Results 46 to 60 of 133
Thread: Αποτομος χωρισμος + θυμος
-
25-04-2016, 10:44 #46
Λοιπον, κανε του τη χαρη και
1) αρχισε να κατηγορεις τον εαυτο σου οτι ησουν λιγη και εκανες λαθος
2) οτι ειναι μια χαμενη αλλα καλη ψυχη που θα την σωσεις
3) οτι θα καταλαβει το λαθος του και θα γυρισει πισω μετανιωμενος
( μπα... να παιξει θελει )
Τετοιοι τυποι ειναι να φευγεις οσο πιο μακρια γινεται !!!! Πανω σου θα βγαλει ολα τα σπασμενα. Μακρια... αγωνισου για εσενα !!!! Ξερω ειναι δυσκολο... δεν ξεχναει η καρδια τι ενιωσε αλλά ... δεν θα δεις χαιρι...
μια θα σε πεταει μια θα σου λεει ελα...
Καλυτερα να κανεις ψυχοθεραπεια να καταλαβεις γιατι βασανιζεσαι παρα να παλεψεις με εναν ανθρωπο που αρνειται να δει οτι οι πραξεις του ειναι προσβλητικες.
CC.Last edited by Constantly curious; 26-04-2016 at 10:56.
"Make sure your worst enemy isn't you"
- 25-04-2016, 10:53 #47
ακριβως ετσι το παιζει,μαμαω και δερνω!εδω του ειπα οτι δεβ υπηρχε λογος να κατσει να πει μεσα στη δουλεια απο τοσο νωρς οτι ειμαστε μαζι,και εκεινος μου τονιζε οτι εχουμε τελειωσει,και μου λεει σηκω φυγε
25-04-2016, 13:41 #48
εκτος του οτι ο τυπος εχει προβληματα διαχειρισης συμπεριφορας νευρων κλπ..παρατηρω κ σε σενα ενα θεμα χαμηλης αυτοπεποιθησης κ οντως ενοχικοτητας..καλο θα ηταν να μαθεις να στηριζεσαι στα δικα σου ποδια ωστε αργοτερα να κανεις σωστες επιλογες συντροφου..κακα τα ψεμματα "it takes two to tango" ..θεωρω οτι κ συ εχεις θεματακια που θα πρεπε να εχεις λυσει πριν προχωρησεις σε οποιαδηποτε σχεση..πρωτα φροντιζεις τον εαυτο σου κ μετα μπαινεις σε σχεση..μονο τοτε θα εχεις κανει κ την σωστη επολογη συντροφου..καθεσαι κ κλαις στην δουλεια μπροστα του κ αυτος γελαει λες, θεωρεις οτι αυτο ειναι σωστο για σενα??
θεωρεις οτι ειναι σωστο να κλαις για καποιον τον οποιο μαλιστα ξερεις ελαχιστα??
δλδ αν χωριζες με εναν ανθρωπο που ειχατε σχεση γαι πολλα χρονια κ ειχες κ δεθει..τι θα κανες?θα κοβες φλεβα?θεωρω οτι πρεπει λοιπον να κανεις focus σε σενα κ σε κανεναν αλλον..γνωρισες εναν ανθρωπο κ ειδες οτι εν προχωραει..με την καμμια..κατσε κ προβληματισου γιατι στενοχωρηθηκες για καποιον τον οποιον λιγο ηξερες κ φερθηκε κ αασχημα..κ οχι αν εχει τυχει κ τι συμβανει σε αυτον..ψαξε μεσα σου να βρεις τον εαυτο σου τι πραγματικα θελει κ τι του αξιζει πραγματικα ..κ ετσι θα μαθεις να σεβεσαι πρωτα εσενα κ μετα τον αλλον...
κοιτα..κ γω οταν εκανα μια σχεση με ενα παιδι..στην αρχη ειχαμε βγει κ ηπιε πολυ κ εκανε μαλακιες κ μου εσφιξε τοσο πολυ το χερι που πονεσα απειρα..κ εβαλα τις φωνες ..του ειπα " αγορι μου εχεις προβλημα κ δεν ξερω τι ρολο βαρας..αυτο που εκανες δεν μου αρεσε κ δεν θελω να σε ξαναδω ξανα.." μου ζητησε μια δευτερη ευκαιρια ζητωντας μου συγγνωμη..μετα εγω τον ειχα στην μπουκα..τελικα αυτο το αγορι..δεν ξαναεκανε κατι τετοιο κ με σεβαστηκε..αν το ξαναεκανε σιγουρα θα τον ειχα χωρισει..τον ειχα στην μπουκα κ παρατηρουσα..τελικα αυτο το αγορι εγινε ο αντρας μου κ ειμαστε μαζι 9 χρονια!! ειναι ενας εξαιρετικος ανθρωπος ο οποιος λατρευω κ κανω ονειρα μαζι του......καταλαβες??
θα δωσεις προτεραιοτητα σε σενα..στα θελω σου κ θα βαζεις τα ορια σου.
25-04-2016, 14:14 #49
σταματα να εισαι τοσο ενοχικη .... Πιστεψε και αγαπα τον εαυτο σου ... Απομακρυνε καθε ειδους τυψη και φταικιμο...
Παψε να ασχολεισαι με αυτον που σου δημιουργει προβλημα χωρις καν την παρουσια του!!!!!!!
Γιατι ασχολεισαι ακομα τοσο πολυ μαζι του? Τον ερωτευτηκες τελικα?
Που ακομα και ετσι να ειναι σε λιγο καιρο θα δεις με πιο καθαρη ματια αυτα που πανω κατω ολοι σου λενε...
Τα καλυτερα αξιζεις αρκει να το πιστεψεις!!!!!!
25-04-2016, 23:12 #50
Συμφωνω σε ολα.Απλα εκλαψα γιατι καποιος με ενθουσιασε,μου εραξε συναισθηματα και μετα με αφησε στα κρυα του λουτρου.Περα απο αυτο ομως ο βασικος λογος ηταν το οτι δεν αντεχω οταν μου απενεργοποιουν τα τηλεφωνα,οταν με προσβαλλουν,και οταν δε με αφηνουν να εξηγησω τι νιωθω και πως το σκεφτομαι το θεμα που εχει προκυψει.Δεν εκλαψα τοσο επειδη τελειωσε η σχεση,αλλα ο τροπος,γιατι κε γω εχω τις αποσκευες μου,και δεν αντεχω ο αλλος να μου φερεται σα σκουπιδι.Με ρημαζει
25-04-2016, 23:25 #51
σου φέρθηκε έτσι και θέλεις να του απολογηθείς κιόλας....
πολύ ψηλά τον ανέβασες και δεν θα φτάνεις να τον φτύσεις......
κλάψε όσο θες άλλα μη του δίνεις άλλη άξια...δεν την αξίζει....
κοίτα λίγο και την hurt αξίζεις ένα χαμόγελο μη βασανίζεις την ψυχή σου άλλο....
edit:
ριξτου ένα φτύσιμο (στην συμπεριφορά) να τα δει όλα να του πέσει η μαγκιά και να παραμιλάει....:cool:
χαμογέλα κάνει τους άλλους ν ανησυχούνπριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου
26-04-2016, 11:35 #52
ποσες φορες εχετε συναντηθει σαν "ζευγαρι" hurt child?
μιλαμε για υποθεση μια εβδομαδας η για μερικους μηνες?
26-04-2016, 14:11 #53
26-04-2016, 19:26 #54
η αληθεια ειναι οτι ερχεται στενοχωρημενος στη δουλεια,δεν ειναι οπως οταν ειμασταν μαζι.Σημερα μου μιλησε κιολας αναγκαστικα πανω στη δουλεια αλλα καπως διστακτικα.Δε πιστευω πως με εβλεπε χαλαρα απλα πιστευω πως εχει θεματα σοβαρα.
Remedy λιγο ειμασταν μαζι.Περιπου 10 μερες
26-04-2016, 19:51 #55
ενταξει, 10 συναντησεις η 10 μερες εφοσον βρισκοσασταν καθημερινα, προφανως και δεν ειναι σχεση, αλλα η αρχη μιας γνωριμιας, ωστοσο ειχες ενθουσιαστει κι απο αυτο που ηλπιζες κι απο τον δικο του ενθουσιασμο κλπ.
με τις μερες, θελω να πω, οτι ΠΡΟΦΑΝΩΣ, προφανεστατα και εχει σημασια και για την απογοητευση μας το αν μιλαμε για ενα ικανο διαστημα η για την αρχη μιας γνωριμιας οπως ηταν και η δικη σας περιπτωση.
δηλαδη, ε μην σκασεις κιολας για 10 μερες !!!
κατα τα αλλα, πιστευω οτι ο τυπος οχι μονο εχει σοβαρο και συγκεκριμενο προβλημα, αλλα το γνωριζει και πολυ καλα..
κανεις δεν καθεται σε μια νεα γνωριμια να κανει προλογο για το πως χαλαει μονος του τις σχεσεις του με τον θυμο του...
εχει θεματα.. πιθανον να σηκωνει και χερι οπως ειπαν καποιοι, αλλα και να μην το κανει, οπωσδηποτε εχει θεματα διαχειρισης θυμου, ειτε ξεσπασματα ασχημα, κλπ. επισης απαραδεκτες ειναι και οι αποψεις του στα θεματα που ανεφερες..
χαρακτηριστικο καποιου που εχει περιεργα θεματα ειναι και η πρεμουρα που ειπες, να γνωστοποιει οτι εχετε κατι στους γυρω, η να θελει να τον διαβεβαιωνεις οτι "ειστε μαζι", ενω μολις εχετε γνωριστει.
και τελικα, ε οκ, τι του βρηκες δλδ του τυπου με τετοια συμπεριφορα και τοσο συντομη γνωριμια? αστον να παει στο καλο. θα βρεις καποιον αλλον.
26-04-2016, 21:09 #56
hurt θα γίνω λίγο αδιάκριτος....
γενικά με σχέσεις και ερωτικά πως τα πας.... βρίσκεσαι σχετικά εύκολα σε σχέση η το δυσκολεύεσαι....
10 μέρες είναι πολύ μικρο διάστημα για να φας τέτοιο κόλλημα η εκτός αν ει ναι εγωισμός απόρριψης...πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου
26-04-2016, 21:48 #57
δεν ειναι εγωισμος απορριψης,ενιωσα πραγματα,βασικα με γουσταρε πιο πριν και εγω το ιδιο,υπηρξε παθος και πιστευω και οι 2 νιωσαμε χαρουμενοι που ειμασταν μαζι,και ο ιδιος ενω δεν ελεγε πολλα αυτο μου το ελεγε οτι νιωθει χαρουμενος,το εισεπραττα.Εκεινος δε θεωρει οτι χαλουσε τις σχεσεις του,αλλα οτι τις θεωρησε ακαταλληλες.Κατι μεσα μου ομως μου λεει οτι εκεινος τις χαλουσε επειδη εχει τα θεματα του.
Δε μπορω να εξηγησω γραπτα,τι με γεμισε ακριβως,ηταν πολυ εκδηλωτικος γενικα,ακομα και στη δουλεια,ηθελε να με φλερταρει κλπ.
Ξερω οτι ειναι ελαχιστο το διαστημα,αλλα κατι με τραβηξε πολυ,δε ξερω τι.Δε νιωθω απορριψη γιατι ξερω απο γνσωτους οτι δεν τον ειχαν ξαναδει τοσο χαρουμενο με κοπελα,και μιλαμε για φιλους του που τον ξερουν χρονια και ειναι και δικοι μου.Πιστευω οτι οντως ειχε ενθουσιαστει,και ειχε τσιμπηθει οπως και εγω.
Καμια φορα δε παιζει ρολο ποσο καιρο εισαι με καποιον αλλα το κατα ποσο γουσταρεις,
Αν εμβαθυνουμε περισσοτερο,με ελκυκουν γενικα κακοποιητικοι συντροφοι,μιας και μεγαλωσα σε κακοποιητικο περιβαλλον,με πατερα και αδερφο,ισως μεσα απο αυτες τις συμπεριφορες να νιωθω οτι ειναι ισχυρος,δε ξερω ακριβως.Παντως σιγουρα με πληγωσαν πολλες κουβεντες του,και θα εκτιμουσα να μου εξεφραζε οτι ηταν λαθος.
26-04-2016, 22:00 #58
επισης κατι που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι ο σκυλος μου ειναι μικρουλης σε ηλικια,γλυκα,του εκανε τοσες χαρες οταν τον ειδε και εκεινος ισα ισα την ακουμπησε.Δε την αγκαλιασε και γενικα εδειχνε να τη σιχαινεται.
Επισης θεωρει οτι το χασις καθαριζει λεει το μυαλο (μπουρδες) και οτι τον βοηθαει να σκεφτεται καθαρα,επισης λεει οταν στριβει τσιγαρο το κανονικο,κερδιζει χρονο για να ηρεμησει.Ο ιδιος παραδεχεται οτι εχει θεμα με το θυμο και λεει οτι ειναι μαλλον,γονιδιακο (μπουρδες επισης),παραυτα χρησιμοποιει τη προβολη,τη γνωστη σε ολους μας,μεταβιβαση του προβληματος του,τυπου οτι εγω εχω νευρα,χοντρα θεματα,οτι ειμαι ανωριμη,κλπ.
Το προηγουμενο βραδυ προν τα χαλασουμε,μου ειχε εκφρασει το προβλημα θυμου του και μου δηλωσε οτι δε θελει να μαλωσουμε,κι αν γινει αυτο,να μη του το τραβηξω γιατι δε θελει να τσακωθουμε ασχημα και να τελειωσει,
Σαν να φοβοταν τον εαυτο του δηλαδη και μου ζητησε να βαλω φρενο.
Οταν τα χαλασαμε του εστειλα ενα μυνημα και του ειπα ολα αυτα που σκεφτηκα,περι θυμου και ολα υτα και ηταν εντελως ειρωνικος.Περασε στην ειρωνεια και στην επιθεση,οτι ταχαμου δεν ειμαι ψυχολογος,και οτι πρεπει να ψαξω τον εαυτο μου,και να μην ειμαι τοσο ξερολας κλπ.
26-04-2016, 22:11 #59
τι να σου πω .....δεν διαφωνώ ότι μπορείς να αναπτύξεις αισθήματα σε σύντομο χρονικό διάστημα με κάποιον
αλλά κι αυτή η συμπεριφορά του είναι κάπως..... αστό να περάσει ένα χρονικό διάστημα και άμα είναι να γίνει θα γίνει....
αν και θα σου έλεγα να κρατήσεις αποστάσεις...απ τα λεγόμενα σου δεν τον βλέπω να είναι για να κάνεις μια υγιεί σχέση...πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου
26-04-2016, 22:28 #60
εχεις δικιο...