Καταπιεστικη Σχέση-Ειναι ανθυγιεινή?? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 142
    Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    χαχαχα...εισαι ξετσιπωτη με ή χωρις κολαν !!!!
    Οτι πεις φραου ρεα .....
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Banned
    Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Οτι πεις φραου ρεα .....
    κοιτα να μαθαινεις.... γατακι!!

Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Τομ ή γλυκιά σχέσιολογος έχει το ζουμί η άλλη είναι ξεπεταρουδι πολύ μικρή δεν κάνει
    Ποια ειναι η γλυκια σχεσιολογος?

Banned
    Quote Originally Posted by Tomm View Post
    Ποια ειναι η γλυκια σχεσιολογος?
    καλη ερωτηση..αλλα μαλλον θα μεινει αναπάντητη.. πως εισαι σημερα?

Member
    καλη ερωτηση..αλλα μαλλον θα μεινει αναπάντητη.. πως εισαι σημερα?
    Καλυτερα για ολους μας ας μεινει αναπάντητη για λιγο καιρο ακομα τουλάχιστον αλλα αν δεν τραβηξει αλλο θα ηθελα πολυ να μαθω ποια ειναι αυτη και δεν ξερω καθόλου τις μιλησα λιγο χθες αλλα δεν καταφερα και παρα πολλα απο οτι καταλαβα για φιλους να μην το σκεφτομαι αλλα για συγγεμεις με το ζορι τι θα κανω?

χαχαχα...εισαι ξετσιπωτη με ή χωρις κολαν !!!!
    μπαχαχαχααχαχααα κλαιω!
    βρε νταλκα με τα κολαν που εχει ο κοσμος!

συγνωμη βρε αγορι μου που το χιουμοριζουμε και λιγακι (το εχουμε αναγκη κι αυτο μαλλον).
    το κοριτσι σου δε φοραει κολαν? της εχεις εξηγησει/ξεκαθαρισει πως δεν χρειαζεσαι να βλεπεις κολαν για να σκεφτεις πονηρα,ή τις κανεις "ενεσουλες" οταν βλεπεις κοριτσουδια με κολαν??? (οποτε δικαιως εχει αποκτησει αυτην την κολανοφοβια)

Member
    Μονο το χιουμορ μας εχει μεινει καλα κανετε και οχι δεν φοραει και δεν εχω δωσει δικαιωμα οτι βλεπω με κολαν να κινηται να αναβω αλλα εκεινη το βλεπει ετσι γιατι λεει παλια ημουν οπως ολοι οι αλλοι να βρουν μια να πηδηξουν και τα λοιπά και αυτο της εχει μεινει και εκεινη φοραει στενες φόρμες και σχηματιζεται χειροτερα απο κολαν και της λεω οι αλλες που φορανε κολαν τις λες π.... εσυ που φοραν τετοια φορμα σημαινει οτι εισαι ?! Και αρχιζει με λες δηλαδη π... αυτο ειναι με λες ετσι ωραια ενταξει ευχαριστώ και κατι τετοιες βλακειες εχει βαλει πράγματα στο μυαλο της καο δεν τα αλλαζει ουτε με εκρηξη οτι και να κανω εγω βοηθηστε με

Banned
    Μονο το χιουμορ μας εχει μεινει καλα κανετε και οχι δεν φοραει και δεν εχω δωσει δικαιωμα οτι βλεπω με κολαν να κινηται να αναβω αλλα εκεινη το βλεπει ετσι γιατι λεει παλια ημουν οπως ολοι οι αλλοι να βρουν μια να πηδηξουν και τα λοιπά και αυτο της εχει μεινει και εκεινη φοραει στενες φόρμες και σχηματιζεται χειροτερα απο κολαν και της λεω οι αλλες που φορανε κολαν τις λες π.... εσυ που φοραν τετοια φορμα σημαινει οτι εισαι ?! Και αρχιζει με λες δηλαδη π... αυτο ειναι με λες ετσι ωραια ενταξει ευχαριστώ και κατι τετοιες βλακειες εχει βαλει πράγματα στο μυαλο της καο δεν τα αλλαζει ουτε με εκρηξη οτι και να κανω εγω βοηθηστε με
    μακαρι να μπορουσαμε να σου βρουμε εναν τροπο να της αλλαξεις τα μυαλα, αλλα αυτο δεν γινετε, αν ξεραμε πως να κανουμε τετοια "μαγικα" δεν θα μασταν εδω.. οτι συμβουλες μπορουσαμε να σου δωσουμε στα ειπαμε...διαβασε τα σκεψου τα...περιμενε μηπως καποιο αλλο μελος εχει να σου προτεινει κατι καλυτερο..

Member
    Εντεξει θα κανω οτι μπορω σας ευχαριστω για την παρεα σας και για τις συμβουλες σας για τιποτα νεοτερο αν θελετε και εσεις μην σας κουραζω θα σας ενημερωσω εχετε ασχοληθει αρκετα μαζι μου και μου δωσατε ιδεες τωρα θα δουμε στην πορεια πως παει και παλι ευχαριστω

Banned
    δεν υπάρχει λογος να μας ευχαριστεις , ουτε μας κουρασες... να μεινεις εδω να μιλας να τα βγαζεις απο μεσα σου οποτε θες!!.

Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post

Δεν σε αφηνει να κανεις παρέα ουτε με την αδερφή σου επειδη φορα κολάν!!!!
    Τι πιστεύει δηλαδη οτι θα κάνεις κατι με την αδερφή σου;;;;
    ναι το πιστευει και μου το λεει συνεχεια και μου σπαει πραγματικα τα νευρα γιαιτ εχει ξεφυγει η κατασταση

Banned
    ναι το πιστευει και μου το λεει συνεχεια και μου σπαει πραγματικα τα νευρα γιαιτ εχει ξεφυγει η κατασταση
    εμετος!!!... πως το γουσταρεις ρε παιδι μου αυτο το κοριτσι??? συγνωμη για το θαρρος .. αλλα ....

Senior Member
    απο οτι φαινεται και εσυ κολαν φορας και δικαιωμα σου και καλα κανεις αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα το θεμα ειναι να ξεκολλησει απο αυτην την ιδεα χωρις να με χωρισει
    Κι αμα σε χωρισει τι?? Τρεμει ο κολος της γατας Το μοναστηρι ναν καλα

Banned
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Κι αμα σε χωρισει τι?? Τρεμει ο κολος της γατας Το μοναστηρι ναν καλα
    χαχαχαχα... τι κανει ο κωλος της γατας??? χαχαχαχα...

Member
    εμετος!!!... πως το γουσταρεις ρε παιδι μου αυτο το κοριτσι??? συγνωμη για το θαρρος .. αλλα ....
    Το γουσταρω γιατι εχει αλλες χαρες για 16 χρονων κοριτσι πολλες αλλες χαρες αλλα τημ εχω συνηθίσει ημαστε απο το ιδιο χωριο που απο εκει γνωριστήκαμε εχω δεθει μαζι τωρα αθτα που λεει με απωθούν αλλα προσπαθω να τα καταπιω και να τα ριξω σε μια κατασταση ζηλιας απέναντι μου αλλιως δεν θα το αιτιολογουσα

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast