειχε ηταν καννιβαλος ( οντως ) , και το κλιμα δε , αφορητο , ζεστη με υγρασια , επαθε κι ελονοσια , μετα πηγαμε ολοι Γενευη , 10 χρονια , πηγα δημοτικο εκει , κι πατερας μου ασχολιοταν με τραπεζικα , το 70 ηρθαμε Ελλαδα ...................

Εκει εκανε τα πρωτα του χρηματα , ανοιξε δικο του εμπορικο μετα , το 54 που πηγε , ηταν αγρια τα πραματα με τους μαυρους , ο υπαλληλος που ειχε ηταν καννιβαλος ( οντως ) , και το κλιμα δε , αφορητο , ζεστη με υγρασια , επαθε κι ελονοσια , μετα πηγαμε ολοι Γενευη , 10 χρονια , πηγα δημοτικο εκει , κι πατερας μου ασχολιοταν με τραπεζικα , το 70 ηρθαμε Ελλαδα ...................
    Πολυ ενδιαφερον! εχει κοτσια ο μπαμπας σου! πρεπει να ειναι πολυ δυναμικος! σκληρο καρυδι που λεμε...εμενα ετσι ειναι η μανα μου.

Senior Member
    Πολυ ενδιαφερον! εχει κοτσια ο μπαμπας σου! πρεπει να ειναι πολυ δυναμικος! σκληρο καρυδι που λεμε...εμενα ετσι ειναι η μανα μου.

Ειναι σκληρο καρυδι , πολυ , ακομη και στα 90 δεν μασαει , αλλα αυτο παει πακετο με το ' απολυτος ' / ' πατριαρχικος ' , και ειναι λογος συνεχων προστριβων μεταξυ εμου και αυτου , διοτι ουτε κι εγω σηκωνω πολλα πολλα , μεχρι που τον επιασα μια μερα κεφαλοκλειδωμα , και απο τοτε , καπου με φοβαται ...............δεν το θελω αυτο , αλλα ηταν η μονη λυση ...................η μανα μου τα τραβαει πλεον ...............ενας ανθρωπος δεν μπορει ναναι σκληρος επιλεκτικα , ειναι σκληρος με ολους μας .................και αμα του πεις τιποτα , εχει ετοιμο το παραμυθι, ' η ζωη μεκανε ετσι ' ...................δεν μπορει η μανα σου να χρειαζεται βια , για να μαζευτει ...............

Καταλαβα...ενταξει καθε οικογενεια εχει και τα δικα της.

Banned
    Ρεα εχεις απολυτο δικιο! εχθες που ειμουν ξαπλωμενη στο κρεβατι σκεφτομουν ''οτι ειναι να γινει θα γινει'' ''βγαλτο απ'το μυαλο σου'' δυστηχως ο ψυχιατρος που εχω γραφει μονο φαρμακα (ειναι πολυ καλος βεβαια) αυτη την στιγμη δεν μπορω να παω σε ψυχολογο γιατι εχω τα εξοδα των εισητηριων και του χειρουργειου.Ξερεις ειχε γινει και αυτο με το τετραχρονο κοριτσακι απ'την Κρητη με τα κρεατακια και επηρεαστηκα οσο να'ναι.
    ναι σε καταλαβαινω απόλυτα και εγω στην ιδια φαση ειμαι με τα οικονομικά μου.
    υπομονη κοριτσακι μου!!

Banned
    εμενα η γιατρος μου μου ειπε να καπνιζω ανετα τωρα γιατι προτιμάει να καπνιζω παρα να τρωω!! την ερωτευθηκα!!!

Senior Member
    το λιθιο σου ανεβαζει την χολυστερηνη σου?.. δεν το ηξερα αυτο!
    πάντως αφου δεν σε πειραζει το γλυκάκι, γιατι να μην το φας?.. το ΄λιθιο πιο κακο σου κανει απο το γλυκάκι.. οπότε ..φαε βρε ..και φαε και μια ιον αμυγδαλου και για μενα μιας και μπορεις ..και πες της πως θα την αγαπω για πάντα σνιφ!!!
    Ρεα μην με προκαλεις καλη μου γιατι μπορει να παω να φαω εδω και τωρα μια σοκολατα.Αγγελε εχω εκπαιδευσει τον εαυτο μουνα μην κρυωνω πλεον στην θαλασσα τον χειμωνα αλλα να τον εκπαιδευσω να μην μου αρεσουν τα γλυκα! Αυτο μου φαινεται πολυ πιο δυσκολο!

Banned
    χαχαχα... σε προκαλω λοιπον!!! ;ρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Ρεα μην με προκαλεις καλη μου γιατι μπορει να παω να φαω εδω και τωρα μια σοκολατα.Αγγελε εχω εκπαιδευσει τον εαυτο μουνα μην κρυωνω πλεον στην θαλασσα τον χειμωνα αλλα να τον εκπαιδευσω να μην μου αρεσουν τα γλυκα! Αυτο μου φαινεται πολυ πιο δυσκολο!

Στον καθενα , οι τομεις που δυσκολευεται να διαχειριστει , διαφερουν .............................ομως αντιλαμβανομαι τον πειρασμο των γλυκων , δεν ειναι κατι ασυνηθες , το γιατι να βασανισω τον εαυτο μου , μπαινοντας στην κρυα θαλασσα , αυτο δεν μπορω να το καταλαβω !!

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast