Οτι πεις φραου ρεα .....
Printable View
Καλυτερα για ολους μας ας μεινει αναπάντητη για λιγο καιρο ακομα τουλάχιστον αλλα αν δεν τραβηξει αλλο θα ηθελα πολυ να μαθω ποια ειναι αυτη και δεν ξερω καθόλου τις μιλησα λιγο χθες αλλα δεν καταφερα και παρα πολλα απο οτι καταλαβα για φιλους να μην το σκεφτομαι αλλα για συγγεμεις με το ζορι τι θα κανω?
μπαχαχαχααχαχααα κλαιω!
βρε νταλκα με τα κολαν που εχει ο κοσμος!
συγνωμη βρε αγορι μου που το χιουμοριζουμε και λιγακι (το εχουμε αναγκη κι αυτο μαλλον).
το κοριτσι σου δε φοραει κολαν? της εχεις εξηγησει/ξεκαθαρισει πως δεν χρειαζεσαι να βλεπεις κολαν για να σκεφτεις πονηρα,ή τις κανεις "ενεσουλες" οταν βλεπεις κοριτσουδια με κολαν??? (οποτε δικαιως εχει αποκτησει αυτην την κολανοφοβια)
Μονο το χιουμορ μας εχει μεινει καλα κανετε και οχι δεν φοραει και δεν εχω δωσει δικαιωμα οτι βλεπω με κολαν να κινηται να αναβω αλλα εκεινη το βλεπει ετσι γιατι λεει παλια ημουν οπως ολοι οι αλλοι να βρουν μια να πηδηξουν και τα λοιπά και αυτο της εχει μεινει και εκεινη φοραει στενες φόρμες και σχηματιζεται χειροτερα απο κολαν και της λεω οι αλλες που φορανε κολαν τις λες π.... εσυ που φοραν τετοια φορμα σημαινει οτι εισαι ?! Και αρχιζει με λες δηλαδη π... αυτο ειναι με λες ετσι ωραια ενταξει ευχαριστώ και κατι τετοιες βλακειες εχει βαλει πράγματα στο μυαλο της καο δεν τα αλλαζει ουτε με εκρηξη οτι και να κανω εγω βοηθηστε με
μακαρι να μπορουσαμε να σου βρουμε εναν τροπο να της αλλαξεις τα μυαλα, αλλα αυτο δεν γινετε, αν ξεραμε πως να κανουμε τετοια "μαγικα" δεν θα μασταν εδω.. οτι συμβουλες μπορουσαμε να σου δωσουμε στα ειπαμε...διαβασε τα σκεψου τα...περιμενε μηπως καποιο αλλο μελος εχει να σου προτεινει κατι καλυτερο..
Εντεξει θα κανω οτι μπορω σας ευχαριστω για την παρεα σας και για τις συμβουλες σας για τιποτα νεοτερο αν θελετε και εσεις μην σας κουραζω θα σας ενημερωσω εχετε ασχοληθει αρκετα μαζι μου και μου δωσατε ιδεες τωρα θα δουμε στην πορεια πως παει και παλι ευχαριστω:)
δεν υπάρχει λογος να μας ευχαριστεις , ουτε μας κουρασες... να μεινεις εδω να μιλας να τα βγαζεις απο μεσα σου οποτε θες!!.:)
Το γουσταρω γιατι εχει αλλες χαρες για 16 χρονων κοριτσι πολλες αλλες χαρες αλλα τημ εχω συνηθίσει ημαστε απο το ιδιο χωριο που απο εκει γνωριστήκαμε εχω δεθει μαζι τωρα αθτα που λεει με απωθούν αλλα προσπαθω να τα καταπιω και να τα ριξω σε μια κατασταση ζηλιας απέναντι μου αλλιως δεν θα το αιτιολογουσα