Ναι και αυτό παίζει.........:p
Printable View
Ναι και αυτό παίζει.........:p
Μ΄αρέσει που του είπα του ανθρώπου ότι δεν τον σεβάστηκε και έπιασα ψιλή κουβέντα στο θέμα του!!!
Συγγνώμη manos, το βουλώνω.......χαχα
μεταφερσου στο θεμα τι σκεφτεσται
φιλε θεματοθετη σου ευχομαι καλη δυναμη.
συγγνβμη αλλα προχτες ειπες ..οτι ενας αντρας δικαιολγειται να κανει την κουτσουκελα του..
κ για τον αντρα η απιστια ειναι μια αταξιουλα..μια κουτσουκελα...ενω για την γυναικα ειναι πολυ κακο..τι παπαριες ειναι αυτες?
σε πληροφορω οτι την ιδια αξια εχουμε κ εμεις οι γυναικες...πληγωνομαστε κ μεις hello..κ δεν ειμαστε υποχρεωμενες να συγχωρουμε τον αντρα που εκανε κουτσουκελα..αλλα τον ΑΝΘΡΩΠΟ..κρινοντας αναλογα την περιπτωση φυσικα..
οποιοσδηποτε κανει λαθος ειναι απλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ κ οχι αντρας ή γυναικα..κ ειναι αποφαση κ μονο υποκειμενικη του συντροφου να συγχωρεσει ή οχι.
προσωπικα για να μιλησω κ για το θεμα του θεματοθετη εδω, η γκομενα για μενα ειναι ακυρη γιατι εκανε παραλληλη..για μενα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ εινια too much..δεν ειναι απλα ενα λαθος..αλλα ειναι ενα συνεχομενο λαθος που πληγωνει ανθρωπους..
αλλο το ετυχε μια φορα κ αλλο το κανω σχεση κ το ζω κιολας.
ρε Anxioys τα μισα ποστ που ανεβαζω ειναι πλακα.Κανενα δεν δικαιολογο ,ουτε αντρα ουτε γυναικα.
Προχτες στο θεμα εκανα πλακα εχω βαλει και φατσουλες.Δεν ειμαι της αποψης οτι μπορει ο ανδρας να κανει κατι και η γυναικα οχι.Για πλακα ειπα καμια κουτσουκελα ,γυρνα στο ποστ να διαβασεις να δεις.
Και προσπαθω να πω αντε ενα φυλακι το συγχωρεις ,αλλα ρε Anxioys σε αυτο το ποστ η τυπισσα ειχε ταυτοχρονη σχεση ενα χρονο?Δλδ πως να την πω αγια?ουτε εφιλι ,ουτε απιστια τις μια μερας.Σχεση με 2 ,εγω προσωπικα μια τετοια κοπελα δεν μπορω να την χαρακτηρισω αλλιως.
Και για το πιο κατω ποστ που με ρωτας ποσο ειμαι?σου απανταω 25
Ανξιους τις τυψεις τις νιωθουν μονο αν ανακαλυφθουν. Και αυτες οχι απεναντι στα δυο προσωπα αλλα τον εαυτο τους που κατερρευσε η καλη εικονα που θελουν να προβαλλουν (στους αλλους και τον ιδιο τον εαυτο τους). Αμα βγουν ολα στη φορα τοτε τρωνε το χαστουκι της πραγματικοτητας οτι "ειμαι μαλακας"...Ετσι νομιζω.
[QUOTE=manos32;612293]
Μανο μαλλον παρεξηγησες. Δε σε κατηγορω για κατι, και ουτε σε κρινω. Σου παρουσιαζω καποια δεδομενα της ιστοριας σου και σου τα αναλυω, σε περιπτωση που δεν τα εχεις προσεξει (λενε πως ο ερωτας τυφλωνει σωστά; :p).
Δεν κανατε σεξ γτ εσυ δεν ηθελες να κανετε σεξ, επειδη είχες αρχισει να ξενερωνεις. Πηγανε εκδρομη μαζι και σου είπε οτι το μονο που εκαναν ηταν οτι την έγλειψε σωστα; Υπάρχει περιπτωση να το εκανε αυτο χωρίς να του ανταποδοσει κατι και αυτη; Τι θα ερχοταν να σου πει; Οτι την ξεπάτωσε; Φυσικα και θα σου ελεγε ψεμματα για να κερδισει χρόνο.... για να μπορει να κανει και φιγουρα στις φίλες τις πως εχει δυο και την παρακαλανε....
Εγω είπα ότι είπα για να σε προστατεψω απο το να κάνεις ενα ακόμα λαθος, δηλαδη το να της δωσεις 4 ευκαιρια. Οι ανθρωποι δεν αλλαζουν. Μπορει να βελτιωθουν λιγο αλλα μονο με καποιο ισχυρό παθημα. Το μονο που θα αλλαξει θα είναι πως δεν θα είσαι εσυ το τριτο ατομο.
Συγνωμη που δεν τα διαβασα ολα, διαβασα μόνο την αρχικη σου δηλωση και σου απαντησα. Ειλικρινα σορυ!
Για το τρίτο που εγραψες, για μενα ανανδρος είναι αυτός που δεν σεβεται τους αλλους. Αν σε πληγωσα συγνωμη δεν είχα αυτό το σκοπό.
Παντως συμφωνω σε αυτό που είπες "δε διαλεγουμε αυτους που αγαπάμε" αλλα ο χρόνος ειναι ο καλυτερος γιατρός ακόμα και για τον.... πονοκεφαλο!! ;)
Σου αφιερωνω και το παρακατω τραγουδι
https://www.youtube.com/watch?v=dVC3enf1xdI