Originally Posted by
hurt_child1984
επισης κατι που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι ο σκυλος μου ειναι μικρουλης σε ηλικια,γλυκα,του εκανε τοσες χαρες οταν τον ειδε και εκεινος ισα ισα την ακουμπησε.Δε την αγκαλιασε και γενικα εδειχνε να τη σιχαινεται.
Επισης θεωρει οτι το χασις καθαριζει λεει το μυαλο (μπουρδες) και οτι τον βοηθαει να σκεφτεται καθαρα,επισης λεει οταν στριβει τσιγαρο το κανονικο,κερδιζει χρονο για να ηρεμησει.Ο ιδιος παραδεχεται οτι εχει θεμα με το θυμο και λεει οτι ειναι μαλλον,γονιδιακο (μπουρδες επισης),παραυτα χρησιμοποιει τη προβολη,τη γνωστη σε ολους μας,μεταβιβαση του προβληματος του,τυπου οτι εγω εχω νευρα,χοντρα θεματα,οτι ειμαι ανωριμη,κλπ.
Το προηγουμενο βραδυ προν τα χαλασουμε,μου ειχε εκφρασει το προβλημα θυμου του και μου δηλωσε οτι δε θελει να μαλωσουμε,κι αν γινει αυτο,να μη του το τραβηξω γιατι δε θελει να τσακωθουμε ασχημα και να τελειωσει,
Σαν να φοβοταν τον εαυτο του δηλαδη και μου ζητησε να βαλω φρενο.
Οταν τα χαλασαμε του εστειλα ενα μυνημα και του ειπα ολα αυτα που σκεφτηκα,περι θυμου και ολα υτα και ηταν εντελως ειρωνικος.Περασε στην ειρωνεια και στην επιθεση,οτι ταχαμου δεν ειμαι ψυχολογος,και οτι πρεπει να ψαξω τον εαυτο μου,και να μην ειμαι τοσο ξερολας κλπ.